HM boga rata-rata 25,000 pabrik méter pasagi sarta sistem manajemen pabrik 6S. Urang nawiskeun prosés machining CNC di-imah, molding, sarta operasi sekundér. HM tiasa nyayogikeun solusi turnkey pikeun kabutuhan mesin CNC anjeun anu béda. Kabéh jasa assembly kami téh customizable dumasar kana sasuai ka nu Anjeun. Di HM, kami dilengkepan ku sadaya mesin sareng alat CNC sapertos lathe CNC, péngkolan CNC, pangeboran CNC, sareng seueur deui.

 

Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur