nyorosod
Custom Bagian Manufaktur

Solusi Hiji-eureun pikeun Kabutuhan Pabrikan Adat Anjeun di Cina.

Rupa-rupa Prosés Manufaktur pikeun Bagian Anjeun

CNC machining sarta pangeboran ngagunakeun multi-titik bor bit nu nyieun liang cylindrical dina logam. Ieu gede pikeun karya lengkep jeung manufaktur liang screw.
CNC péngkolan mangrupakeun pilihan leuwih ongkos-éféktif, hadé pikeun desain basajan. A lathe spins sapotong dina boh sumbu nangtung atawa horizontal, sarta alat nu ngalir linier.
Pabrik CNC nganggo alat puteran pikeun motong bahan. Ngagunakeun mesin 3-, 4-, jeung 5-sumbu, urang bisa ngadalikeun duanana alat puteran jeung workpiece nu. panggilingan CNC ngamungkinkeun pikeun prototyping gancang sarta precision.
HM tiasa ngarancang CAD anu sampurna pikeun desain anjeun sareng ngirim anjeun conto produk pikeun persetujuan anjeun. Naha urang mimitian ku spésifikasi anjeun atanapi ngan ukur pedaran, anjeun bakal ngontrol unggal léngkah, kalebet conto sareng gambar.
  • Aerospace
  • panerapan imah
  • Automotive
  • medis
  • listrik
  • parabot
  • Mesin industri
  • Marine
  • pertanian
  • nu ngeunaan jeung susunan
  • tanaga

Dijieun pikeun Aplikasi Sakur

CNC machined bagian logam anu lumaku sarta mangpaat dina rupa-rupa industri. Urang tiasa ngadamel bagian CNC naon waé pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. 

Canggih High-Precision CNC Bagian

HM ngagunakeun 100 sét pakakas CNC canggih-precision tinggi kalawan sauntuyan kamampuhan pikeun ngaoptimalkeun kasaimbangan antara pajeulitna design dipikahoyong tur anggaran Anjeun.

Mesin kami ngahontal kasabaran 0.002um — saé bahkan pikeun aplikasi médis. 

  • Bahan Komponén CNC Dipaké
  • CNC Machined Auto Parts Pamilihan Bahan

Bahan pikeun Bagian CNC Adat Anjeun

aluminium: Aluminium téh weldable, korosi-tahan, lightweight, sarta mangrupa thermally conductive. HM jalan kalawan rupa-rupa alloy aluminium, kaasup Acd12, A380, ZLD104, Al 6061, Al 6082, Al 6063, Al 075, jsb. 

baja: Baja tahan pisan dampak sareng kuat. Kami nawiskeun baja karbon, stainless steel 303, stainless steel 304, sareng stainless steel 316 pikeun mesin CNC.

Kuningan: Kuningan boga konduktivitas listrik alus teuing jeung kakuatan. bahan kuningan kawas kuningan 59-1, sarta kuningan bébas-cut 360 mangrupakeun pilihan gede pikeun aplikasi CNC. 

Néng: HM gawéna kalayan bahan séng Zamak 3 sarta Zamak 5. Séng boga kapasitas damping hébat, nyaeta kacida pangleuleusna, sarta némbongkeun stabilitas dimensi jangka panjang. Tambih Deui, kami nawiskeun séng plating salaku perlakuan permukaan. 

Sampel & Gambar
HM R&D departemén bakal ngamekarkeun CAD custom anjeun nurutkeun sasuai ka nu Anjeun. Kami ogé bakal ngalaksanakeun prototyping gancang sareng ngirim conto ka anjeun pikeun persetujuan.
Meunang Sebutkeun
Kantun ngahubungan kami kalawan sarat anjeun, sarta kami bakal estimasi cutatan dina sapoé. Sumawona, anjeun bakal nampi analisa manufaktur gratis sareng kutipan anjeun.
Sampel Produksi
Pabrik kami ngadukung produksi volume-rendah sareng conto prototyping-idéal pikeun usaha leutik sareng distributor énggal.
Produksi masal
HM gaduh kamampuan produksi masal anu saé, nyayogikeun 5 juta bagian per taun. Kami bakal nyetél produksi lancar anjeun, ngalacak kontrol kualitas sareng seueur deui.
Balanja
Kami bakal ngabantosan anjeun ngatur pangiriman optimal ka lokasi bisnis anjeun atanapi gudang. Urang kapal sakuliah dunya.

Naha HM Bisa Jadi Supplier Premier Anjeun

HM gaduh kamampuan produksi anu saé, pangalaman éksténsif, alat-alat canggih, ideu inovatif, kontrol kualitas anu ketat, sareng dedikasi pikeun kasuksésan anjeun. 

20 +
Taun Garapan
200 +
Karyawan Pabrik
100 +
Susunan CNC Equipment
Video HM

5 Juta Bagian CNC Didamel Unggal Taun

Langkung ti 20 taun, kami parantos ngembangkeun langkung ti 50,000 proyék, sareng kami terus ningkatkeun katalog desain kami ku 100 unggal bulan. Urang rancang bagian logam CNC pikeun aplikasi nanaon.
Bagian Otomatis Aluminium
Urang rancang rupa-rupa badag fittings tanki bahan beuleum CNC, gears transmisi, bungs, pistons, sirah silinder, sareng seueur deui-naon waé anu anjeun peryogikeun pikeun jinis kendaraan naon waé.
CNC Aluminium Billet
HM ngagunakeun billet aluminium pikeun mesin bagian sampurna pikeun proyék Anjeun. Billet polos digiling sareng janten potongan khusus.
CNC-stainless-baja-bagian
Stainless steel téh kacida machinable, jadi éta gampang ngagunakeun pikeun produksi masal. Kakuatan sareng résistansi kana korosi ngajantenkeun bagian CNC ieu berkinerja tinggi.
Kuningan CNC Ngahurungkeun Bagian
Custom kuningan jeung parunggu bagian CNC dijieun pikeun mesen sampurna pikeun loba aplikasi.
Ngaropea CNC Machining Equipment Spare Médis Bagian
HM geus maju mesin CNC kalawan tolerances kedap gede pikeun bagian precision médis.
Aluminium CNC Machining Bagian
Urang ogé rancang bagian CNC pikeun machining CNC, kayaning bagian panggilingan, ngarobah komponén, sarta sagala rupa drills.
Sertifikasi kami
ISO9001
ISO14001
ISO45001
TS16949
  • sertipikasi
  • sertipikasi

Insinyur Anu Percanten ka Kami

  • Staf HM R&D ngalakukeun padamelan anu saé pikeun ngabantosan kuring milih fitur anu leres dumasar kana itungan sareng kabutuhan kuring. Pangrojong palanggan sareng kamampuan nyiptakeun produk anu akurat saé!
    Jessie Doe Australia
  • Kuring konsistén pasangan kalayan HM pikeun rupa-rupa proyék. Ngagunakeun HM Bagian CNC Kuring tiasa ningkatkeun mobil balap kuring sareng ngawangun bisnis perbaikan mobil khusus kuring.
    AS
    Joshua Brown AS
  • Kami bungah yén kuring geus bisa ngamekarkeun sauntuyan panerapan rumah tangga ngagunakeun bagian CNC. Staf HM parantos ngabantosan kuring pikeun naséhat dina milih paduan aluminium sareng kuningan anu leres. Ogé, warna sareng warnana ngajantenkeun alat kuring katingali saé.
    Hans Muller Jérman
  • HM ngurus kualitas. Sertifikasi sareng uji produk na nyandak kaulinan manufakturna ka tingkat salajengna. Kami salawasna yakin kana kualitas bagian CNC kuring.
    Umar Saéd
    Umar Saéd UAE

Artikel panganyarna

Panasaran uninga langkung? Kami parantos nyiapkeun sababaraha sumber anu saé pikeun anjeun-kalayan sadaya detil anu anjeun milarian.

Langkung Patarosan Anjeun Mungkin Boga

Taroskeun kami ayeuna pikeun langkung seueur ngeunaan pendekatan anu dipuseurkeun ku palanggan pikeun sadayana
Bahan Naon Anu Anjeun Bisa Ngolah pikeun Mesin CNC?

HM ngolah bahan logam anu béda sapertos:

Galunggung aluminium: Al 6061, ACD12, A380, Al6063, Al6082, Al075, jsb.

Beusi sténless: SS303, SS304, SS316, sarta leuwih

Kuningan: Kuningan 59-1, Kuningan Free-Cut 360, jeung saterusna

Néng: Zamak 3 sareng Zamak 5

Urang ogé tiasa ngolah bahan sapertos baja karbon sareng tambaga.

Naha Anjeun Ngadukung Sampel sareng Produksi Massal?

Sumuhun. HM ngarojong sampel-prototyping ogé produksi low-volume. Kami ogé nawiskeun produksi masal anu ngamungkinkeun urang nyayogikeun langkung ti 5 juta bagian mesin CNC per taun.

Naha Anjeun Bisa Ngabantosan Desain Produk Kami?

Tangtosna, HM tiasa ngabantosan anjeun. Kami gaduh insinyur ahli R&D anu gaduh pangalaman anu beunghar dina bagian sareng struktur mesin CNC. Anjeun tiasa komunikasi sareng tim kami atanapi ngirim kami patarosan anjeun.

Naha Anjeun Nawiskeun Sesuaikeun Produk sareng Jasa?

Sumuhun. Tim R&D kami bakal nanganan sadaya syarat khusus anjeun. Anjeun tiasa ngirim kami gambar anjeun atanapi file CAD supados kami tiasa ngabantosan anjeun. Salian ti éta, kami ogé tiasa nyayogikeun anjeun conto sareng ngantosan persetujuan anjeun. Urang bakal mastikeun yén sagalana bakal dihasilkeun nurutkeun spésifikasi Anjeun.

Naon Perlakuan Permukaan Anu Anjeun Bisa Dicekel?

HM tiasa ngadamel perlakuan permukaan anu béda sapertos anodizing, polishing, chrome-plating, sandblasting, electropolishing, sareng seueur deui. Urang bisa nyadiakeun perlakuan permukaan béda dumasar kana bahan dipaké.

Kumaha carana abdi tiasa ngadamel kutipan?

Anjeun tiasa nyuhunkeun kutipan ku ngirimkeun syarat anjeun. Anjeun ogé tiasa ngadamel cutatan anu saé ku ngirim file data anjeun atanapi conto anu tos aya, déskripsi, sareng kuantitas produk.

Sabaraha lami teu kutipan anjeun?

Biasana, saatos anjeun ngirim sarat anjeun, éta bakal nyandak urang hiji dinten pikeun estimasi petik.

Naha Anjeun Kapal Di sakuliah dunya?

Sumuhun. Urang tiasa ngintunkeun ka sakuliah dunya ngaliwatan DHL, FedEx, sareng UPS. Urang tiasa ngirim ku udara, darat, sareng laut.

Sabaraha lami abdi tiasa nampi pesenan saatos kiriman?

Pangiriman biasana tiasa nyandak 15 dugi ka 30 dinten. Nanging, éta ogé gumantung kana kuantitas pesenan anjeun.

Upami Produkna ngagaduhan Masalah, Dupi abdi tiasa nyuhunkeun ngabalikeun duit atanapi ngagentos?

Sumuhun. Lamun bagian atawa produk nu ruksak alatan bungkusan goréng atawa faktor séjén disababkeun ku bisnis urang, urang bisa nyadiakeun ngabalikeun duit atawa ngagantian.

Kakasih Urang Klién

Kéngingkeun Penawaran 24 Jam

Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur