Produsén Bagian Pangeboran CNC di Cina

HM nawarkeun hiji-eureun CNC pangeboran bagian solusi anu dilengkepan prosés bagian-nyieun sarta grinding husus.

HM ogé nyayogikeun bagian pangeboran CNC khusus pikeun industri sareng aplikasi anu béda.

Kirimkeun kami patarosan anjeun ayeuna!

Solusi Bagian Pangeboran CNC Dipercaya di Cina

Pangeboran CNC loba dipaké pikeun nyieun bagian béda pikeun parahu, jati, handles sikat, hardware, otomotif, sareng nu sanesna. HM migunakeun pangeboran CNC salaku hiji prosés produksi éféktif jeung gancang nyieun threads akurat tur liang kana bagian machined.

Salaku tambahan, pangeboran CNC ogé tiasa dianggo sareng prosés perkakas sanés sapertos Panggilingan CNC. Mesin pangeboran CNC kami dilengkepan ku sababaraha turrets atanapi spindles pikeun aplikasi anu peryogi sajumlah benang atanapi liang.

Anjeun tiasa menta bagian pangeboran CNC custom papanggih kamampuhan bahan, ongkos produksi, sarta pilihan kasadiaan.

Inquire kami kiwari!

Bagian Pangeboran CNC Kami Ahli

  • Bagian pangeboran aluminium
    Bagian pangeboran aluminium

    Bagian pangeboran aluminium mangrupikeun bagian anu sayogi dina ukuran sareng bentuk anu béda. Cai mibanda fitur mékanis husus kusabab dénsitas low na. Salaku tambahan, éta gaduh konduktivitas listrik anu saé.

  • Bagian Pangeboran Kuningan
    Bagian Pangeboran Kuningan

    Bagian pangeboran kuningan biasana dianggo dina alat-alat industri sareng mesin. Ieu sadia dina polish, tempering, oksidasi warna, sarta chamfering rengse.

  • Bagian Precision pangeboran custom
    Bagian Precision pangeboran custom

    Bagian precision pangeboran custom mangrupakeun bagian anu minuhan DIN, ASTM, ANSI, GOST, JIS, BS, sarta standar GB. Éta gaduh akurasi anu luhur sareng sipat kualitas luhur.

  • Luhur Precis Adat CNC bor Bagian
    Luhur Precis Adat CNC bor Bagian

    Bagian bor CNC custom precis tinggi nyadiakeun akurasi ekstrim. Éta ogé sampurna pikeun rupa-rupa aplikasi kusabab sipat kalenturan anu luhur.

  • Metal Machining pangeboran Bagian
    Metal Machining pangeboran Bagian

    Bagian pangeboran mesin logam mangrupikeun bagian anu dianggo pikeun nyiptakeun liang sirkular. Ieu mangrupikeun salah sahiji alat anu paling penting dina bengkel. Éta awét sareng awét.

  • Bagian Pangeboran Sumur Cai Shank

    Bagian pangeboran sumur cai shank mangrupikeun bagian anu dianggo dina sistem aliran cai. Asalna dina warna, ukuran, sareng konfigurasi khusus sakumaha spésifikasi klien.

HM CNC Pangeboran Bagian Kamampuh

HM boga leuwih ti 20 taun pangalaman dina prosés bagian pangeboran CNC. Pikeun mastikeun bagian bor kualitas luhur, kami dilengkepan set lengkep pakakas pangeboran kayaning:

  • Radial
  • orientasi tegak
  • bangku

Unggal mesin pangeboran CNC gaduh operasi, fungsi, sareng fitur sorangan. Nanging, aranjeunna ogé ngabagi komponén anu sami sapertos spindle, méja, kolom, bor bit, sareng antarmuka. Assured yén sakabéh bagian dihasilkeun boga liang akurat tur threads kalawan tolerances ketat. Urang ogé boga kamampuhan pinuh dina nyadiakeun bagian pangeboran custom pikeun minuhan unggal sarat industri.

HM CNC Pangeboran Bagian Kamampuh
CNC pangeboran Bagian Aplikasi

CNC pangeboran Bagian Aplikasi

HM nawiskeun bagian pangeboran CNC anu tiasa dianggo pikeun industri anu béda. Diantara industri ieu kalebet médis, aerospace, transportasi, militer sareng pertahanan, éléktronika, sareng seueur deui. Kami nawiskeun rupa-rupa bagian pangeboran CNC sapertos:

  • Propil aluminium
  • Hubs
  • Kosong gear
  • Aci mesin
  • Komponén terapi
  • Bagian tina kabel; sareng seueur deui

Lamun perlu precision CNC bagian dibor, ngahubungan kami pikeun pitulung!

Bahan Bagian Pangeboran CNC

Bagian pangeboran HM CNC cocog pikeun bahan logam anu béda. Paling bahan pikeun prosés ieu ngawengku:

waja: baja alloy, baja karbon, sarta leuwih

Sté Stainlessl: 440, 420, AISI303, 316F, 304, jsb

Kuningan jeung Tambaga: C27200, C37700, C3600, Hpb59-1, jeung saterusna

aluminium: Al6061, 6082, 7075, 6063, sareng seueur deui

Upami anjeun hoyong bahan khusus anu dianggo pikeun bagian pangeboran anjeun, kami tiasa nyaluyukeunana pikeun anjeun! Ngan ngirim kami inquiries Anjeun.

Bahan Bagian Pangeboran CNC
Bagian Pangeboran CNC Adat di Cina

Bagian Pangeboran CNC Adat di Cina

Upami Anjeun keur néangan pikeun produsén pikeun ngaropéa pangabutuh bagian pangeboran CNC Anjeun, HM bisa nutupan kabutuhan Anjeun. Kami dilengkepan mesin pangeboran CNC multifungsi anu ogé tiasa ngagiling. Ku kituna, urang bisa nyadiakeun ngaropéa bagian pangeboran solusi nurutkeun pangabutuh anjeun.

Kami mangrupikeun panyadia jasa bagian pangeboran CNC ngarah di Cina. Bagian pangeboran CNC kami disatujuan ku ISO9001, ISO14001, sareng seueur deui standar. Ku alatan éta, anjeun tiasa ngajamin kualitas luhur bagian mesin CNC. Sajaba ti éta, kami ogé nawarkeun rupa-rupa perlakuan permukaan custom kayaning anodizing, polishing, brushing, bead blasting, jeung saterusna.

HM tiasa ngadamel bagian anu dibor CNC khusus pikeun nyumponan standar luhur industri aerospace, médis, otomotif, sareng seueur deui.

HM CNC pangeboran Bagian Kauntungannana

HM Adat CNC Pangeboran Bagian Kamampuh
Custom CNC pangeboran Bagian

HM nawarkeun solusi bagian pangeboran CNC nu hadir kalawan loba kaunggulan kayaning:

akurasi tinggi

HM CNC pangeboran nawarkeun precision unmatched jeung akurasi kana bagian machined. Sadaya mesin pangeboran kami dilengkepan téknologi CNC. Assured yén sakabéh bagian CNC boga threads akurat atawa liang kalawan margins ketat pisan.

Versatility sarta kalenturan

HM CNC pangeboran bisa dipaké pikeun bahan logam béda kayaning

  • aluminium
  • Beusi sténless
  • kuningan
  • tambaga
  • Baja; sareng seueur deui

Sajaba ti éta, mesin pangeboran CNC urang bisa dipaké pikeun rupa-rupa bit bor. Ku kituna, sésana assured yén bagian machined bisa dihasilkeun kalayan ukuran liang béda.

Langkung Reproducibility

Mesin pangeboran HM CNC sadayana dikawasa komputer. Ku kituna, éta bisa ngajamin kirang kasalahan. Assured yén HM bisa nyadiakeun Anjeun sareng bagian dibor CNC kalawan konsistensi tinggi dina ukuranana, dimensi, liang sarta akurasi thread, sarta margin ketat.

Manufaktur
Pamariksaan Kualitas
R&D
Naon Mangpaat Anu Tawarkeun Bagian Pengeboran CNC?

Bagian pangeboran CNC parantos nyayogikeun sababaraha kauntungan ti saprak diwanohkeun kana industri:

  1. akurasi:

bagian pangeboran CNC nganteurkeun precision unrivaled.

Éta parantos ngahasilkeun seueur hasil pikeun usaha di sadaya industri.

  1. Versatility:

Kanyataan yén aranjeunna tiasa nampi sababaraha bit mangrupikeun kauntungan anu signifikan.

Sababaraha mesin gaduh gear alat pikeun ngalihkeun bit anu langkung gancang.

  1. Reproducibility:

Nyiptakeun set barang anu sami mangrupikeun tantangan pikeun perusahaan di sadaya pasar.

masalah ieu kajawab ku CNC, hasilna garis produksi leuwih konsisten.

  1. Bahan kualitas luhur:

Bahan héjo sareng awét nyumponan sarat unik tina produsén otomotif.

  1. Desain Pikeun Mesen:

Nganggo ilustrasi sareng conto, ngarancang sareng ngadamel bagian pangeboran CNC anu rumit.

  1. Precision Alus:

Unggal bagian pangeboran CNC persis mesin berkat tim pamasaran sareng pamekaran anu luar biasa.

  1. Kapasitas: alus teuing

Ratusan bagian pangeboran CNC motong-ujung sanggup tahan produksi masal.

  1. Rapid Produksi:

Gancang CNC pangeboran bagian modeling jeung solusi produksi efisien disadiakeun.

Loba bagian pangeboran CNC oge basajan ngagunakeun, ngurangan kamungkinan kasalahan.

Naon Aplikasi sareng Pamakéan Bagian Pengeboran CNC?

Produk di handap ieu tiasa dianggo sareng bagian pangeboran CNC:

  • Propil dina aluminium
  • Kosong pikeun gears
  • Hubs
  • Shafts machined
  • Propil tina plastik
  • Kitu ogé hal séjén

Aya ogé sababaraha jinis bagian pangeboran CNC, anu ngalegaan sauntuyan aplikasi.

Lima aplikasi paling umum, kumaha oge, nyaéta kieu.

  1. Pabrikan Logam
  2. Nyieun Kayu
  3. Pabrikan Komponén Komputer sareng Bagian
  4. Industri Daya Listrik
  5. Pabrikan Plastik

mesin ieu bisa ngahasilkeun sela pasti on kriteria béda, umumna kalawan disparities di antara liang.

mesin tunggal ieu bisa ngahasilkeun rupa-rupa barang berkat rupa-rupa bit bor unik.

Naon Peran Bagian Pengeboran CNC dina Industri Otomotif?

Bagian pangeboran CNC mangrupikeun téknik anu ngarobih manufaktur mobil.

CNC boga loba kaunggulan, kaasup speed, automation, repeatability, sareng nu sanesna.

Éta penting pisan upami industri otomotif berkembang pesat.

Bagian pangeboran CNC parantos kabuktosan janten cara anu épisién pikeun nyepetkeun siklus produksi produk.

Dina sektor industri penanganan mobil modern, pangeboran CNC parantos seueur dianggo.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur