CNC Auto Parts Produsén

HM mangrupikeun produsén sareng supplier bagian otomatis CNC profésional di Cina. Simkuring gaduh leuwih ti 20 taun pangalaman dina nyadiakeun konsumén jeung solusi hiji-eureun.

HM nawiskeun anu pangsaéna CNC machining jasa jeung operasi sekundér pikeun produksi bagian otomatis CNC.

Kami ngalaksanakeun kadali kualitas anu ketat dina sadaya produk kami pikeun mastikeun kualitas sareng kinerja anu luhur.

Kirimkeun kami patarosan anjeun ayeuna!

Profésional CNC Auto Parts Produsén jeung Supplier

Di HM, kami nawiskeun jasa machining CNC anu béda sareng kamampuan pikeun manufaktur suku cadang otomatis CNC. Kami nganggo mesin CNC 3-, 4-, sareng 5-sumbu pikeun produksi. Kami ogé dilengkepan ku 100 sét mesin sareng alat precision CNC.

Diantara suku cadang otomatis CNC, kami ngahasilkeun kalebet as drive, kotak gear, motor starter, sirah silinder, sareng seueur deui. Urang ngajamin yén sakabéh bagian ieu dijieun kalawan tolerances ketat nepi ka +/- 0.01mm.

Di dieu di HM, urang bisa nyadiakeun prototipe single-ngajalankeun kana volume badag produksi bagian otomatis CNC. Urang ngajamin kualitas sarta precision nalika manufaktur bagian mobil CNC.

Kirimkeun kami patarosan anjeun ayeuna!

Bagian Otomatis CNC Kami Ahli

  • Bagian Otomatis Aluminium
    Bagian Otomatis Aluminium

    Runtuyan suku cadang mobil aluminium nawiskeun sipat mékanis anu kuat, permukaan mulus, sareng umur jasa anu tahan lama. Rupa-rupa bahan alloy aluminium sayogi pikeun kabutuhan khusus anjeun.

  • Otomatis Stainless Steel Bagian
    Otomatis Stainless Steel Bagian

    A rupa-rupa suku cadang mobil stainless steel custom kayaning cinyusu, kurung, flanges, fasteners, gaskets sirah, jsb dijieunna tina bahan stainless steel-grade tinggi. Ku kituna, éta nawiskeun résistansi karat, daya tahan anu luhur, sareng daya tarik visual anu digosok.

  • CNC Mesin Machining Auto Parts
    CNC Mesin Machining Auto Parts

    Precision tinggi jeung bagian efisiensi alus bisa dihasilkeun ku CNC Machining. prosés ieu mantuan pikeun ngahasilkeun bagian otomatis precision, basajan atawa bagian kompléks.

  • Bagian Otomatis Stainless Steel CNC
    Bagian Otomatis Stainless Steel CNC

    Produk ieu tiasa didamel tina sababaraha jinis stainless steel sapertos Stainless steel 316L, 304, jsb. Urang tiasa nyaluyukeun bahan anu anjeun pilih. Bagian otomatis stainless steel CNC parantos nyumponan sababaraha standar sapertos ASTM, DIN, JB, JIS, BS, jsb.

  • CNC Leumpang Mesin Auto Parts
    CNC Leumpang Mesin Auto Parts

    Bahan baku kualitas luhur sapertos aluminium, kuningan, sareng stainless steel dianggo dina ngadamel suku cadang mobil. bagian ieu mastikeun stabilitas tinggi, finish alus teuing, precision tinggi di tolerances 0.005mm.

  • Steel Séng Plated Auto Part
    Steel Séng Plated Auto Part

    Suku cadang mobil berlapis séng baja didamel sacara saksama pikeun ningkatkeun fungsi, kaamanan, sareng fitur daya tahan pikeun nanganan lingkungan luar anu parah.

CNC Machining Prototyping pikeun Industri Otomotif

Mesin CNC cocog pikeun prototyping sareng produksi suku cadang otomatis CNC pikeun industri otomotif. Mesin CNC nawiskeun prototipe suku cadang otomatis CNC kualitas luhur sareng fungsional. Proses ieu cocog pikeun bahan anu béda. Ku kituna, utamana dipaké pikeun nyieun suku cadang kandaraan.

Mesin CNC ogé tiasa dianggo pikeun fitur desain interior mobil. Proses ieu ogé dianggo pikeun prototipe fungsional pikeun nguji kinerja. Di dieu di HM, anjeun tiasa ngajamin jasa mesin CNC pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

CNC Machining Prototyping pikeun Industri Otomotif
Bagian Otomatis Mesin CNC

Bagian Otomatis Mesin CNC

Mesin CNC otomotif ngabantosan dina produksi bagian-bagian mobil anu béda sapertos kieu:

  • Huluna silinder
  • Enclosures silinder
  • Pencahayaan
  • Gearboxes
  • Tameng transparan
  • Windows
  • Bagian knalpot
  • Bushings
  • Carburetor perumahan
  • Panahan klep
  • Komponén sistem cairan
  • Komponén gantung

Kaunggulan tina CNC Machining Auto Parts

Mesin CNC parantos janten langkung populer di industri otomotif kusabab kauntungan sareng kauntungan. Di handap ieu kaunggulan tina bagian otomatis mesin CNC:

  • Mesin CNC tiasa ngabantosan dina ngahasilkeun suku cadang mobil anu disaluyukeun. Ieu nawiskeun waktos kalungguhan pondok tur volume produksi leutik.
  • Mesin CNC ngamungkinkeun waktos produksi langkung gancang bari ngajantenkeun langkung ramping. Janten, insinyur otomotif tiasa langkung difokuskeun kana desain sareng inovasi.
  • Mesin CNC tiasa nyayogikeun kasabaran anu ketat pikeun bagian mobil anu diproduksi. Mesin sareng bagian-bagian sanésna tiasa nyumponan kasabaran anu diperyogikeun ku industri otomotif. Prosés ieu ogé ngamungkinkeun produksi suku cadang mobil kompléks.
Kaunggulan tina CNC Machining Auto Parts
CNC Machined Auto Parts Pamilihan Bahan

CNC Machined Auto Parts Pamilihan Bahan

téhnologi machining CNC cocog pikeun rupa-rupa bahan. Janten, HM tiasa ngadamel suku cadang otomatis CNC nganggo bahan-bahan ieu:

  • alloy aluminium
  • Paduan baja
  • Beusi sténless
  • tambaga
  • perunggu
  • Titanium, sareng seueur deui

Fitur Bagian Otomatis CNC

Bagian Otomatis Mesin CNC
CNC Machining dina Industri Otomotif

Speed ​​produksi

Bagian otomatis mesin CNC nawiskeun produksi gancang-gancang naha volume produksi sedeng atanapi tinggi. Kusabab machining CNC mangrupa prosés otomatis, machining manual intensif kuli sarta lengthy dileungitkeun. Ku kituna, nyepetkeun sareng ngaoptimalkeun prosés produksi.

kabisaulangan

Bagian mobil anu sami tiasa didamel sababaraha kali nganggo mesin CNC. Ku kituna, produksi volume badag tina hiji bagian otomatis mungkin. CNC machining bagian otomatis produksi volume badag leuwih ongkos-éféktif.

Akurasi sareng Precision

Kaseueuran suku cadang otomatis CNC diproduksi kalayan kasabaran +/- 0.001. Janten, anjeun tiasa ngajamin akurasi sareng presisi anu luhur. Assured yén sadaya bagian otomatis HM CNC bisa minuhan tungtutan pangluhurna industri otomotif.

kustomisasi

bagian otomatis CNC bisa dijieun nurutkeun pamundut customer urang. Ti ukuran, desain, naha basajan atawa kompléks, HM bisa ngaropéa pikeun anjeun. Ngan kirimkeun kami rinci anjeun atanapi gambar. Insinyur kami bakal nyayogikeun kabutuhan anjeun pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

Manufaktur
Pamariksaan Kualitas
R&D
Kumaha Bagian Otomatis CNC Dihasilkeun?

Prosedur dimimitian ku kreasi desain dibantuan komputer.

Ieu dasarna kode anu fed kana mesin CNC.

Aranjeunna ngawitan damel sareng ngadamel bagian saatos kode ieu dipasang.

Kodeu ngawengku bor, ngagiling, jeung péngkolan parentah pikeun bahan baku.

Kode ieu dipaké ku mesin CNC pikeun ngajalankeun prosés produksi salaku susunan pesenan.

runtuyan ieu parentah mesin nyadiakeun hadir otomatis.

Saatos éta, mesin terus jalan, ngarobih sumber daya atah kana bagian mobil CNC anu diperyogikeun.

Ieu accomplishes ieu ku nyoplokkeun bahan ti lokasi husus.

Naon Kaunggulan tina CNC Auto Parts?

Dina taun anyar, bagian otomatis CNC pikeun industri otomotif geus tumuwuh populér.

Sababaraha kauntungan tina suku cadang otomatis CNC nyaéta kieu:

  1. Gancangan Produksi

Éta nyayogikeun waktos produksi anu langkung gancang tibatan mesin tradisional pikeun tingkat produksi sedeng dugi ka luhur. Sababaraha léngkah ngabantosan ngagancangkeun sareng ngaoptimalkeun waktos ngajalankeun mesin.

  1. hal nu ngajadikeun otomatis

Éta ogé nyederhanakeun prosés manufaktur otomotif. Hasilna, karyawan bakal bakti leuwih waktos ka tugas ngalibetkeun desain jeung inovasi.

  1. kabisaulangan

Ieu ensures repeatability sabab mangrupakeun prosés dikawasa komputer. Éta kritis dina sektor otomotif pikeun mastikeun yén bagian anu akurat ti bets béda.

  1. katalitian

Bisa ngahontal akurasi diménsi pikeun bagian anu merlukeun aranjeunna. Éta tiasa ngahontal margin kaamanan anu dipikabutuh pikeun motor sareng bagian fungsional anu sanés.

  1. Affordability

Nalika ngahasilkeun jumlah barang anu ageung, suku cadang otomatis CNC dianggo. Pabrikan mobil tiasa nyumponan paménta produksi sareng pasar anu terus ningkat bari ogé ngahémat sumber daya.

  1. kustomisasi

Éta ngabantosan industri otomotif dina produksi bagian anu disesuaikan. Mangpaat ieu diturunkeun tina waktos kalungguhan anu pondok, naha salaku hiji-off atanapi volume produksi terbatas.

  1. Pangwangunan dimodernisasi

Éta nanganan sadaya prosés manufaktur pikeun hasil anu dimodernisasi supados tanaga bakal difokuskeun inovasi sareng perenah.

  1. Awét

Terus di pikiran sabaraha lila rék mesin jeung suku cadang bakal lepas. Suku cadang otomatis CNC diproduksi pikeun mesen sareng mangrupikeun pilihan anu awét.

  1. Kasaluyuan anu Alus

Éta masihan sarat anu leres, anu ningkatkeun kamungkinan kasaluyuan. Kasaluyuan anu langkung luhur, tungtungna, manjangkeun umur mesin anjeun.

Naon Jenis-jenis Bagian Otomatis CNC Sadia?

Salian ti seueur aplikasina, mesin CNC ogé ngabantosan dina produksi sababaraha suku cadang mobil pikeun mobil.

Diantara ieu nyaéta:

  1. Panels dina jero
  • Éta tiasa dianggo pikeun nyiptakeun komponén otomotif internal sapertos panel dasbor.
  • Cai mibanda precision diperlukeun pikeun panggilingan chassis layar tina polimér atah.
  • Éta mastikeun yén cutouts pikeun panel instrumen sareng lampu peringatan leres-leres align.
  1. Motors pikeun Mimitian
  • Éta tiasa dianggo pikeun ngahasilkeun komponén anu rumit sapertos motor starter.
  • Alatan katepatan prosés sareng pajeulitna.
  • Pabrikan tiasa sacara gampil ningkatkeun kinerja, sturdiness, sareng daya tahan ogé.
  1. Huluna Silinder
  • Éta ngajaga silinder dina mesin durukan.
  • Téknologi ieu mangpaat pikeun modél mesin pondok atanapi pribadi.
  • Bagian ieu dijieun tina blok padet logam, nu mangrupakeun logam lightweight.
  1. Axles pikeun nyetir
  • Ieu dijieunna tina dua satengah axles napel kandaraan ku sambungan ajeg-speed.
  • Bagian kritis ngamungkinkeun assembly kabayang pindah gancang orientasi tegak jeung swivel.
  • Suku cadang mobil anu tepat dina mékanisme as drive ogé tiasa diproduksi.
  1. Gearboxes
  • Éta diwangun ku rupa-rupa aci sareng elemen gear.
  • Eta nyadiakeun precision tinggi, sarta efisiensi bisa dipaké pikeun nyieun bagian ieu.
  • Panggilingan CNC jeung pangeboran parabot bisa dipaké pikeun rengse komponén gearbox matak.
  1. Unsur Individual
  • Ieu bisa dipaké pikeun ngahasilkeun komponén ngaropéa atawa teuas-to-manggihan bagian ngagantian.
  • Bantuan Mesin CNC dina regenerasi mobil vintage.
  • Maranehna ngagunakeun téknik rékayasa sabalikna ditéang jeung bagian hiji-of-a-jenis.

Bagian Otomatis CNC séjén:

  • Bagian tina gantung jeung Bagian tina knalpot
  • Rel pikeun ngangkut bahan bakar sareng Pin pikeun dowel
  • Komponén sistem cairan sareng Bagian tina rem
  • Sistem bushings sarta Komponén tina hiji sistem émisi
  • Nyertakeun timing na Retainers pikeun klep
Bahan Naon Anu Dipaké dina Nyieun Bagian Otomatis CNC?

Bagian anu béda butuh sababaraha bahan, sapertos logam sareng plastik.

Ieu bahan anu biasa dianggo:

    • Baja- Dihasilkeun pikeun machinability optimum.
    • Beusi sténless- Ieu bisa machined, sarta teu magnét.
    • Kuningan- Kakuatan anu saé sareng tiasa nolak karusakan sareng korosi.
    • aluminium- Éta dijieun pikeun mesin.
    • titanium- Mibanda kakuatan hebat tur biocompatibility alus.
    • PVC- Éta hampang sareng béaya rendah.
    • nilon- Kamampuhan mesin anu saé sareng tiasa nolak gesekan anu luhur.
    • Berlin- Lolobana sarupa jeung nilon lamun datang ka machinability.
    • PTFE- Bisa nahan tabrakan anu luhur sareng gaduh daya tahan anu saé.
Naon Aplikasi Bagian Otomatis CNC?

Bagian otomatis CNC mantuan dina sektor otomotif pikeun prototyping jeung produksi.

Prosésna nguntungkeun tina nyayogikeun bagian-bagian fungsional anu kualitas luhur dina kasus anu terakhir.

Sateuacan lebet kana produksi, prototipe diuji sareng disahkeun.

Sistim nu lumaku pikeun loba bagian kandaraan alatan rupa-rupa bahan cocog sareng CNC Machining.

Anjeun oge bisa make bagian otomatis CNC pikeun mintonkeun fitur desain interior.

Ngagunakeun ieu babarengan jeung bahan akrilik eksplisit, contona, prototyping gancang bagian lampu basajan.

Éta ogé tiasa ngahasilkeun bagian fungsional anu ageung pikeun tés anu dilakukeun salami modél mobil énggal.

Naha Bagian Otomatis CNC Sadia pikeun Kustomisasi?

Suku cadang otomatis CNC ngagaduhan rupa-rupa pilihan pikeun jasa personalisasi pikeun seueur perusahaan di dunya.

Éta pasti bakal ngahémat waktos sareng artos nalika nawiskeun suku cadang otomatis CNC kualitas luhur anu bakal salami hirupna.

Bagian otomatis CNC diwangun sareng dirarancang pikeun kabutuhan anjeun sareng didamel tina téknologi industri ayeuna.

Naon Prosés Finishing Dipaké dina Bagian Otomatis CNC?

Prosés pagawean di handap ieu geus dipaké pikeun nyieun bagian otomatis CNC:

  • Éléktroplasi
  • Beading kalawan kaca
  • gambaran
  • Éléktro-polishing
  • Insulating dina bubuk
  • Ngagosok sacara mékanis
  • Ngajual

Prosés palapis sareng kelas anu dianggo pikeun kéngingkeun hasil sareng syarat rupa-rupa dumasar kana bagian-bagian anu bakal dianggo.

Naon Fitur Bagian Otomatis CNC?

Bagian otomatis CNC ngagaduhan rupa-rupa fitur sapertos kieu:

  • bisa diatur
  • Titik putus geus ditangtukeun
  • Bébas tina karusakan sareng kasalahan
  • CNC machined sarta ultra-lightweight
  • Ngaronjat kalenturan alat
  • Aya rupa-rupa kombinasi warna modern
  • akurasi bagian luhur
  • Ergonomis alus teuing
  • Bentuk anu parantos dioptimalkeun sacara ergonomis
  • Parameter motong luhur
  • Bahan kualitas alus teuing
  • Ngurangan biaya tanaga gawé sareng ngajantenkeun pagawé aman
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur