Service Manufaktur komponén CNC

HM mangrupakeun produsén komponén CNC dipercaya di Cina pikeun leuwih 20 taun.

Urang nawiskeun di-imah CNC machining sapertos balikkeun, panggilingan, Sareng nu sanesna.

Di HM, kami ogé nyayogikeun operasi sekundér pikeun produksi komponén CNC.

Premier CNC komponén Produsén jeung Supplier

Salaku produsén profésional, HM manufactures rupa-rupa komponén CNC. Ieu ngawengku awak klep, rakitan komputer internal, rakitan aci, ngarojong semikonduktor, hubs perumahan spindle, sareng nu sanesna.

Sadaya komponén mesin CNC ieu seueur dianggo dina industri anu béda sapertos otomotif, aerospace, rékayasa, sareng seueur deui aplikasi. Komponén HM CNC didamel tina bahan kualitas luhur sapertos aluminium, baja, jsb.

HM pastikeun yén komponén ieu Certified ku IATF16949: 2016, ISO14001, ISO9001, jeung ISO45001. Anjeun tiasa avail komponén HM CNC kalawan perlakuan permukaan béda sadia.

Komponén CNC Kami Ahli

  • Aluminium CNC Bagian

    bagian aluminium CNC Biasana didamel tina mesin CNC A6063-T5, ADC12, sareng AL6061. Bagian ieu seueur dianggo pikeun motor servo, alat pamariksaan layar, konektor éléktronik, heatsink, sareng seueur deui.

  • Bagian Kuningan

    Bagian kuningan kalebet kelengkapan pipa kuningan, pin listrik kuningan, pangurangan kuningan, terminal batré kuningan, sareng seueur deui. Bagian ieu mangrupikeun komponén mesin CNC kalayan presisi anu luhur.

  • Bagian Metal CNC

    Bagian logam CNC kaasup housings, leungeun gantung, mendi bola, rollers, kurung, shafts mesin, spacers, spindles, sareng nu sanesna. Bagian logam CNC didamel tina logam mesin CNC sapertos aluminium, tambaga, kuningan, sareng seueur deui.

  • Bagian Plastik CNC
    Bagian Plastik CNC

    Bagian palastik CNC nawiskeun reliabilitas, daya tahan, sareng rupa-rupa bentuk geometri anu kompleks. Sadaya bagian CNC machined anu ongkos-éféktif jeung dijieun kalawan akurasi sarta precision.

  • Komponén Precision CNC

    Komponén precision CNC ilaharna ngawengku sleeves collet CNC, CNC ngancik jeung giling komponén, jsb Ieu kabeh dihasilkeun ku precision tinggi, durability, kinerja tinggi, sarta pangropéa low.

  • CNC bagian stainless steel

    Bagian stainless steel CNC gaduh résistansi korosi anu luhur, résistansi dampak, résistansi asam, sareng résistansi skala. Bagian stainless steel CNC ilahar dipaké pikeun industri médis, industri otomotif, industri éléktronik, sarta leuwih aplikasi.

  • Bagian Baja CNC

    Bagian baja CNC biasana didamel nganggo rupa-rupa bahan baja sapertos baja 4140, baja 1018, baja 1045, sareng seueur deui. Bagian ieu dijamin kualitas luhur sareng cocog pikeun aplikasi anu béda.

  • Nozzles Semprot Adat
    Nozzles Semprot Adat

    Nozzles semprot khusus biasana dianggo pikeun industri sapertos aerospace, otomotif, konstruksi, kelautan, manufaktur, sareng seueur deui. Nozzles ieu kacida inovatif tur customizable pikeun minuhan sarat unggal konsumén '.

  • Bagian jati logam
    Bagian jati logam

    Bagian jati logam didamel tina bahan kualitas luhur sapertos aluminium, baja karbon, sareng stainless steel. Bagian ieu dijieun ngaliwatan prosés manufaktur béda kayaning machining, bending, pagawean, sareng nu sanesna.

  • Bagian Precision mikro
    Bagian Precision mikro

    Bagian precision mikro loba dipaké pikeun komponén teknis mikro, microsystems, sarta bagian miniatur. Éta mangrupikeun solusi idéal pikeun struktur anu hipu dina jam tangan méwah atanapi aplikasi médis.

  • Bagian Metal Sintered
    Bagian Metal Sintered

    bagian logam Sintered dirancang husus pikeun nyadiakeun solusi ongkos-éféktif. Ieu dihasilkeun kalayan kirang machining, léngkah prosés pangsaeutikna, sarta kirang bahan jeung runtah énergi. Bisa custom-dijieun dumasar kana aplikasi husus.

Bahan deployed dina fabrikasi komponén CNC ku HM

Mastikeun nyiptakeun komponén CNC tingkat luhur, HM komitmen pikeun ngagunakeun bahan anu kualitasna paling luhur. Daptar bahan anu sering dianggo dina prosés machining CNC kami pikeun ngahasilkeun bagian anu luar biasa kalebet:

  • alloy dumasar-aluminium
  • Perunggu anu diuji waktos
  • The incredibly teuas carbide
  • baja awét sarta serbaguna
  • Tambaga-konduktivitas tinggi

Leuwih ti éta, urang ngagunakeun rupa-rupa métode casting, incorporating bahan kawas stainless steel, aluminium, jeung tambaga, pikeun mastikeun urang bisa cater ka rupa-rupa kaperluan. Panawaran kami kalebet tuangeun stainless steel, tuang tuang aluminium, sareng tuang tuang tambaga, diantarana.

Bahan Komponén CNC Dipaké
Komponén Mesin CNC has

Ilaharna dijieun komponén CNC ku HM

Seueur séktor ayeuna ngandelkeun komponén mesin CNC. Di HM, komponén-komponén CNC urang anu rutin diproduksi manjang dina sauntuyan kagunaan, ngawengku:

  • Karanjang clutch aluminium CNC-crafted
  • CNC-fabricated Aluminium tilelep panas
  • Bagian pikeun sapédah crafted maké CNC machining aluminium
  • Mesin CNC caps aluminium
  • CNC-dijieun shafts
  • tulisan kuningan CNC anu intricately dihasilkeun

Komponén anu serbaguna sareng kualitas luhur ieu penting pikeun sagala rupa aplikasi industri, ngagambarkeun komitmen urang pikeun nyumponan kabutuhan mesin anu rupa-rupa.

Aplikasi komponén CNC

Komponén CNC seueur dianggo ku industri anu béda sapertos otomotif, éléktronika, aeroangkasa, médis, sareng seueur deui. Di handap ieu aplikasi husus komponén CNC machined.

  • Majelis aci
  • Rel sareng switchgear
  • Sendi bal
  • rojongan semikonduktor
  • Spindle perumahan hubs
  • Panangan gantung
  • Industri éléktronik sokongan
  • Kontrol termal
  • Kaamanan tés diagnostik gancang
Aplikasi komponén CNC
HM CNC komponén Kamampuh Manufaktur

HM CNC komponén Kamampuh Manufaktur

HM nawarkeun komponén CNC custom dumasar kana sarat jeung spésifikasi konsumén '. Kami nawiskeun mesin CNC anu béda pikeun ngahasilkeun komponén CNC sapertos:

  • CNC péngkolan sarta panggilingan. Urang sorangan kaayaan-of-nu-seni jeung téhnologi luhur CNC péngkolan jeung alat panggilingan. Kituna, anjeun tiasa assure yén ngahasilkeun komponén CNC kacida akurat ukuran béda.
  • jasa machining ngurangan listrik. Ngaliwatan motong EDM tepat kami, urang bisa nyadiakeun Anjeun sareng komponén CNC direkayasa kualitas luhur. HM bisa nyadiakeun komponén CNC kalawan tolerances nutup sarta diaméter béda.

Sajaba ti éta, urang ogé dilengkepan mesin CNC béda jeung parabot kayaning puseur mesin horizontal CNC, téhnologi sub-spindle, kawat CNC EDM, puseur mesin nangtung CNC, sareng nu sanesna.

Perlakuan permukaan pikeun komponén CNC

bagian anodized
Precision CNC komponén Operasi sekundér

HM ngahasilkeun rupa-rupa komponén CNC anu merlukeun syarat pagawean husus. Kami nawiskeun komponén CNC pikeun industri anu béda kalayan permukaan permukaan anu unik pikeun nyumponan kabutuhan unggal proyék. Di handap ieu aya sababaraha perlakuan permukaan dipaké pikeun komponén CNC.

Anodizing

Perlakuan permukaan anodized lolobana dipaké pikeun komponén aluminium CNC. Perlakuan permukaan ieu ngagaduhan salaku résistansi abrasion, insulasi, hiasan, sareng panyalindungan kana komponén.

Éléktroplasi

Perawatan permukaan ieu ngalibatkeun ngalampirkeun pilem logam kana permukaan logam nganggo éléktrolisis. Ku kituna, nyegah komponén tina korosi jeung abrasion. Éta ogé ningkatkeun penampilan komponén, pantulan cahaya, sareng konduktivitas.

bubuk palapis

Ieu ngalibatkeun nyemprot bubuk palapis ngagunakeun alat nyemprot bubuk ka komponén CNC. Palapis bubuk nyadiakeun warna euyeub, gloss tinggi, ongkos handap, panyalindungan lingkungan, sarta panyalindungan ngalawan defects.

Brushing

Prosés finish permukaan brushing ngawengku ngabentuk pola garis kana komponén. Éta tiasa digolongkeun kana brushing corrugated, pola swirling, brushing garis lempeng, brushing pola kacau, sareng seueur deui. Brushing perlakuan permukaan ilaharna dipaké pikeun komponén stainless steel CNC.

Manufaktur
Pamariksaan Kualitas
R&D
Naon Bahan Umum pikeun Ngahasilkeun Komponén CNC?

Komponén CNC kualitas luhur ngagunakeun bahan kualitas punjul.

Bahan anu paling umum pikeun manufaktur komponén CNC kalebet:

  • tambaga
  • waja
  • Karbida
  • perunggu
  • Aluminium Alloys (7000, 6000, 5000, 3000 runtuyan)
  • PEEK
  • Bahan aheng
  • Sadayana Plastik
  • Jenis casting béda kayaning casting tambaga, casting tin, aluminium paeh casting, casting stainless steel, jsb
Naon Conto Komponén CNC?
Komponén Mesin CNC
Conto komponén CNC

Seuseueurna industri nganggo komponén mesin CNC.

Conto komponén mesin CNC kalebet:

Komponén fittings

Komponén pas dipaké pikeun nyambungkeun bagian béda.

Sanajan kitu, sagala salah itungan jeung diménsi na bisa ngakibatkeun sambungan lemah sarta bisa ragrag eta.

Segel Bola

Sapertos sistem rangka manusa anu gaduh stop kontak sareng sendi bal, kamungkinan, sendi bola ngabantosan komponén pikeun ngalih ka sadaya arah atanapi dina sudut.

Kurung Logam

kurung logam nyadiakeun rojongan dina urutan mesin.

Lolobana, aranjeunna bagian machined custom dihasilkeun ngaliwatan mesin CNC pikeun cocog salila periode prosés machining CNC.

Conto séjén komponén CNC

  • pos kuningan CNC
  • aci CNC
  • cap aluminium CNC
  • CNC machining aluminium bagian sapedah
  • CNC aluminium heatsinks
  • CNC aluminium clutch karinjang
Naon Aplikasi tina Komponén CNC?

Komponén CNC biasana dianggo ku sababaraha industri sapertos otomotif, médis, aerospace, éléktronika, sareng seueur deui.

Ieu mangrupikeun aplikasi khusus komponén CNC:

  • Sendi bal
  • Rel sareng switchgear
  • Majelis aci
  • Kaamanan tés diagnostik gancang
  • Kontrol termal
  • rojongan industri éléktronik
  • Panangan gantung
  • Spindle perumahan hubs
  • rojongan semikonduktor
  • Kasus kotak
  • Poros kaluaran
  • Roda ratchet
  • Blok modul
  • Alat-alat médis
  • Tensioners
Naon Dupi Perlakuan Surface Sadia pikeun Komponén CNC?

Komponén CNC datangna kalayan perlakuan permukaan béda pikeun minuhan sarat unggal customer urang.

Sababaraha perlakuan permukaan komponén CNC dibéréndélkeun di handap:

Anodizing

Anodizing lolobana dipaké pikeun komponén aluminium CNC.

Jenis ieu perlakuan permukaan boga fungsi minangka insulasi, résistansi abrasion, panyalindungan komponén, sarta hiasan.

Éléktroplasi

Electroplating ngawengku pilem logam napel na beungeut logam ngaliwatan éléktrolisis.

Perawatan permukaan ieu tiasa nyegah komponén tina abrasion sareng korosi.

Electroplating ogé ningkatkeun penampilan komponén, konduktivitas, sareng pantulan cahaya.

bubuk palapis

Palapis bubuk merlukeun nyemprot ngaliwatan alat nyemprot bubuk.

Bakal nyadiakeun gloss tinggi, warna euyeub, panyalindungan lingkungan, ongkos handap, sarta panyalindungan cacad.

Brushing

Prosés brushing merlukeun pola garis ngabentuk kana komponén.

Brushing digolongkeun kana pola swirling, brushing corrugated, brushing pola kacau, brushing garis lempeng, sareng nu sanesna.

perlakuan permukaan ieu lolobana dipaké pikeun komponén stainless steel CNC.

Naon Aplikasi Industri pikeun Komponén CNC?

Bagian Aerospace CNC

Bagian Aerospace mesin CNC peryogi kasabaran anu ketat sapertos daya tahan, résistansi suhu, sareng 4um.

bagian aerospace CNC kudu akurasi tinggi na precision mun spésifikasi.

Bagian aeroangkasa mesin CNC didamel nganggo péngkolan maju, panggilingan, sareng kamampuan fabrikasi anu sanés.

Bagian Hardware CNC

Aluminium mangrupakeun bahan umum pikeun ngahasilkeun bagian hardware CNC pikeun sagala jinis aplikasi sareng industri.

Komponén éléktronik CNC

komponén éléktronik CNC dihasilkeun maké aluminium CNC machining.

Komponén éléktronik CNC kaasup sinks panas, enclosures na casings, panyambungna, papan circuit dicitak, jeung loba deui.

Bagian Otomatis CNC

Bagian otomatis CNC seueur dianggo dina industri mobil pikeun sababaraha bagian mesin penting sapertos radiator, sirah silinder, sareng piston.

Bagian Médis CNC

Bagian médis peryogi kasabaran anu ketat.

Ku alatan éta, kudu dijieun maké mesin CNC canggih pikeun akurasi nangtung sarta horizontal, kamampuhan perlakuan permukaan canggih, jeung produksi-speed tinggi.

Bagian médis CNC ogé kedah nyumponan standar ISO13485.

Conto bagian médis mesin CNC nyaéta instrumen bedah, implant tulang, sareng alat éléktronik médis sapertos mesin MRI.

Naon Alat pikeun Ngahasilkeun Komponén CNC?

Pikeun ngahasilkeun komponén CNC anu tepat, produsén kedah gaduh alat-alat ieu:

  • CNC Kawat EDM
  • Sistim Collet
  • Sub Téhnologi Spindle
  • Puseur péngkolan CNC horisontal
  • Puseur Mesin CNC nangtung
  • Puseur Mesin Horizontal CNC
Naon Kauntungannana Komponén Mesin CNC?

Di handap ieu kaunggulan tina komponén CNC:

  • Akurasi Diménsi
  • Akurasi Posisi
  • Akurasi Bentuk

Salaku tambahan, komponén CNC parantos direkayasa kalayan fitur anu ngagampangkeun assembling.

Naha Komponén CNC Gampang Disesuaikeun?

Leres pisan! bagian aluminium CNC bisa gampang ngaropéa maké alat inten.

Bisa nyieun finish sampurna kalawan pangaruh lampu-reflecting hébat sarta akurasi pasti keur pamakéan optik.

Pikeun komponén palastik CNC anu transparan sarta jelas, alat inten ogé penting pikeun ngahasilkeun bagian machined kalawan éfék polishing final beredar.

Kumaha Anjeun Pilih Bahan Pangalusna pikeun Komponén CNC?

Kadé konsumén kudu mikir ngeunaan faktor dina milih bahan katuhu.

Ku tempo faktor ieu, konsumén bisa Fedi kaunggulan disadiakeun ku komponén CNC.

Aya lima aspék kumaha milih bahan anu pangsaéna:

1. Nyaho dimana komponén anjeun dipasang.

Léngkah munggaran pikeun pilihan bahan nyaéta terang naon komponén CNC anjeun bakal dianggo.

Upami anjeun badé nganggo komponén CNC dina lingkungan luar, anjeun peryogi bahan anu tahan karat sareng langkung kuat.

Pilihan bahan anjeun penting upami bagian anjeun saluyu sareng spésifikasi anu diatur FDA pikeun panggunaan nuklir, aerospace, militer, atanapi sanitasi.

Tungtungna, kasabaran diménsi, beban setrés, sareng jinis panyambungan, janten bolted, riveted, atanapi dilas, ogé bakal dipertimbangkeun.

2. Mertimbangkeun suhu operasi fasilitas Anjeun.

Suhu anu handap pisan atanapi luhur pisan bakal ngabatesan anjeun tina ngagunakeun jinis bahan khusus.

Kisaran suhu tiasa nyababkeun bagian-bagian ngalipet, ngalegaan, atanapi rusak.

Pilih bahan anu cocog pikeun lingkungan operasi fasilitas anjeun.

Naha aranjeunna kuat tur stabil, atawa volatile pikeun ngidinan bit rentang hawa.

3. Mertimbangkeun kumaha beurat bahan mangaruhan sakabéh desain

bahan beurat nyadiakeun kakuatan santun tur nyerep stress.

Éta henteu kedah janten "go-to" khususna pikeun aplikasi sareng produk anu sénsitip beurat.

Aya rupa-rupa bahan hampang sapertos polimér, alloy khusus, sareng keramik.

Bahan ieu nyayogikeun kakuatan, kamampuan, sareng kasabaran anu nyukupan.

Tapi, milih bahan anu hampang hese sabab aya hiji bahan khusus anu bakal ngaleuwihan sarat produk anjeun.

Dina prosés desain, mertimbangkeun beurat bakal masalah.

Ku kituna anjeun bisa milih ciri bahan diperlukeun nu mantuan Anjeun pikeun milih bahan lightweight katuhu.

4. Kakuatan material

Anjeun kudu mikir ngeunaan profil kakuatan diperlukeun komponén mesin CNC final Anjeun.

Kakuatan nujul kana bagian beban beurat-bearing nu bahan tiasa ngadamel.

Aya seueur cara pikeun ngabagi kamampuan bahan anu kuat.

Dibéréndélkeun di handap mangrupakeun opat ciri kakuatan mertimbangkeun lamun milih bahan pikeun mesin:

  • Kakuatan Tensile: bahan nu tahan ka megatkeun dina tegangan.
  • Kakuatan Endurance: amplitudo tegangan siklik anu diterapkeun kana bahan tanpa gagal.
  • Tahan ngagem: kamampuhan bahan pikeun nanganan ngulang jeung beban frictional kalawan nyapekeun.
  • Karasa bahan: ciri kakuatan ieu expresses salaku angka karasa Rockwell atanapi Brinell. Éta kamampuan bahan pikeun nolak beban permukaan anu pinpoint.

5. Biaya sakabéh proyék jeung bahan manufacturability

Lightweight, bahan-kakuatan luhur ilaharna leuwih mahal pikeun root.

Ogé, bahan tahan mesin sapertos karbida sareng titanium.

Ngajaga biaya low mangrupakeun kaunggulan.

Anjeun panginten kedah milih bahan anu tiasa nyumponan suhu, kakuatan, sareng syarat pas.

Sanajan kitu, eta bisa jadi sesah kusabab final Anjeun mesin CNC pangabutuh komponén.

Bakal jadi gampang mun anjeun ngaleutikan sipat bahan non-negotiable tungtutan design item anjeun.

Mertimbangkeun faktor ieu bisa ngagampangkeun beungbeurat nu lolobana hadir kalawan milih bahan katuhu.

Kitu ogé bahan ongkos-éféktif pikeun komponén machined CNC Anjeun.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur