CNC Aerospace Bagian Produsén

HM nyaéta produsén bagian aerospace CNC dipercaya di Cina. Kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman dina nyayogikeun jasa CNC pangsaéna pikeun industri anu béda.

Salaku produsén profésional, kami dilengkepan ku mesin precision tinggi CNC lengkep. Assured yén HM bisa minuhan sagala sarat bagian aerospace CNC Anjeun.

Kirimkeun patarosan anjeun ayeuna!

 

Produsen Bagian Aerospace CNC Terpercaya anjeun sareng Panyadia

Bagian aerospace machining CNC mangrupikeun salah sahiji bagian anu penting dina industri. Komponén pesawat kedah didamel dumasar kana standar industri anu paling luhur henteu paduli proyék aerospace pikeun mastikeun kasalametan.

Ku kituna, HM nawarkeun pangalusna Jasa mesin CNC pikeun ngahasilkeun bagian aerospace CNC kualitas luhur. Kalayan mesin CNC canggih urang jeung insinyur ahli, sésana assured yén HM bisa nyadiakeun bagian aerospace CNC kalawan tolerances ketat. Ku kituna, nyadiakeun solusi mantap pikeun industri aerospace.

Sajaba ti éta, HM ogé bisa ngahasilkeun custom CNC bagian aerospace pikeun minuhan sarat husus Anjeun.

Kirimkeun kami patarosan anjeun ayeuna!

Bagian Aerospace CNC Kami Ahli

  • Alloy Aerospace Bagian
    Alloy Aerospace Bagian

    Bagian aeroscope alloy fitur pisan awét sarta tahan ka kacapean. Éta nyayogikeun kakuatan anu luhur sareng gaduh kamampuan pikeun fungsina dina suhu anu luhur pisan.

  • Bagian Aluminium Aerospace
    Bagian Aluminium Aerospace

    Kami nganggo aluminium kelas luhur dina manufaktur bagian aerospace aluminium. Anjeun tiasa milih naha alloy aluminium 2014, 2219, 7475, 7178, jsb Sadaya alloy aluminium boga kakuatan alus teuing jeung machinability alus.

  • Bagian Aerospace Drone Otomatis
    Bagian Aerospace Drone Otomatis

    Bagian aerospace drone otomatis bisa dijieun tina stainless steel, aluminium, bahan kuningan, jsb Ieu bisa ngaropéa kalawan perlakuan beungeut anjeun, ukuran, desain, kelir, logo, jsb.

  • Warna Bagian Aluminium Anodized
    Warna Bagian Aluminium Anodized

    warna bagian aluminium anodized boga finish awét acan geulis. Éta dilapis nganggo lapisan oksida anu tahan ngagem. Produk ieu nunjukkeun sipat anu ningkatkeun kualitas sareng estetika.

  • Custom High Paménta Precision Aerospace Machining Bagian
    Custom High Paménta Precision Aerospace Machining Bagian

    Produk ieu nganteurkeun-kinerja luhur, pohara kuat tapi hampang. Éta tiasa khusus direkayasa pikeun bagian-bagian mesin aeroangkasa precision tinggi pikeun dianggo dina industri aeroangkasa.

  • Bagian Aerospace Steel Steel
    Bagian Aerospace Steel Steel

    Produk ieu kacida tahan ka korosi. Éta langkung kuat sareng langkung tahan kana ngagem sareng cimata. Éta tiasa tahan goresan sareng karusakan dampak.

CNC Aerospace Bagian Desain jeung Bahan

Bagian aerospace CNC loba dipaké pikeun ngajaga tur assembling shuttle spasi atanapi pesawat. Bagian ieu biasana kalebet:

  • Bushings
  • Clamps
  • Hinges
  • Jeung bagian custom séjén

Dina raraga ngahasilkeun bagian aerospace CNC pangalusna, kami dipaké bahan béda mimitian ti aluminium, parunggu, tambaga, jeung stainless steel. Ku kituna, sadaya bagian aerospace CNC bisa boga fungsi tanpa bahaya nanaon.

CNC Aerospace Bagian Desain jeung Bahan
Pentingna Precision CNC Machining pikeun Industri Aerospace

Pentingna Precision CNC Machining pikeun Industri Aerospace

Industri aerospace ngayakeun kontrol kaamanan anu ketat sareng bagian luhur atanapi standar produksi komponén. Unggal bagian anu diproduksi kedah nyumponan standar anu paling luhur sareng paling ketat ngeunaan kasabaran, dimensi, sareng kinerja. Ku kituna, precision CNC machining dipaké pikeun ngahasilkeun bagian aerospace kualitas pangalusna.

Di dieu di HM, kami nganggo mesin CNC canggih sareng precision tinggi. Janten, urang tiasa ngahasilkeun kamampuan manufaktur anu béda sapertos prototipe aerospace sareng seueur deui. Kami ngajamin yén kami tiasa nyayogikeun kasabaran anu ketat dugi ka 0.002mm. Assured yén bagian ieu moal gagal salila hiber.

CNC Aerospace Bagian fabrikasi

HM ngagunakeun mesin CNC 5-sumbu pikeun ngahasilkeun rupa-rupa bagian pesawat kompléks sareng komponenana. Ku ngagunakeun mesin ieu, éta ngamungkinkeun urang ngagunakeun pangeboran, panggilingan, jeung manipulasi sumbu linier. Pikeun manufaktur bagian aerospace CNC, jasa kami dibasajankeun injection molding, fabrikasi lambar logam, percetakan 3D, CNC machining, jsb.

Ku ngagunakeun mesin CNC, urang tiasa ngadamel bagian aerospace kalayan desain anu canggih. Bagian aerospace kualitas luhur sareng komponén kalebet gear badarat, transmisi, manifold hidrolik, sareng seueur deui.

CNC Aerospace Bagian fabrikasi
HM CNC Aerospace Bagian Kamampuh

HM CNC Aerospace Bagian Kamampuh

HM ngajamin nyadiakeun Anjeun sareng bagian aerospace CNC pangluhurna kalawan tolerances husus nu peryogi. Kami gaduh insinyur anu ahli sareng ahli sareng pangalaman mangtaun-taun nanganan syarat anjeun.

Di dieu di HM, kami daék gawé bareng anjeun malah dina detil pangleutikna pikeun mastikeun yén bagian aerospace CNC bakal nyaluyukeun proyék anjeun. Kirim surélék urang inquiries anjeun kiwari pikeun bagian aerospace salajengna syarat mesin CNC.

Fitur Bagian Aerospace CNC

CNC Machined Aerospace Bagian
CNC Machining Aerospace Bagian

Rupa-rupa Jenis Bagian Aerospace CNC

CNC machining bagian aerospace bisa nyadiakeun rupa-rupa rentang ti basajan pikeun desain kompléks. Ku ngagunakeun mesin CNC, bagian aerospace leutik produksi bets sadia pikeun pesawat kompléks jeung modern.

Ukuran ageung sareng Tembok Ipis

Fitur anu ngabédakeun bagian aeroangkasa CNC nyaéta témbok ipis na. Ku kituna, ngadalikeun beurat hiji kapal terbang. Bagian aerospace CNC pikeun pesawat skala ageung biasana ngagaduhan ukuran anu ageung. Ku alatan éta, éta mastikeun diawaskeun salila produksi pikeun deformasi.

Struktur Terpadu

Ku ngagunakeun téhnologi machining CNC, assembly bagian aerospace dirancang kompléks disederhanakeun. Bagian aerospace CNC ogé dijamin ku kinerja struktural ningkat.

Syarat-Kualitas Luhur

Sadaya bagian aerospace CNC diawaskeun sacara ketat sareng ngalaman kadali kualitas anu ketat salami prosés produksi. Ku kituna, mastikeun pangsaeutikna defects jeung ningkat kinerja.

OEM na ODM CNC Bagian pikeun Industri Aerospace

Bagian Aerospace CNC pikeun Aviation
Bagian Aerospace CNC pikeun Aviation

Mesin CNC mangrupikeun peran anu penting dina mesin ngajalankeun kalayan kinerja anu luhur. Ku kituna, HM manufactures bagian aerospace CNC kalawan precision tinggi na akurasi. Naha pikeun maskapai panumpang, jet tempur, atanapi pesawat kargo, yakin yén kami tiasa nyayogikeun anjeun bagian aeroangkasa mesin CNC kualitas luhur.

Bagian Aerospace CNC Dipaké pikeun Travel Spasi
Bagian Aerospace CNC Dipaké pikeun Travel Spasi

Bagian aerospace CNC ogé seueur dianggo pikeun perjalanan ruang angkasa sapertos ngadamel rokét sareng pesawat ruang angkasa. Mesin CNC tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun komponén kualitas luhur anu ngawangun desain awak rokét. Eta nyadiakeun precision tinggi jadi pesawat ruang angkasa bisa tahan hirup di luar angkasa.

Ngagunakeun 5-Axis CNC Machining pikeun Bagian Aerospace
Ngagunakeun 5-Axis CNC Machining pikeun Bagian Aerospace

5-sumbu mesin panggilingan dipaké pikeun ngahasilkeun variasi béda bagian aerospace kalawan desain kompléks. 5-sumbu CNC machining nawarkeun operasi CNC kacida akurat. Hal ieu ngamungkinkeun pangeboran, panggilingan, atawa manufaktur bagian aerospace custom. Ku kituna, téknis komponén aerospace jeung bagian bisa coped up ngagunakeun 5 sumbu CNC machining.

CNC Rapid Prototyping pikeun Aerospace R & D
CNC Rapid Prototyping pikeun Aerospace R & D

Mesin CNC penting pisan pikeun prosés R&D industri aerospace. Mesin CNC nganggo instruksi komputer sareng model CAD 3D. Ku alatan éta, éta ngamungkinkeun insinyur aerospace nyieun desain prototipe anyar gancang. Prototyping gancang CNC tiasa ngaleutikan biaya sareng biaya perkakas. Prototyping gancang CNC ogé ngabantosan perusahaan pikeun nyumponan standar AS9001 sareng ISO9001: 2015.

Manufaktur
Pamariksaan Kualitas
R&D
Naon Fitur Bagian Aerospace CNC?

Dibéréndélkeun di handap ieu fitur sadaya bagian aerospace CNC boga:

  • Desain produk jeung produksi tina haliber pangluhurna.
  • Solusi pamotongan biaya inovatif sareng ningkatkeun produktivitas.
  • Mesin konvensional sareng inovatif pikeun rupa-rupa bahan.
  • Pangobatan pasar inovatif anu masihan anjeun kaunggulan kalapa.
  • Ningkatkeun fasilitas uji produk pikeun mastikeun patuh sareng kinerja produk.
  • Adjustable tur bébas tina karuksakan jeung kasalahan.
  • Ultra-lightweight sarta geus ngaronjat kalenturan alat.
  • Sadia dina nuansa béda jeung ukuran.
  • Akurasi bagian anu langkung luhur sareng ramah lingkungan.
  • Ngurangan biaya tanaga gawé sareng ngajantenkeun pagawé aman
Kumaha Bagian Aerospace CNC Didamel?

Paling éféktif, mesin motong-ujung jeung bahan anu dipaké pikeun ngahontal produk idéal.

Desain sareng prototipe didamel dumasar kana sarat khusus supados ngartos konsép.

Rupa-rupa mesin CNC dianggo nalika ngalayanan industri aerospace anu béda.

Kalawan bagian aerospace motong-ujung, CNC machining ngalibatkeun panggilingan, lathe, sarta rupa-rupa mesin lianna.

Mesin CNC dilengkepan ku téknologi canggih pikeun akurasi, naha horisontal atanapi nangtung.

Mesinna tiasa diandelkeun sareng ngahasilkeun dina laju anu luhur.

Saatos modél disatujuan, produksi skala gancang anu sami dilaksanakeun dina waktos anu pondok.

Kumaha Mariksa Bagian Aerospace CNC?

Salian manufaktur bagian, aranjeunna kedah diuji nganggo vakum, hélium, sareng tekanan.

Éta pikeun tujuan pikeun mastikeun yén aranjeunna nyumponan standar kinerja aerospace.

Kontrol kualitas kedah dilaksanakeun sacara serius, sareng ngan ukur bagian anu dikirimkeun saatos pamariksaan ati-ati.

Pangukuran penting pisan pikeun mastikeun katepatan sareng katepatan produk.

Kalibrasi kedah dilakukeun sacara internal sareng eksternal ku laboratorium akreditasi.

Naha éta titanium, alumunium, atanapi alloy anu sanés anu dianggo pikeun ngadamel bagian aeroangkasa, palapis éta mangrupikeun léngkah anu diperyogikeun.

Plating Chrome atanapi sealant nikel dasar tina permukaan logam penting.

Panutup Bagian Aerospace CNC mangrupikeun solusi anu pangsaéna pikeun ngirangan kamungkinan kaayaan sapertos kitu.

Suku cadang sareng gear pesawat kedah konstan, sabab cacad leutik tiasa nyababkeun hasil anu cilaka.

Sadayana kedah taat kana sistem manajemen kualitas anu ketat anu parantos dilaksanakeun.

Naon téh 5 Axis CNC Machining pikeun Bagian Aerospace?

Alatan pajeulitna sarta rupa-rupa bagian, éta nangtung pikeun alesan yén loba anu ngonpigurasi on 5 mesin CNC Axis.

Setélan mesin ngamungkinkeun pikeun perbaikan geometris sareng produktivitas rumit sareng realignment bagian.

Dina istilah basajan, 5 sumbu CNC machining copes éféktif jeung wengkuan jeung aspék téknis bagian aerospace.

Éta ngamungkinkeun aranjeunna digiling, dibor, atanapi diproduksi pikeun spésifikasi pesawat individu.

5 Axis CNC Machining cocog pisan pikeun syarat anu ketat, kinerja tinggi industri aerospace.

Bahan Naon anu Dipaké dina Bagian Aerospace CNC?

Ieu logam anu dipikaresep pikeun bagian aerospace CNC:

  1. Éta gaduh résistansi cuaca anu luhur sareng korosi, janten pilihan anu saé.
  2. Kakuatan anu saé sareng tiasa nolak karusakan sareng korosi.
  3. Ieu mangrupakeun bahan hampang anu kuat malleable sarta pangleuleusna.
  4. Ieu logam anu pohara kuat sarta ogé beurat.
  5. Beusi sténless. Bisa machined sarta teu magnét.

Logam kalayan rasio kakuatan-ka-beurat anu luhur langkung dipikaresep.

Naon Téhnik Bungkusan sareng Pamungkas pikeun Bagian Aerospace CNC?

Sateuacan nganggo finish ahir, nengetan detil.

Masalah anu paling hese kadang ngajaga komponén tina karusakan diri.

Saatos bagian-bagianna parantos garing, aranjeunna disimpen dina kotak sareng / atanapi kantong individu.

Pameungpeuk karat dumasar-minyak pikeun bagian baja sayogi pikeun neundeun jangka panjang.

Di sisi séjén, purges nitrogén atanapi pak desiccant sadia pikeun bagian ultra-bersih.

Naon Mangpaat Bagian Aerospace CNC?

Ieu sababaraha kaunggulan bagian aerospace CNC:

1. kateresan

Éta patuh kana spésifikasi anu ketat sareng detil sareng dikhususkeun pikeun kasabaran caket, nunjukkeun bagian akurasi anu nyumponan standar ketat industri.

2. Bahan Berkualitas Tinggi

Ieu bisa dijieun tina rupa-rupa bahan, kayaning solid, torek-beurat bahan komposit jeung alloy logam has.

3. Standar High.

Ieu meets ROHS, ISO, sarta standar internasional lianna.

4. Laju

Éta gaduh waktos produksi anu gancang sareng ngaoptimalkeun waktos ngajalankeun mesin.

5. Kapasihan

Merlukeun kakuatan kirang kana mesin sarta bisa motong swiftly tur basajan.

6. Anggaran-Friendly

Ngajadikeun mesin akurat bari nyimpen loba duit mun anjeun gawé bareng kami.

7. kasaluyuan Alus

Éta masihan sarat anu leres anu ningkatkeun kamungkinan kasaluyuan. Kasaluyuan anu langkung luhur, tungtungna, manjangkeun umur mesin anjeun.

8. Affordability

Pabrikan tiasa nyumponan paménta produksi sareng pasar anu terus ningkat bari ogé ngahémat sumber daya.

Naon Aplikasi Top Bagian Aerospace CNC?

Bagian aerospace CNC ngagaduhan seueur aplikasi anu mangpaat sapertos kieu:

  • Manufaktur tungtung-of-hirup komponén pantes hiber kalawan tolerances ketat
  • Produksi bets leutik ngalir tailored pikeun ngalereskeun atanapi ngaganti
  • Prototyping gancang bagian logam sareng plastik nganggo percetakan 3D
  • Alat-alat manufaktur sapertos perkakas gancang, jig, kurung, sareng sasis
  • Alat anu unik
  • Gauges pikeun pas sadia.
  • Alat dijieun tina sababaraha bahan
  • CNC machining dipaké pikeun prototyping gancang bagian
  • Fixturing dina dasar pribadi
  • Tangki minyak, gear badarat, sareng komponén filtrasi bahan bakar
  • Komponén mesin, mounts mesin, sareng komponén tingkat minyak
  • Panel aksés suluh
  • Mesin Aero sareng Perlindungan
  • Bagian Mobil
  • Electronics
Naon anu Prosés aub dina CNC Aerospace Bagian?

Ieu daptar prosés:

1. Laser ukiran sarta nyirian bagian

A laser dipaké pikeun nyirian bagian ngan saméméh atawa langsung saatos palapis final. Bagian nyirian kana sagala rupa standar militer, aerospace, atawa farmasi nyirian ngagunakeun métode.

2. CNC Ngaktipkeun

Struktur awal disederhanakeun, bagian rounded bisa ditémbongkeun ku ngarobah gambar. Bagian anu dihurungkeun sering dirobih janten bentuk anu langkung kompleks nganggo sababaraha alat.

3. panggilingan CNC

Parangkat lunak CAM sareng mesin CNC kami tiasa dikonpigurasi sacara misah pikeun nyumponan tungtutan anjeun pikeun laju anu luhur, eksotik, bahan rapuh, atanapi anu ngainduksi stres rendah.

4. Mesin CNC kalawan Multiple Axes

Kualitas sareng verifikasi penting. Pikeun mastikeun kinerja mesin, ngagunakeun bal bar kacida akurat pikeun mastikeun akurasi mesin CNC na.

5. Kurung jeung Embossing

Pikeun kurung, bar beus, bezels, sarta retainers, éta nawarkeun rupa-rupa stamping.

6. Las sarta motong Plasma

Ieu dua istilah anu sering dianggo silih ganti. Fungsi kaasup brazing, soldering, soldering pérak, sarta motong plasma.

Naon Surface Finishing pikeun Bagian Aerospace CNC?

Permukaan permukaan pikeun bagian aeroangkasa CNC kalebet:

  • Anodizing
  • bubuk palapis
  • gambaran
  • Polishing
  • Electroplating Surface finish
  • Layar Sutra
  • laser nyirian
  • Éléktroplasi
  • Pasang Pasang
  • Perlakuan Panas
Naon Sarat pikeun Bagian Aerospace CNC?

Bagian aerospace CNC tunduk kana prosés kontrol kualitas anu dilaksanakeun di laboratorium panalungtikan di tempat.

Éta kedah disertipikasi pinuh ku ISO 9001, TS 16949, ANSI, ASME, DIN ASTM, IFI RoHS, sareng standar REACH.

Fasilitas diaudit sareng disertipikasi sacara rutin sareng pedoman syarat kualitas kedah dipastikeun.

Naha Bagian Aerospace CNC Sadia pikeun Kustomisasi?

Bagian aerospace CNC diwangun sareng dirarancang pikeun kabutuhan anjeun sareng didamel tina téknologi industri ayeuna.

Pasti bakal ngahemat waktos sareng artos nalika nawiskeun bagian aeroangkasa CNC kualitas luhur anu bakal salami hirupna.

Bagian aerospace CNC ngagaduhan seueur pilihan pikeun jasa modifikasi pikeun perusahaan anu béda di dunya.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur