tentang Kami

Tentang Kami

HM, Panyadia Suku Cadang CNC Profesional Anjeun di Cina: Perjalanan Kami, Visi, sareng Kamampuhan.

Salaku supplier profésional ti Bagian CNC di Cina, urang ngahargaan precision, inovasi, jeung kualitas. Ti mimiti, HM tetep leres kana nilai-nilai ieu, nawiskeun jasa anu pangsaéna pikeun para klien kami. Kami parantos ningkatkeun pabrik urang langkung ti 20 taun, nampi pangalaman sareng kaahlian dina prototyping gancang, pamekaran produk, manufaktur, sareng operasi sekundér. 

Kalawan mesin CNC canggih urang jeung parabot paeh-casting, urang ngudag tujuan urang optimizing manufaktur. Ku ngadukung produksi volume rendah sareng masal, kami cocog pikeun nyayogikeun paménta, nyayogikeun solusi sumber anu langkung saé pikeun usaha sareng distributor. 

Kami nyayogikeun solusi manufaktur anu dipercaya supados anjeun nampi CAD dina sababaraha jam, sareng produk anjeun-dinten. Kalayan HM, anjeun bakal kéngingkeun kabébasan éksténsif pikeun ngaropea desain anjeun, ogé dukungan ti departemen R&D kami. Sumawona, urang ngalaksanakeun kadali kualitas anu ketat dina unggal léngkah prosésna. Ieu sababaraha kaunggulan tina milih HM salaku supplier hiji-eureun anjeun: 

  • Konsultasi R&D inovatif pikeun ngembangkeun produk CNC khusus anu sampurna dumasar kana aplikasi, ide, sareng syarat anjeun
  • 24/7 rojongan customer online pikeun ngajawab sagala patarosan anjeun sarta éféktif komunikasi status pesenan anjeun
  • Alat-alat precision canggih pikeun ngadamel desain anu paling rumit kalayan kasabaran anu ketat
  • Verifikasi bahan sareng kadali kualitas anu ketat ku seueur tés
  • jasa manufaktur serbaguna
  • Pilihan lega desain sareng alloy logam
  • Pengiriman global

HM ngabagi visi kasuksésan sareng klien kami. Kami bakal ngadangukeun ide anjeun sareng ngembangkeun bagian CNC anu sampurna pikeun aplikasi anjeun. Ku manufaktur di Cina, anjeun tiasa ngahemat biaya sareng kéngingkeun produk kualitas luhur. 

Geus, leuwih 1000 klien di sakuliah dunya geus milih HM salaku produsén Premier maranéhanana bagian logam CNC di Cina. Pilih kami, sareng kami bakal ngabagi perjalanan, visi, sareng naekeun bisnis anjeun!

 

Pabrik sareng Kamampuhan Kami

HM boga pabrik 25,000 méter pasagi kalawan fasilitas R&D di Cina pikeun mawa proyék anjeun pikeun hirup. Leuwih 20 taun, kami geus ngembangkeun 50,000 proyék suksés, sarta kami terus tumuwuh. 

Kalayan pangalaman, kami parantos nampi sertifikasi ISO9001, ISO14001, ISO45001, sareng IATF16949: 2016 APPROVED PPAP. Salaku produsén profésional, urang boast sistem manajemen pabrik 6S, panyorot fasilitas canggih urang.

Unggal taun, urang nyadiakeun 5 juta bagian CNC sakuliah dunya. Kami ngadukung produksi masal ogé produksi sareng prototyping volume rendah. Katalog desain kami ningkat ku 100 unggal bulan, sareng produk sampel anjeun tiasa janten daptar salajengna!

Jasa sareng Peralatan Pabrikan Kami

Di HM, kami nawiskeun molding in-house, casting paeh, mesin CNC, sareng operasi sekundér sapertos perawatan permukaan. Kami mangrupikeun panyalur suku cadang khusus anjeun pikeun industri lega sapertos aerospace, médis, otomotif, éléktronika, alat bumi, arsitéktur, alat optik, LED, mesin, olahraga motor, industri panyalindungan seuneu, sareng seueur deui. 

Anjeun tiasa milih ti pilihan lega alloy logam kawas baja karbon, stainless steel, aluminium, séng, kuningan, tambaga, jsb Simkuring gaduh 100 sét mesin CNC-precision tinggi kalawan kasabaran ± 0.002um, kitu ogé 10 sét. alat-alat paeh-casting otomatis, bisa tuang nepi ka 1600 ton logam. 

Anu pamungkas, urang boga rupa-rupa pilihan pagawean sadia, kaasup polishing, anodizing, sandblasting, plating Chrome, séng plating, powder coating, lukisan, grinding, laser engraving, sareng nu sanesna. 

  • Jasa sareng Peralatan Pabrikan Kami
  • hm

Staf Khusus Kami

Di HM, urang gaduh 200 karyawan pabrik, kalebet 20 insinyur R&D anu berpengalaman. Staf pangrojong palanggan kami damel sapanjang jam, nyayogikeun kutipan instan dina 1 dinten. Kami ogé kalebet analisa manufaktur gratis sareng unggal kutipan. 

Dedikasi staf kami dibuktikeun tina kadali kualitas anu ketat anu dilaksanakeun dina unggal léngkah prosés manufaktur. Pagawe kami ngajalankeun alat-alat uji canggih sapertos mesin pangukur koordinat 3D, spéktrométer, detektor cacad, proyektor 2.5D, mesin uji semprot uyah, sareng seueur deui.  

Tim profésional HM diwangun ku para ahli sareng visioner-sadayana siap nyandak proyék khusus anjeun. 

Kontak Jeung Tim Rojongan

Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur