Panyadia Bagian Kuningan CNC Dipercaya Anjeun Di Cina

HM mangrupakeun reputable tur dipercaya custom CNC bagian kuningan suppliers di Cina.

Kontrol kualitas anu ketat, mesin bagian kuningan CNC tepat, MOQ rendah, sareng waktos kalungguhan pondok ngajantenkeun HM No.1 di industri.

Kalayan pangalaman puluhan taun, kami sacara akurat nanganan sadayana anjeun custom panggilingan CNC, pangeboran, jeung péngkolan bagian kuningan.

 

Pikeun Sadaya Bagian Kuningan CNC Adat Anjeun Dina Pamakéan Industri sareng Doméstik

Kalayan sét mesin CNC 5 sumbu kami, HM ngadamel desain kompleks bagian kuningan khusus kalayan akurasi ultra.

Kami nampi seueur format file tina bagian kuningan khusus anjeun, kalebet .dwg, .pdf, .sat, sareng .dxf, diantarana.

Salaku pabrik bagian kuningan CNC kalawan insinyur kacida mumpuni, urang mantuan kalawan sagala gambar CAD. Mangga ngabejaan urang naon rék; HM bakal nanganan gambar CAD.

HM ngagunakeun sauntuyan sasmita kuningan pikeun cocog aplikasi Anjeun, kaasup C26000, C24000, C35300, atawa C36000.

Tina panggilingan CNC, Balikkeun CNC mun CNC pangeboran, HM ngajadikeun bagian kuningan CNC leutik tur badag, kaasup klep, fittings gas, konektor, pin, jeung loba deui.

Ngabejaan urang industri Anjeun, sarta HM bakal mesin bagian kuningan CNC nu peryogi.

Bagian Kuningan Kami Ahli

  • Bantalan Kuningan
    Bantalan Kuningan

    Bantalan kuningan nyayogikeun kakuatan sareng daya tahan anu ekstrim pikeun aplikasi suhu luhur. Ieu dipaké pikeun ngarojong rotors, gears, jsb.

  • Kuningan Pesanggrahan Bagian
    Kuningan Pesanggrahan Bagian

    Bagian ranjang kuningan sayogi dina desain khusus sareng standar. Mibanda finish flawless, durability tinggi, sarta konstruksi dipercaya.

  • Bushings Kuningan
    Bushings Kuningan

    Brushings kuningan khusus nawiskeun ciri bébas karat anu luar biasa. Sajaba ti éta, ieu ogé nawarkeun frictionless, kakuatan tinggi, sarta sipat karasa.

  • Coupler Kuningan
    Coupler Kuningan

    The coupler kuningan disebut oge pipa kuningan pas. Hal ieu dipaké pikeun mindahkeun gas kaduruk, bahan kimia, cai, jsb Tambih Deui, aranjeunna datangna dina ukuran thread custom sarta bentuk.

  • Washers Piala Kuningan
    Washers Piala Kuningan

    Washers cangkir kuningan custom mangpaat pikeun ngajaga kacangan sarta bolts. Hal ieu dipaké pikeun aplikasi kalawan anti tampering sarta tungtutan kaamanan. Sareng ogé, aranjeunna dianggo salaku panahan cinyusu.

  • Kuningan Escutcheon Plate
    Kuningan Escutcheon Plate

    Piring escutcheon kuningan mangrupikeun produk kuningan kualitas luhur. Ieu kapanggih saluareun jamban, handap tilelep, faucets, sarta pancuran. Ogé, aranjeunna gampang dipasang.

  • Kuningan Suluh Line Fittingsbrass Suluh Line fittings
    Kuningan Suluh Line fittings

    The fittings garis suluh kuningan loba dipaké pikeun volume suluh tinggi atawa hidrolik tekanan tinggi. Éta datang dina ukuran sareng konfigurasi khusus pikeun proyék naon waé.

  • Kuningan Gir
    Kuningan Gir
    Gears kuningan ngaropéa nawiskeun fitur tahan cuaca sareng tahan kimia. Ieu sampurna pikeun sistem nyetir sareng seueur aplikasi.
  • Kuningan Gir
    Kuningan Gir
    Gear kuningan gaduh awak gear sirkular, efisiensi tinggi, sareng ciri presisi anu luhur. Ieu ogé gampang didamel sareng gampang dipasang.
  • Kuningan Handrail Tungtung Caps
    Kuningan Handrail Tungtung Caps

    Caps tungtung handrail kuningan ieu idéal pikeun handrails polishing touch. Ogé, ieu gaduh permukaan pemanasan khusus anu ngajantenkeun langkung elegan.

  • Handrail Kuningan
    Handrail Kuningan

    Panangan kuningan sering dianggo nalika eskalator turun / naék sareng tangga. Ieu kapanggih dipasang dina tembok, mantuan pikeun nyegah ragrag bahaya.

  • Sisipan Kuningan
    Sisipan Kuningan

    The inserts kuningan dipaké dina perumahan plastik, bagian plastik, sarta casings. Ngaktifkeun screws bisa dipaké dina produk konsumen na assembly éléktronika konsumén.

  • Kuningan Knurled Nut
    Kuningan Knurled Nut

    Kacang knurled kuningan dianggo pikeun nyambungkeun panyangga diffuser dina alat pencahyaan kuadrat sareng alat listrik. Ieu sampurna pikeun seueur kagunaan industri.

  • Manifold Kuningan
    Manifold Kuningan

    The manifold kuningan utamana dipaké pikeun ngagantelkeun pipa pemanasan kana sistem cai. Éta dijieun tina kuningan murni, lolobana dipaké pikeun sistem AC.

  • Kuningan Nozzle
    Kuningan Nozzle

    Nozzles kuningan biasana dianggo pikeun nyitak benang anu hipu sapertos TPU, ABS, PLA, PETG, Nilon, sareng seueur deui. Gemblengna, unggal bagian nozzle kuningan gaduh kualitas luhur.

  • Kuningan Kacangan jeung Bolts
    Kuningan Kacangan jeung Bolts

    Kacang kuningan sareng baut mangrupikeun kait anu kuat anu didamel tina alloy zin atanapi tambaga. Pamasang ahli langkung milih kacang kuningan sareng baut pikeun nyambungkeun logam sareng kai.

  • Bagian Plumbing Kuningan
    Bagian Plumbing Kuningan

    Bagian pipa kuningan gaduh ukuran sareng bentuk benang khusus pikeun ngatur, adaptasi, sareng ngagantelkeun gas atanapi cair dina pipa. Eta dijieunna tina kuningan pinuh pikeun hirup layanan panjang.

  • Pulley Kuningan
    Pulley Kuningan

    Aya sababaraha jinis katrol kuningan anu aya dina harga anu langkung handap. Pulleys kuningan custom anu idéal pikeun wangunan konstruksi, utamana dipaké pikeun mawa bahan beurat.

  • Leungeun Kuningan
    Leungeun Kuningan

    Leungeun baju kuningan aya dina bentuk, ukuran, sareng pagawean anu béda. Ieu disebut oge ferrules, dipaké kalawan komprési pas jeung campuran kacang. Cai mibanda fitur tahan korosi.

  • Kuningan Spindle
    Kuningan Spindle

    Spindle merek gaduh konstruksi awét sareng tahan karat. Éta didamel tina kuningan murni sareng sering dianggo dina jago tee, tilelep dapur, sareng mixer washbasin.

  • Kuningan Worm Gear
    Kuningan Worm Gear

    Kauntungan tina gear cacing kuningan kalebet geter langkung handap, desain kompak, sareng réduksi bising. Éta mangrupikeun jinis sistem gearing anu paling teguh, sahingga cocog pikeun aplikasi daérah leutik.

  • Bagéan Perunggu Adat
    Bagéan Perunggu Adat

    Bagian parunggu custom datangna dina kelir custom, kawas coklat, emas, kulawu, sareng nu sanesna. Ieu ciri gaya bébas kasalahan, corrosive-tahan, jeung konstruksi exquisite.

  • Rupa Thread vakum breaker
    Rupa Thread vakum breaker

    Pemutus vakum benang halus dianggo pikeun nyegah aliran balik. Ieu mangrupakeun komponén threaded nu nyambung ka fixture a. Ogé, ieu didamel tina bahan kuningan tanpa timah.

HM CNC Kuningan Bagian Ngaktipkeun Kamampuh

HM ongkos-éféktif jeung tepat bagian kuningan CNC kaasup nozzles, mendi pipe, konektor pin, panyilidikan, jeung loba deui.

Urang ngajaga tolerances ketat tur ngajamin finish permukaan unggul kalawan enol defects.

HM, thru-feed grinding ensures surfaces bébas burr. Urang nanganan sauntuyan diaméterna pikeun sakabéh cylindrical bagian kuningan CNC.

HM boga kapasitas taya pikeun sakabéh aplikasi, malah pikeun bagian kuningan CNC kompléks.

Jasa péngkolan CNC kami kalebet knurling, grooving, parting, boring, sareng nyanghareup.

HM CNC Kuningan Bagian Ngaktipkeun Kamampuh
CNC Kuningan Componen

Quality Control ketat HM CNC Kuningan Bagian

Ngaliwatan kabijakan "enol cacad" HM, urang ngadopsi 3 tingkat tés, kalebet uji akurasi alat mesin CNC, uji bahan kuningan, sareng kontrol prosés mesin CNC.

Mitra HM sareng inspektur pihak katilu, sapertos SGS pikeun nguji komposisi bahan kuningan.

Kalayan kontrol kualitas anu ketat HM, sadaya komponén kuningan CNC kami ngajamin umur panjang, tahan setrés anu luhur, sareng kuat pisan.

HM boga kawijakan balik produk jeung jaminan pikeun sakabéh bagian kuningan CNC pikeun jaminan kualitas.

HM ngarojong OEM custom CNC komponén kuningan.

HM Milih Bahan Pikeun Komponén Kuningan CNC

Gumantung kana pamakéan komponén kuningan CNC Anjeun, urang milih kuningan tinggi-grade.

Bahan kuningan HM kedah lulus uji kualitas anu ketat sareng verifikasi unsur kimia individu.

Kami sumber sagala bahan baku kuningan anjeun ti pausahaan reputable.

HM bagian kuningan custom CNC machining ngagunakeun kuningan beureum, kuningan cartridge, atawa kuningan low.

Kuningan kami ngajamin résistansi ngagem, daya tahan, sareng sipat mékanis anu saé.

Ngabejaan urang custom CNC bagian kuningan nu peryogi, sarta tim HM bakal milih hiji kuningan cocog pikeun anjeun.

Bagian Kuningan CNC

Bagian Fitur

bagian aluminium polishing
cnc aluminium bagian perlakuan permukaan

Rupa-rupa Komponén Kuningan CNC

HM nawarkeun pilihan taya pikeun sakabéh bagian kuningan CNC.

Naha anjeun peryogi bagian kuningan CNC ageung atanapi alit, handles HM sadayana bagian kuningan mesin CNC, kalebet bagian kuningan péngkolan CNC sareng bagian kuningan panggilingan CNC.

mesin HM basajan pikeun kompléks bagian kuningan CNC, dina anggaran kedap tur on bewara pondok.

Urang nawiskeun solusi turnkey ka sadaya klien kami sacara global, ti fittings kuningan, fasteners kuningan, ngagantian bagian kuningan, atawa naon baé komponén kuningan OEM CNC.

Perlakuan Surface Unlimited Pikeun Sadaya Bagian Kuningan CNC

Naha rék dicét, digosok, plated, panas-diperlakukeun, atawa coated custom CNC bagian kuningan, HM nawarkeun perlakuan permukaan taya.

Urang mastikeun sakabeh bagian kuningan CNC boga finish pangalusna pikeun éstétika sarta lifespan layanan panjang.

Bagian Kuningan CNC Jeung Long Service Lifespan

Konstruksi anu kuat, kakuatan tegangan anu teu cocog, résistansi ngagem, koefisien gesekan rendah, sareng résistansi panas ngajantenkeun bagian kuningan CNC custom HM sampurna pikeun sadaya aplikasi.

Sadaya bagian kuningan adat HM kedah lulus pamariksaan kualitas anu ketat.

Akurasi High Processing Of CNC Komponén Kuningan

HM, bagian kuningan CNC custom attain akurasi tinggi na precision.

Gumantung kana komponén kuningan CNC nu peryogi, HM attains akurasi dimensi baku luhur kalawan - +/- 0.001″ – 0.005″ kasabaran.

Bagian kuningan HM CNC ngajamin akurasi dimensi anu luhur sareng nol cacad.

Bahan Kuningan Berkualitas Tinggi Pikeun Bagian CNC

HM ngagunakeun kuningan kualitas luhur gumantung kana kabutuhan customer.

Urang boga loba sasmita kuningan, kaasup kuningan beureum, kuningan low, kuningan cartridge, kuningan konéng, kuningan low-leaded, kuningan sedeng-leaded, motong bébas, sarta forging kuningan.

HM nguji sakabeh bahan saméméh bagian mesin kuningan CNC, pikeun bagian kualitas luhur, kalawan kinerja unmatched.

OEM & ODM Aluminium CNC Bagian pikeun Industri Béda

bagian aluminium pikeun industri Aerospace
Bagian Aerospace CNC

Aerospace machined komponén aluminium CNC merlukeun tolerances ketat-sapertos 4μm-durability, sarta lalawanan suhu. Éta kedah gaduh presisi sareng akurasi anu luhur pikeun spésifikasi. 

Kalayan kamampuan panggilingan canggih, péngkolan, sareng kamampuan manufaktur anu sanés, urang tiasa ngadamel kaayaan-of-nu-seni. bagian aerospace CNC. Ngagunakeun CAD 3D, Hengming Mold (HM) nyadiakeun CNC prototyping gancang tina gear badarat pesawat, bagian fuselage, jsb.

Bagian Hardware CNC
Bagian Hardware CNC

Bagian hardware aluminium CNC nyieun kategori produk aluminium paling umum kami nyadiakeun. Salaku profésional bagian mesin CNC produsén di Cina, urang nyieun hardware pikeun sagala sorts industri jeung aplikasi.

Staf kami bakal ngaoptimalkeun desain pikeun nyocogkeun ka kabutuhan anjeun. CAD custom anjeun bakal robah jadi parabot aluminium kualitas, parabot, pigura, sarta komponén hardware lianna.

CNC aluminium komponén éléktronik
Komponén éléktronik CNC

Aluminium CNC machining dipaké pikeun rancang komponén kayaning papan circuit dicitak, casings na enclosures, sinks panas, konektor, sareng nu sanesna. Prosés CNC tepat nganteurkeun hasil pangalusna dina pembuatan bagian listrik jeung éléktronik. 

Katepatan kinerja kompetitif kami bakal ngabantosan bisnis anjeun ngembangkeun produk éléktronik anu pangsaéna.

Bagian Otomatis CNC
Bagian Otomatis CNC

Industri mobil nganggo aluminium pikeun seueur bagian mesin penting, sapertos piston, radiators, jeung sirah silinder. Aluminium CNC machining mantuan pikeun ngajadikeun otomatis prosés manufaktur tetep nepi ka konstruksi kandaraan jeung paménta perbaikan. 

Tina volume produksi sedeng dugi ka luhur, mesin CNC khusus kami nawiskeun waktos produksi gancang sareng prosedur anu dioptimalkeun, ngajaga akurasi anu luhur.

Bagian Médis CNC
Bagian Médis CNC

Alat médis ogé ngabutuhkeun kasabaran anu ketat. Mesin CNC kami dilengkepan ku téknologi pangénggalna pikeun akurasi horisontal sareng nangtung, ogé produksi-speed tinggi sareng kamampuan ngabéréskeun permukaan canggih.

Pabrikan alat médis kedah ngagaduhan standar ISO 13485. Sababaraha conto médis CNC machined bagian aluminium nyaeta implants tulang, instrumen bedah, jeung komponén pikeun alat éléktronik médis kawas mesin MRI.

Manufaktur
Pamariksaan Kualitas
R&D
Kumaha Bagian Kuningan Didamel?

Kuningan mangrupakeun alloy logam transisi, sarta eta dihasilkeun ku ngagabungkeun tambaga jeung séng dina sagala rupa babandingan.

Atom-atom tina dua konstituén silih ngagantikeun dina struktur kristal anu idéntik.

Éta dilakukeun pikeun ngahontal ciri mékanis, listrik, sareng kimia anu béda.

Kuningan sarua jeung perunggu, alloy tambaga séjén anu ngagunakeun timah tinimbang séng.

Duanana parunggu jeung kuningan ngandung jumlah renik sianida, timah, fosfor, logam, kromium, jeung silikon.

Naon 1/8 IPS thread?

1/8 IPS thread nujul kana tipe umum tina threading dipaké dina plumbing na fixtures lampu. Mibanda diaméter 1/8 inci sarta nuturkeun standar IPS (Ukuran Pipa Beusi). Ukuran thread ieu mindeng dipaké pikeun nyambungkeun pipa leutik tur fittings aman.

Naon Jenis Kuningan pikeun Bagian?

Jenis kuningan nyaéta kieu:

  • Kuningan Bodas. Dipaké dina brazing na soldering.
  • Alfa Kuningan.Dipaké pikeun ngahasilkeun bolts, fasteners, pin screws, sarta bagian machined séjén.
  • Béta Kuningan. Dipaké pikeun nyieun castings kalawan fitur kompléks.
  • Alfa-béta Kuningan. Dipaké pikeun nyieun klep radiator, engsel, sareng alat-alat gas.
  • Duplex Kuningan. Dipaké pikeun ngahasilkeun extrusions arsitéktur sarta keran.
  • Kuningan Beureum.Hiji kelas alloy kalawan eusi tambaga tinggi.
  • Naval Kuningan.Dipaké dina pipa sareng saluran ventilasi.
Naha IPS sami sareng NPT?

Henteu, IPS (Ukuran Pipa Beusi) sareng NPT (Benang Pipa Nasional) henteu sami. Nalika aranjeunna duanana ngalibetkeun threading pikeun pipa sareng fittings, IPS nujul kana ukuran pipa, sedengkeun NPT nujul kana jinis threading anu dianggo. IPS dipaké pikeun pipa non-threaded, sedengkeun NPT dipaké pikeun pipa threaded.

Naha Pilih Bagian Kuningan?

Aya seueur alesan kunaon bagian kuningan kedah dianggo, sapertos kieu:

  1. Kapabilitas

The machinability tina kuningan ieu lowers speed nu ngahasilkeun hasil pangalusna.

  1. Formability

Ieu mangrupikeun kelas kuningan anu paling sering dianggo dina aplikasi anu ngabutuhkeun bending parah.

  1. Gawé dina tiis

Kuningan boga ciri kerja tiis hébat sarta eta bisa digambar gampang jeung hasil alus.

  1. Gawé dina panas ekstrim

Éta tiasa dipanaskeun, padet, dibentuk, sareng ditarik dina jumlah panas anu lumayan.

  1. Bisa Dipotong

Éta tiasa sacara efektif sareng gancang dipotong ku gas, seuneu, sareng mesin motong laser.

  1. Dependability

Ieu responds kana fluctuations paménta produksi, tingkat inventory cadangan bisa diwangun.

Naon hartina 1/8-27?

1/8-27 nujul kana notasi ukuran thread husus. "1/8" nunjukkeun diaméter bagian threaded dina inci, sarta "27" nunjukkeun jumlah threads per inci. Notasi ieu biasana dianggo pikeun aplikasi plumbing sareng pencahayaan.

Naha benang IPS cocog sareng benang NPT?

Henteu, benang IPS sareng benang NPT henteu cocog kusabab bédana dina desain sareng fungsina. Nyobian nyambungkeun dua jinis benang ieu tiasa nyababkeun bocor sareng pas anu teu leres.

Naha Bagian Kuningan Tahan Korosi?

Bagian kuningan tahan ka korosi sareng cocog pikeun dianggo dina lingkungan anu parah.

Éta dianggo dina kaayaan dimana aya résiko korosi anu luhur sareng standar kuningan henteu nyumponan sarat.

Suhu cai anu luhur, ayana klorida, sareng atribut kalembaban anu béda-béda sadayana maénkeun peran.

Dina sistem boiler cai, kuningan idéal.

Pikeun ngahindarkeun kagagalan jangka panjang, alloy kuningan ieu kedah didamel kalayan ati-ati sareng produksi anu efisien.

Naon Jenis Mesin Bagian Kuningan Aya?

Aya seueur palapis kuningan anu sayogi pikeun masihan sentuhan anu saé sapertos kieu:

  1. Pilihan Machining

panggilingan mangrupakeun istilah dipaké pikeun ngajelaskeun prosés Mills motong bahan kana ampir sagala bentuk 3D ngagunakeun parabot puteran. Mills sanggup ngahasilkeun bagian-bagian kalayan kasabaran anu caket pisan.

  1. Motong ku Waterjet

Waterjets ngagunakeun aliran cai-tekanan luhur tur kasar pikeun motong lambaran logam kana bagian 2D. Motong waterjet tiasa dianggo saé sareng seueur bahan sareng ngahasilkeun ujung anu bersih.

  1. CNC Machining

CNC lathes dipaké pikeun kadaharan parabot leungeun kana bahan movable. Ngaktipkeun utamana dipaké pikeun nyieun akurat, bagian cylindrical.

  1. EDM maot-Tilelep jeung Kawat

Mesin EDM nyieun suku cadang ku cara ngahapus bahan kalayan percikan anu ngulang deui. Disarankeun pikeun detil unik anu meryogikeun ujung interior anu nunjuk sareng akurasi dimensi anu luhur.

Métode finishing ngaronjatkeun tampilan, sturdiness, sarta lalawanan korosi hiji permukaan.

Palapis bubuk, anodizing, polishing, ngasah, sareng téknik finishing sanésna ogé sayogi.

Bagian Kuningan ngahasilkeun, panggilingan, ngetok, grooving, sarta jasa lianna sadia sakumaha jasa tambahan.

Suku cadang anu kadua kedah diprosés langkung lami saatos didamel.

Naon Mangpaat sareng Aplikasi Bagian Kuningan?

Aya sababaraha kagunaan bagian kuningan sareng biasana dianggo pikeun ieu:

  • Fittings pikeun pipa
  • Fittings pikeun flare
  • Gears dijieunna tina kuningan
  • Fittings nu niiskeun bulkhead
  • Fittings anu dipaké dina pangwangunan bantalan
  • Fittings kalawan swivel a
  • Fittings Gruner
  • Gigi cacing anu bentukna cacing
  • Alat musik
  • Orifice pikeun komprési
  • Kitu ogé plethora komponén kuningan custom séjén

Bagian kuningan dianggo dina seueur aplikasi industri, sapertos:

  • Barang Dasar
  • arah
  • bells
  • Bushings
  • Electronics
  • Gears
  • handles
  • Kamanusaan sarta Studi Kaséhatan
  • Hinges
  • Kenop
  • Pipéran
  • Screws jeung kacang
  • Leungeun baju
  • valves
  • Mesin Kuningan
  • nu ngeunaan jeung susunan
  • Pipéran
  • Gawé uap
  • Panyimpenan kayu narik
  • Cekelan Panto

Bagian kuningan leutik anu dipikaresep ku usaha sabab gampang mesin, ongkos-éféktif, sarta pisan awét.

Alatan kakuatan low maranéhanana sarta beurat, fittings kuningan dijieun ilaharna dilarapkeun ka sagala rupa hardware éléktronik.

Naon Sipat Bagian Kuningan?

Bagian kuningan ngagaduhan logam anu mulus, gesekan rendah anu tiasa gancang dimesin, dibentuk, diiris, sareng ditinju.

Ieu mangrupa bahan idéal pikeun komponén nu kudu tahan korosi.

Cai mibanda gelar leuwih luhur malleability ti tambaga atawa nikel.

Kusabab titik embun anu rendah sareng laju cairan, bagian kuningan mangrupikeun unsur anu saderhana pikeun tuang.

Sipat kuningan bisa dirobah ku ranging porsi tambaga jeung séng, hasilna kuningan lemes jeung teuas.

Kiwari, kalolobaan komposit kuningan dianggo deui.

Ku cara nransperkeun besi tua di gigireun magnet anu kuat, éta tiasa dicabut tina logam ferrous.

Besi kuningan diangkut langsung ka foundry a, dimana eta liquefied na recreated kana billet.

Billets dipanaskeun sareng dibentuk kana bentuk sareng ukuran anu dipikahoyong.

Kusabab tékstur lemes sakabéh kuningan, éta mindeng mungkin pikeun mesin eta tanpa merlukeun prosés pangeboran.

Naon Kaunggulan tina Bagian Kuningan?

Bagian Kuningan saleresna mangrupikeun produk anu mangpaat sareng seueur kauntungan sapertos kieu:

  1. Wide Versatility
  • Kuningan asalna dina rupa-rupa wangun, rubak, jeung ukuran.
  • Cai mibanda fittings nu ngidinan ngarobah ukuran pipa sadia.
  • Bisa jadi lacquered, digosok, Chrome-plated, nikel-plated, atawa antik.
  1. kakuatan keur nahan
  • Kuningan mangrupikeun logam anu awét pisan kusabab seueur pasipatan operasi anu sanés.
  • fittings kuningan mangrupakeun pilihan hébat sabab teu rengat atawa disintegrate kana waktu.
  • Ieu lasts salila sababaraha taun sarta ogé ngalakukeun admirably dina cai panas.
  1. Toleransi Suhu Tinggi
  • Kuningan mangrupikeun produk anu saé pikeun jaringan distribusi cai haneut.
  • Éta gaduh résistansi termal anu saé sareng ningkatkeun éféktivitas prosésna.
  • Kuningan pisan malleable dina panas ekstrim na bisa endure malah hawa ekstrim.
  1. Korosi tahan
  • Kuningan tanpa korosi mangrupikeun pilihan pangsaéna dina kaayaan ieu.
  • Teu tarnish atawa nguraikeun dina cai sarta mangpaat dina tempat kalawan cai corrosive.
  • Kuningan moal corrode malah dina lingkungan paling corrosive.
  1. Gampang Wangun
  • Kuningan téh leuwih gampang malleable ti baja atawa pipa beusi lamun eta lumangsung pikeun fittings.
  • Ogé ngabentuk nicer ti lolobana logam lianna.
  • Sanajan malleability na, logam pisan awét sarta dipercaya.
Naékna Biaya Kuningan: Naha Éta Mahal?

Biaya kuningan dipangaruhan ku sababaraha faktor, utamina di antarana biaya bahan baku anu dianggo pikeun ngahasilkeun - tambaga sareng séng. Duanana logam ieu parantos ningali harga naékna kusabab ningkatkeun paménta sareng aya kalana, gangguan ranté pasokan. Saterusna, prosés manufaktur pikeun kuningan leuwih kompleks tinimbang pikeun logam basajan, contributing kana biaya sakabéh.

Kamampuhan Kuningan Anu Teu Disangka: Naha Dikira Murah?

Sanajan ongkos na naékna, kuningan bisa dianggap murah dibandingkeun logam lianna, kawas emas atawa platina. Ieu alatan kaayaanana relatif jeung ongkos handap komponén dasarna - tambaga jeung séng. Sumawona, daya tahan kuningan sareng résistansi korosi nambihan biaya-éféktifitas kana waktosna.

Unraveling Kuningan: Naha éta Logam atanapi Baja?

Kuningan mangrupikeun jinis logam, tapi sanés baja. Ieu mangrupakeun alloy diwangun utamana tina tambaga jeung séng. Bari baja ogé mangrupa alloy, éta utamana dijieunna tina beusi jeung karbon.

Aplikasi serbaguna: Top 5 Mangpaat Kuningan dina Industri Modern
  1. Alat Musik: Sipat akustik Kuningan anu saé ngajantenkeun éta pilihan anu dipikaresep pikeun manufaktur rupa-rupa alat musik sapertos tarompét sareng saksofon.
  2. Barang Hiasan: Kusabab penampilanna siga emas, kuningan seueur dianggo pikeun tujuan hiasan dina hal-hal sapertos perhiasan, patung, sareng barang-barang rumah tangga.
  3. Plumbing sareng Komponén Listrik: Résistansi korosi sareng daya tahan kuningan ngajantenkeun cocog pikeun pipa, klep, sareng terminal listrik.
  4. Casing Amunisi: Kakuatan Kuningan, résistansi korosi, sareng kamampuan pikeun ngawangun deui tanpa retakan ngajantenkeun cocog pikeun wadah amunisi.
  5. Fasteners: Kuningan dipaké pikeun nyieun fasteners kawas screws, kacangan, sarta bolts kusabab résistansi kana spark jeung korosi.
Ngarecah Kuningan: Komponén Naon anu Aya dina Alloy Ieu?

Kuningan mangrupakeun alloy utamana diwangun ku tambaga jeung séng. Babandingan elemen ieu bisa variatif pikeun nyieun sauntuyan kuningan jeung varying sipat. Salian tambaga jeung séng, kuningan ogé bisa ngandung jumlah leutik unsur séjén kawas timah, timah, atawa arsén pikeun ningkatkeun sipat nu tangtu.

Babandingan Biaya: Naha Kuningan Langkung Mahal Ti Tambaga?

Kuningan umumna langkung mirah tibatan tambaga murni. Ieu kusabab séng, komponén utama lianna tina kuningan, hargana kirang ti tambaga, nu ngurangan biaya sakabéh bahan.

Kuningan versus Steel: Mana Anu Langkung Saé?

The "hadé" bahan antara kuningan jeung baja sakitu legana gumantung kana aplikasi nu. Kuningan nawiskeun résistansi korosi anu unggul, konduktivitas listrik, sareng daya tarik éstétis. Di sisi anu sanés, baja biasana langkung kuat sareng langkung cocog pikeun aplikasi setrés tinggi.

Pertempuran Harga: Naha Kuningan Langkung Mahal Ti Aluminium?

Kuningan umumna langkung mahal tibatan aluminium. Ieu alatan biaya luhur tambaga jeung séng, komponén primér kuningan, dibandingkeun aluminium.

Lalampahan ka Produk Réngsé: Prosés Pabrikan Produk Kuningan

Pabrikan produk kuningan biasana ngalibatkeun sababaraha léngkah konci: pertambangan sareng pemurnian tambaga sareng séng, ngalebur sareng ngahijikeun unsur-unsur ieu pikeun ngabentuk kuningan, sareng tungtungna ngabentuk sareng ngabéréskeun kuningan janten produk anu dipikahoyong. Ieu bisa ngawengku prosés kawas casting, Tonjolan, gambar, atawa machining, gumantung kana produk husus.

Precision Turned Parts: Saha Produsén Utama Komponén Kuningan?

Dunya komponén precision ngancik kuningan lega sareng rupa-rupa, ngalangkungan seueur industri ti otomotif dugi ka éléktronika. Diantara ieu, Hengming Mould (HM) nangtung kaluar salaku produsén ngarah. Pausahaan ieu, ayana di Zhejiang, Cina, boga track record kabuktian delivering kualitas luhur, precision-direkayasa komponén kuningan. Kaahlian maranéhanana, disampurnakeun salila sababaraha taun ayana industri, gandeng ku komitmen maranéhna pikeun kualitas, nempatkeun aranjeunna diantara pabrik nonjol kayaning Pabrikan Cox di AS sareng Pioneer Service Nyarita. di AS Naha Anjeun nuju sourcing pikeun proyék-proyék industri skala badag atawa leutik, aplikasi husus, pabrik ieu nawiskeun solusi tailored ka kabutuhan husus Anjeun.

Naon bedana IP sareng CC thread?

IP na CC threads teu designations thread baku. Ieu mungkin nu nuju ngarujuk kana IPS (Ukuran Pipa Beusi) thread na NPT (National Pipe Thread) thread, bisi nu bédana utama perenahna di jenis threading dipaké sarta aplikasi maranéhanana.

Naon hartosna IPS dina ukuran?

IPS nangtung pikeun Ukuran Pipa Besi, nyaéta sistem standarisasi anu dianggo pikeun ngarujuk kana dimensi pipa. Kadé dicatet yén IPS teu imply pipa threaded; éta ngan saukur nunjukkeun ukuran pipa dumasar kana diaméter jero na.

Naon IPS sareng NPT?

IPS nangtung pikeun Ukuran Pipa Beusi, anu ngarujuk kana dimensi pipa, sedengkeun NPT nangtung pikeun Benang Pipa Nasional, anu ngarujuk kana jinis benang anu dianggo pikeun pipa sareng kelengkapan.

Naon 3/8 IPS thread?

3/8 IPS thread nujul kana ukuran threading ilahar dipaké dina aplikasi plumbing. Mibanda diaméter 3/8 inci sarta nuturkeun standar IPS (Ukuran Pipa Beusi).

Naon bedana PT sareng G thread?

PT (Pipe Thread) jeung G thread mangrupakeun standar thread béda. PT nyaéta standar Jepang, sedengkeun G thread, ogé katelah BSPP (British Standard Pipe Parallel), nyaéta standar Inggris. Aranjeunna mibanda variasi dina sudut thread sarta aplikasi.

Naon ukuran benang 1/8 NPT?

1/8 NPT nujul kana ukuran thread pipe. "1/8" nunjukkeun diaméter bagian threaded dina inci, sarta NPT (National Pipe Thread) nangtukeun jenis threading dipaké. Ukuran ieu biasana dianggo dina sagala rupa sambungan pipa.

Naon ukuran benang 1/8?

1/8 ukuran thread nujul kana ukuran threading baku mindeng dipaké dina plumbing na piping. Ieu nunjukkeun diaméter 1/8 inci pikeun bagian threaded. Ukuran ieu sering dianggo pikeun nyambungkeun pipa leutik sareng kelengkapan.

Naon bédana antara 1 NPT sareng 1 BSPT?

Bedana perenahna dina standar threading. NPT (National Pipe Thread) nyaéta standar AS kalayan benang tapered, sedengkeun BSPT (British Standard Pipe Taper) nyaéta standar Inggris, ogé mibanda benang tapered. Aranjeunna mibanda sudut thread béda jeung aplikasi.

Naha benang PT sami sareng BSP?

Henteu, PT (Pipa Thread) sareng BSP (British Standard Pipe) henteu sami. PT nujul kana standar Jepang, sedengkeun BSP nujul kana sakumpulan standar Britania pikeun threads pipa.

Naon ari nomer 8?

"Nomer 8 thread" sanes a designation thread baku. Penting pikeun nangtukeun sistem threading (sapertos NPT, BSP, jsb) pikeun akurat nangtukeun karakteristik benang.

Naon benang per inci pikeun NPT?

NPT (National Pipe Thread) ilaharna mibanda benang per inci (TPI) mimitian ti 27 TPI nepi ka 8 TPI, gumantung kana ukuran pipa. TPI husus ditangtukeun ku ukuran thread sarta mangrupa faktor penting dina nyieun anjing laut ditangtoskeun.

Naon hartosna 8 IPS?

"8 IPS" sanes a designation thread baku. Pikeun masihan inpormasi anu akurat, anjeun kedah netepkeun kontéks atanapi sistem threading anu anjeun rujuk.

Naon ukuran benang nomer?

Ukuran thread biasana dieusian dina watesan diaméter sarta threads per inci (TPI). Conto umum ngawengku 1/8, 1/4, 3/8, jeung saterusna, nunjukkeun diaméter bagian threaded, bari TPI nangtukeun jumlah threads per inci.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur