Kepala Silinder Aluminium

HM nyaéta produsén profésional tina sirah silinder aluminium custom ti Cina.

Anjeun tiasa menta rupa-rupa alloy aluminium, casting paeh na CNC machining, kaasup sagala fitur OEM / ODM, sarta perlakuan permukaan-kabeh nyadiakeun produk sampurna pikeun proyék Anjeun.

Supplier Kepala Silinder Aluminium Pilihan Terbaik Anjeun

Kepala silinder mangrupikeun komponén integral tina mesin durukan internal, sareng HM nyandak sacara serius ngembangkeun sirah silinder.

Salila 20 taun gawé urang, R&D professional urang geus mastered desain loba bagian husus, kaasup huluna silinder aluminium. Urang terang fitur, syarat, sareng peraturan pikeun industri, ogé nuansa khusus mesin. Kinerja luhur, solar, opat-stroke, dua-stroke, sareng mesin-mesin sanés-urang tiasa ngembangkeun sirah silinder pikeun naon waé.

HM ngahasilkeun sirah silinder pikeun mesin, nyadiakeun kerangka dasar pikeun perumahan valves-tukar gas ogé plugs busi jeung injector. Desain bagian inovatif urang ogé ngarojong bagian tina sistem cooling.

Aluminium Silinder Kepala Series

  • Panyekel Silinder Kepala
    Panyekel Silinder Kepala

    Panyekel sirah silinder dirancang pikeun ngawangun mesin industri mobil, treuk, motor, jeung lianna bagian otomotif. Fitur sareng 360° sirah adjustable.

  • Kapala Silinder Mesin Kualitas Luhur
    Kapala Silinder Mesin Kualitas Luhur

    Sirah silinder mesin kualitas luhur hadir sareng model, desain, sareng warna anu canggih. Daya tinggi, aman, sareng épisién pikeun dianggo tina operasi sedeng dugi ka beurat. 

  • mesin klep chamber sirah silinder
    Mesin klep Chamber Silinder Kepala

    Ngawangun tina pilihan finest bahan logam. Aman, aman, sareng gampang ngajaga komponén anu nyayogikeun kaayaan nyetir anu dinamis sareng teu repot.

  • Machining Gravitasi Casting Aluminium Silinder Kepala
    Machining Gravitasi Casting Aluminium Silinder Kepala

    Gravitasi mesin casting sirah silinder aluminium ieu persis dijieun tur digabungkeun jeung suku cadang canggih tur-kakuatan tinggi. 

  • Kapala Silinder Mesin Diesel Kinerja Tinggi
    Kapala Silinder Mesin Diesel Kinerja Tinggi

    Sirah silinder mesin solar berprestasi tinggi diwangun ku kasabaran sareng operasi kakuatan anu luhur, sampurna pikeun kendaraan mobil, mesin, sareng alat-alat. 

  • SBC GM350 Aluminium Silinder Kepala
    SBC GM350 Aluminium Silinder Kepala

    SBC GM350 aluminium sirah silinder gampang dipasang tur sampurna fits mesin beurat-tugas jeung kandaraan. Ngajamin operasi langgeng, aman, sareng teu aya masalah. 

  • CHEVY LS1 LS3 Aluminium bahan Silinder Kepala
    CHEVY LS1 LS3 Aluminium bahan Silinder Kepala

    The CHEVY LS1 LS3 aluminium bahan sirah silinder delivers kakuatan-wangunan sarta rupa-rupa kinerja nu responds mun gaduh kakuatan gede dina mesin Anjeun.

  • Aluminium V8 Engine Chevy LS3 276cc Silinder Kapala
    Aluminium V8 Engine Chevy LS3 276cc Silinder Kapala

    Nawarkeun efisiensi luhur kamar durukan, anu mangpaat pikeun konsistensi kinerja mobil anjeun.

  • Custom Low Tekanan Aluminium Casting Silinder Kepala
    Custom Low Tekanan Aluminium Casting Silinder Kepala

    The custom low-tekanan aluminium casting sirah silinder anu pangalusna pikeun motor, mobil, jeung asesoris mesin. Sadia dina kustomisasi naon waé gumantung kana pamundut anjeun. 

Desain Kepala Silinder Aluminium Custom

Hulu silinder kami ngamungkinkeun hawa sareng béngsin kana kamar durukan sareng nutupan silinder. hulu silinder aluminium kualitas luhur mantuan ngawangun cukup komprési dina chamber pikeun mesin bisa jalan.

Urang rancang huluna hiji-silinder pikeun mesin in-line konvensional, kitu ogé huluna dua-silinder pikeun V-mesin. Upami anjeun peryogi, urang ogé tiasa ngarékayasa sirah hiji-silinder pikeun mesin V anjeun. Sakumaha anu disebatkeun, kami nyayogikeun sirah silinder aluminium khusus pikeun kinerja tinggi, solar suntik langsung, béngsin, opat-stroke, dua-stroke, sareng jinis mesin sanés.

Karyawan kami bakal nganggap pangukuran khusus anjeun pikeun panjang klep, angkat, sareng diameter, ukuran kamar durukan, sudut klep, camshafts, konfigurasi port asupan, bentuk dek seuneu, sareng seueur deui.

Aluminium Silinder Huluna
Aluminium Silinder Huluna Produksi

Aluminium Silinder Huluna Produksi

HM terus ningkatkeun kaayaan sareng kamampuan pabrik. Urang ngahasilkeun 5 juta bagian per taun ngagunakeun 100 sét mesin CNC jeung 10 sét parabot casting paeh otomatis.

Anjeun oge bisa menta CNC porting, nu mangrupakeun prosés machining nu nerapkeun téknik CNC ka sirah silinder matak baku. Ieu ngaronjatkeun efisiensi sarta precision. Maot casting nyalira bisa jadi teu jadi pas, sarta CNC panggilingan henteu sakumaha gancang. CNC porting ningkatkeun kaluaran produksi.

Mesin CNC kami tiasa ngabentuk kamar durukan atanapi runner, kalayan kasabaran 0.002um. Kantun ngahubungi kami, sareng staf kami bakal mamatahan pilihan manufaktur anu pangsaéna pikeun anjeun.

Aluminium Silinder Huluna Aplikasi

sirah silinder aluminium dipaké dina sagala sorts tipe mesin jeung kandaraan. Ieu kalebet mobil balap berprestasi tinggi, treuk, kendaraan kota, motor, sareng seueur deui. HM tiasa ngadamel sirah silinder pikeun tujuan sareng merek khusus, sapertos mesin V8 Chevy sareng V6 Mustang.

Bawa gagasan custom anjeun pikeun hirup kalawan HM aluminium huluna silinder.

Aluminium Silinder Huluna Aplikasi
CNC Aluminium Silinder Huluna Mesin

Naha HM Aluminium Silinder Huluna

Janten supplier sirah silinder aluminium khusus ti China, HM nawiskeun anjeun solusi anu eureun pikeun proyék anjeun.

Insinyur kami bakal ngabantosan ideu anjeun janten CAD kalayan ukuran sareng fitur anu diperyogikeun. Kami ogé bakal mamatahan anjeun dina pilihan alloy aluminium, prosés manufaktur, sareng perawatan permukaan.

urang nawiskeun Panggilingan CNC, Balikkeun CNC, paeh-casting, anodolasi, palapis krom, sareng seueur deui. Tungtungna, urang bakal nerapkeun sagala cet warna atawa powder coating, taliti pak, sarta ngirimkeun sirah silinder aluminium Anjeun.

Produk kami ngalaman kadali kualitas anu ketat sareng uji, ku kituna anjeun tiasa percanten kana padamelan urang.

Pilih kami ayeuna!

Fitur

Spacers Aluminium Custom Cocog jeung Sababaraha Aplikasi
Spacers Aluminium Custom Cocog jeung Sababaraha Aplikasi

Fitur

Huluna Silinder Kinerja Tinggi

hulu silinder aluminium-kinerja luhur anu lightweight tapi cukup kuat pikeun ngangkat horsepower. sirah aluminium dissipate panas leuwih gancang, ngaronjatkeun daya tahan mesin Anjeun. Ogé, éta bakal narik dina padet, campuran hawa-bahan bakar cooler kana chamber durukan, nu ngaronjatkeun kaluaran kakuatan.

Pilihan lega tina alloy

Seueur usaha di industri otomotif milih sirah silinder aluminium kusabab rasio kakuatan-ka-beurat bahan anu luhur. HM ngahasilkeun sirah silinder aluminium nganggo alloy aluminium anu béda pikeun nyocogkeun aplikasi anjeun:

  • Acd12
  • A380
  • ZLD104
  • Ka 6061
  • Ka 6082
  • Ka 6063
  • Ka 075

Cocog jeung Sakur Kandaraan

HM specializes di manufaktur custom CNC sareng bagian die-cast. Kami ogé ahli dina industri, sareng kamampuan kami ngamungkinkeun urang nyayogikeun sirah silinder aluminium anu berkualitas pikeun sagala jinis mesin sareng kendaraan.

Anjeun tiasa ngaropea desain, sarta nangtukeun naon wahana rék sirah silinder pikeun. Naon waé merek mobil, modél, jinisna — kami parantos nutupan anjeun.

Digosok Aluminium Silinder Huluna

Di HM, kami nawiskeun rupa-rupa perawatan permukaan pikeun bagian mana waé. Sirah silinder aluminium anu digosok umumna kusabab kesederhanaan, éstétika, sareng prosés éfisién.

Anjeun oge bisa menta anodizing aluminium, sandblasting, chrome plating, séng plating, powder coating, ngalukis warna naon, sarta laser engraving.

Manufaktur
Pamariksaan Kualitas
R&D
Naon Anu Ngaronjatkeun sareng Modifikasi tina Kepala Silinder Aluminium?

Raray handap sirah silinder aluminium urang, nu mates jeung blok, bisa ngagem tur Lungsi kana waktu.

Decking, resurfacing, atawa head skimming mangrupakeun prosés anu dipaké pikeun reinstate permukaan datar dina sirah na.

Porting nyaéta prosés ngaropéa palabuhan mesin, ilaharna ku polishing tembok sampurna mulus.

Aliran gas ngaliwatan sirah bakal ningkat salaku hasil tina ieu.

Polishing butuh waktu tapi bisa dipigawé di imah kalawan parabot basajan.

Camshaft lokasina di sirah hiji over-head engine Cam, tipe mesin paling umum.

Mesin inline nganggo sirah silinder aluminium tunggal, sedengkeun mesin datar sareng W nganggo sababaraha sirah silinder.

Bahan Naon Anu Dipaké Pikeun Ngadamel Kepala Silinder Aluminium?

beusi tuang atawa aluminium tuang dipaké pikeun nyieun huluna silinder.

Aluminium tuang téh leuwih ongkosna mahal nyieun, tapi ngaheéat beurat tur dissipates panas leuwih éféktif batan beusi tuang.

Ampir kabéh mesin béngsin dina produksi ngagunakeun sirah aluminium, sedengkeun beusi tuang masih loba dipaké.

Pedalaman sirah silinder aluminium nyaéta sistem canggih galeri minyak sareng éntri sistem pendingin.

Pendekatan casting busa leungit umumna dianggo pikeun ngabentuk rongga jero ieu dina huluna.

Sirah silinder aluminium didamel tina bahan logam awét sareng logam ringan.

Komponén Naon Anu Dilindungan Kepala Silinder Aluminium?

Gear nozzle sareng komponén mesin ogé disimpen dina sirah.

Coolant kompléks jeung passageways minyak lokasina di jero sirah silinder.

Ujung luhur mesin diwangun ku sirah sareng komponenana.

Pusat kontrol mékanis mesin nyaéta sirah, ku sababaraha cara.

Éta tempat asupan, knalpot, ignition, sareng sistem bahan bakar sadayana ngahiji.

Naon Kaunggulan tina Aluminium Cylinder Head?

Ieu kaunggulan anu ditawarkeun:

  • Pasihan jalan dimana hawa sareng gas buang asup sareng kaluar tina kamar durukan.
  • Panas dissipated leuwih gancang dina sirah silinder aluminium.
  • Ieu ngamungkinkeun rasio komprési anu langkung luhur bari ngirangan résiko detonasi.
  • Nyadiakeun hawa seger atawa kombinasi bahan bakar kana gas haseup.
  • Tekanan rendah kompak sareng berpotensi ngahasilkeun kakuatan anu langkung ageung.
  • Pisan tahan ka korosi sarta bisa gampang repaired.
  • Softness na ngajadikeun las sarta machining gampang.
  • Hal ieu diamankeun kana pigura motor ku opat bolts hydraulically fastened.
  • Ningkatkeun efisiensi operasi mesin kendaraan.
  • Imah jalur gas sarta dianggo salaku titik ningkatna pikeun vents nozzles.
  • Ngidinan pikeun modifikasi ékspérimén tina sistem suntikan bahan bakar.
  • Kacida ongkos éféktif jeung fungsi ogé per sarat.
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur