Produsén Bagian éléktronik CNC

HM mangrupikeun produsén bagian éléktronik CNC anu dipercaya di Cina.

Kami ngagaduhan tim insinyur ahli sareng langkung ti 200 karyawan pabrik pikeun nyayogikeun kabutuhan anjeun.

HM mangrupikeun solusi hiji-eureun anjeun anu nyayogikeun bagian éléktronik CNC khusus anu cocog sareng kabutuhan anjeun.

Produsen Bagian Elektronik CNC Anjog anjeun sareng Pemasok

CNC machining bagian éléktronik merlukeun precision ultra-luhur. HM sanggup ngahasilkeun bagian éléktronik CNC kualitas pangsaéna pikeun aplikasi anu béda-béda kalebet alat-alat bumi, struktur éléktronik, sareng seueur deui.

Salaku produsén dipercaya, urang tiasa nawiskeun jasa béda ti prototyping kana volume pinuh produksi bagian éléktronik CNC. Kami sanggup ngahasilkeun rupa-rupa bagian éléktronik CNC sapertos pin grid arrays, faceplates, housings, sockets, sareng nu sanesna.

Di dieu di HM, anjeun ogé tiasa ngajamin bagian éléktronik CNC custom nu tailored nurutkeun spésifikasi Anjeun.

Hubungi kami ayeuna pikeun langkung seueur patarosan!

Komponén éléktronik CNC Kami Ahli

  • Bagian éléktronik aluminium
    Bagian éléktronik aluminium

    Bagian éléktronik aluminium dijieun tina logam aluminium serbaguna. Éta nawiskeun ductility tinggi sareng konduktivitas listrik. Bagian éléktronik aluminium pikeun aplikasi husus kayaning casing alat, bagian komputer, motor listrik, jsb.

  • CNC Machining Milled komponén éléktronik
    CNC Machining Milled komponén éléktronik

    Bagian-bagian ieu dirarancang kalayan tingkat akurasi anu luhur, kualitas anu langkung luhur, kakuatan, sareng daya tahan. Naha ageung atanapi alit, sederhana atanapi kompleks CNC machining komponén éléktronik giling, HM bisa ngaropea pamundut anjeun.

  • CNC panggilingan komponén éléktronik Leutik
    CNC panggilingan komponén éléktronik Leutik

    The-kinerja tinggi Panggilingan CNC komponén éléktronik leutik loba dipaké dina éléktronika konsumén, instrumen optik, printer 3D, jsb Ieu kabuktian lila-langgeng di sagala rupa aplikasi.

  • Custom Cnc Machining komponén éléktronik
    Custom Cnc Machining komponén éléktronik

    Sakabéh bagian éléktronik CNC dihasilkeun dikirimkeun kaunggulan kayaning tingkat luhur precision, readability tinggi, akurasi tinggi, sarta ngurangan waktu turnaround. Kabéh bagian machined gaduh edges lemes anu bisa dipaké pikeun poténsi pinuh maranéhna.

  • Refrigeration Equipment komponén éléktronik
    Refrigeration Equipment komponén éléktronik

    Komponén éléktronik refrigerasi anu canggih dikenal pikeun ukuran kaamanan anu hébat, langkung efisiensi, fitur anu langkung hampang. Urang bisa ngarancang bagian éléktronik refrigeration pikeun kaperluan husus Anjeun.

  • Ngaktipkeun Electronic CNC komponén
    Ngaktipkeun Electronic CNC komponén

    Ongkos-éféktif balikkeun komponén CNC éléktronik sadia dina bahan béda kayaning aluminium, stainless steel, alloy kuningan, jsb Ieu bisa coated kalayan perlakuan permukaan kayaning polishing, beungeut transparan, lukisan, percetakan layar sutra, anodolasiJeung sajabana

CNC Machining Dipaké pikeun Industri Éléktronik

Industri éléktronika mangrupikeun industri lega anu ngahasilkeun rupa-rupa produk tina komponén miniatur dugi ka éléktronika konsumén ageung. Ku kituna, industri éléktronika beurat ngandelkeun téhnologi machining CNC.

Mesin CNC loba dipaké ku industri éléktronika pikeun ngahasilkeun casings, enclosures, circuit boards dicitak, heat sinks, sockets, konektor, sarta semikonduktor. HM dipaké kaayaan-of-nu-seni mesin CNC pikeun ngahasilkeun bagian éléktronik-precision tinggi.

CNC Machining Dipaké pikeun Industri Éléktronik
Aplikasi Bagian éléktronik CNC

Aplikasi Bagian éléktronik CNC

bagian éléktronik CNC mindeng datangna dina desain intricate sarta ukuran leutik. Rupa-rupa bagian éléktronik ieu sacara lega dianggo pikeun:

  • Parabot imah leutik
  • Struktur éléktronik otomatis industri masif
  • Komponén éléktronik miniatur, sareng seueur deui.

Paduli proyék, HM ngajamin yén kami ngahasilkeun bagian éléktronik CNC kualitas dipercaya. HM ngahasilkeun Pilihan lega bagian éléktronik CNC kalawan kinerja tinggi.

Bagian éléktronik CNC Kami Nyadiakeun

Di dieu di HM, kami nyayogikeun bagian éléktronik CNC kualitas pangsaéna anu aya dina ukuran sareng desain anu béda. Rupa-rupa bagian éléktronik CNC kami kalebet:

  • panyambungna DIN
  • Panyambung XLR
  • Kantong
  • Faceplates
  • Perumahan
  • Pin grid arrays
  • Panyambungna RF Coaxial
  • konektor optik ST
  • panganteur komponén éléktronik
Bagian éléktronik CNC Kami Nyadiakeun
HM CNC Bagian Electronic Kamampuh

HM CNC Bagian Electronic Kamampuh

HM mangrupikeun produsén bagian éléktronik CNC profésional kalayan pangalaman mangtaun-taun dina nyayogikeun jasa mesin CNC. jasa kami ngawengku:

  • Desain custom. Urang tiasa nawiskeun bagian éléktronik CNC nu dijieun dumasar kana spésifikasi Anjeun. HM tiasa ngadamel bagian éléktronik ageung sareng alit dumasar kana sarat palanggan.
  • Produksi bets. HM sanggup nyadiakeun produksi waktos kalungguhan gancang volume bagian éléktronik tinggi jeung leutik. Kami gaduh produksi di-imah sareng mesin sareng alat CNC canggih.
  • Jasa sekundér. HM tiasa nyayogikeun jasa operasi sekundér sapertos perawatan permukaan bagian éléktronik mesin CNC. Urang tiasa nawiskeun perlakuan permukaan anu béda sapertos anodizing, powder coating, deburring cryogenic, sareng seueur deui.

Fitur Bagian éléktronik CNC

Bagian éléktronik CNC
CNC Machined PCB pikeun Industri Electronic

Rupa-rupa Bahan Dipaké

Kusabab mesin CNC cocog pikeun sababaraha jinis bahan, HM tiasa ngadamel bagian éléktronik CNC anu didamel tina stainless steel, aluminium, perunggu, tambaga, sareng seueur deui.

Tingkat Precision Luhur

CNC machining nawarkeun ultra-precision ka unggal bagian éléktronik. Ku alatan éta, HM bisa ngahasilkeun basajan tur kompléks CNC machined bagian éléktronik. Assured yén sakabéh bagian éléktronik CNC kami dijieun kalawan kasabaran ketat.

Reliability tinggi

téhnologi machining CNC nawarkeun reliabiliti tinggi. Ku kituna, éta loba dipaké pikeun produksi bagian éléktronik badag sarta leutik.

Kurang Waktu Produksi

téhnologi machining CNC bisa nyadiakeun waktu manufaktur pondok bari ngahasilkeun bagian éléktronik kualitas luhur. Éta henteu peryogi alat khusus.

OEM na ODM CNC Machined Bagian Electronic

CNC Machined Dicitak Circuit Boards
CNC Machined Dicitak Circuit Boards

CNC machined PCB teu merlukeun bahan kimia picilakaeun salila produksi. Kaunggulan na ngawengku:

  • Sababaraha operasi ngagunakeun hiji mesin
  • Jalanan gancang
  • Gampang ngarancang nganggo parangkat lunak CAM sareng CAD
CNC Machined Electronics Enclosures na Casings
CNC Machined Electronics Enclosures na Casings

éléktronika mesin CNC sarta casings anu dijieun kalawan tolerances ketat tur precision tinggi. Ieu seueur dianggo pikeun alat sapertos laptop, kaméra digital, smartphone, sareng seueur deui anu peryogi casing awét.

CNC Machined Panas Sinks
CNC Machined Panas Sinks

Sink panas mesin CNC tiasa nyayogikeun konstruksi tilelep panas anu béda sapertos pola sirip. Lolobana, sinks panas mesin CNC dijieun tina alloy tambaga jeung bahan aluminium. Ieu nawiskeun tolerances ketat punjul anu idéal pikeun miniatur alat éléktronik.

CNC Machined Sockets sarta Panyambungna
CNC Machined Sockets sarta Panyambungna

Mesin CNC nawiskeun kasabaran anu ketat kana soket sareng konektor anu dihasilkeun. Ieu lolobana ngawengku pin, hoods, sleeves, kontak, sareng nu sanesna. Ieu sampurna pikeun ngajalankeun produksi pondok tur hiji-off alat. HM nawarkeun CNC machined sockets sarta panyambungna kalawan turnaround gancang.

Manufaktur
Pamariksaan Kualitas
R&D
Naon Kaunggulan Komponén Elektronik CNC?

Dibéréndélkeun di handap sababaraha kauntungan tina Komponén éléktronik CNC:

1. Pangsaeutikna nyeri sirah:

Anjeun panginten terang masalah kauangan sareng budaya anu tiasa timbul nalika anjeun kakurangan staf. Mesin CNC ampir ngaleungitkeun masalah ieu.

2. Ningkatkeun Kasalametan:

Lingkungan anu langkung aman hadir kalayan operasi manufaktur anu langkung gancang sareng potongan anu konsisten. Mesin CNC gaduh operator, aranjeunna disimpen di tempat anu aman tina alat anu seukeut.

3. Ingetan Desain:

Master file ensures yén prosés machining CNC ngahasilkeun hiji patandingan pasti unggal waktu, paduli faktor éksternal kayaning parobahan mesin-operator.

4. Ngurangan Pangropéa:

Program dumasar-kode G bakal otomatis ningkatkeun diri upami diperyogikeun. Pangropéa anu teratur henteu peryogi pamakean profésional, hasilna ngahemat biaya.

5. kagunaan:

Mesin CNC tiasa ngahasilkeun ampir komponén anu tiasa dibayangkeun. Alat input kalebet sababaraha gaya pikeun ngabantosan nyepetkeun sareng nyederhanakeun prosés manufaktur.

6. Variabilitas Potong:

Kapasitas bahan pikeun tahan tekanan sareng modifikasi mesin CNC mangrupikeun pertimbangan anu paling penting dina nangtukeun relevansi mesin CNC.

7. Kualitas Produk Konsisten:

Éta langkung rinci sareng spésifik ngahasilkeun produk anu kualitasna konsisten. Éta ngirangan tingkat kasalahan sareng gaduh akurasi milimeter.

8. Mangpaat Efisiensi Biaya:

Henteu ngan ukur biaya pelatihan ngirangan sacara signifikan, tapi biaya tenaga kerja ogé ngirangan. Anjeun tiasa nganggo kauntungan biaya pagawe pikeun ningkatkeun jasa anu sanés, narik langkung seueur palanggan.

Naon Fase Desain Komponen Elektronik CNC?

Produsén CNC sareng klien gawé bareng saatos milih alat anu cocog pikeun hiji proyék.

Aranjeunna nganggo desain skéma sareng sistem pencitraan pikeun ngakonsepkeun produk.

Duanana gaduh ide naon anu bakal diproduksi ku produsén sareng tiasa ngadamel panyesuaian upami diperyogikeun.

Konsep lajeng ditarjamahkeun kana kode nu mesin CNC bisa ngarti ku program anu sarua.

Naon Aplikasi Industri pikeun Komponén Éléktronik CNC?

Aplikasi Komponén éléktronik CNC kapanggih dina rupa-rupa industri, kalebet anu didaptarkeun di handap ieu:

1. Kawas maot, maot mata uang heubeul, castings, fixtures, sarta komponén parabot.

2. Sapertos alat penanganan taneuh, kasus durukan, sareng sistem kontrol.

3. Ngawengku sistem dipingpin, sél kakuatan renewable, enclosures, kasus alat, jeung nyertakeun.

4. Gas alam jeung minyak. Kawas stabilisator, linked rod bushings, engkol liners, sarta pin pigeulang.

5. Kaasup linking shafts, gears ejector, injector, fittings, jeung bagian kandaraan.

6. Sapertos clamshells, rollers extruder, grommets, lockets retainer, sarta hubs lagu.

7. Kawas kandang bedah, kandang iga elastis, jeung sendi jieunan.

8. Ngawengku fixtures domestik, bagian satelit komunikasi, sarta ball joints.

Dina Komponén Éléktronik, Kumaha Mesin CNC Gawé?

Nalika mesin nyandak tindakan sareng bagian-bagian listrik, kodeu ngarahkeunana.

Hasilna, akurat, kualitas luhur komponén éléktronik CNC nu taat ka standar ketat dihasilkeun.

Sadaya solusi ieu diurus ku program CNC sorangan, anu dipandu ku kode komputer.

Kode G, contona, mangrupikeun basa CNC anu dianggo ku sadaya mesin dina ngahasilkeun komponén éléktronik.

Sababaraha pabrik, kumaha oge, ngadalikeun alat maranéhanana jeung bitmaps, teken bursa template, atawa M-kode.

Mesin Naon Anu Dipaké Pikeun Ngahasilkeun Komponén Éléktronik CNC?

Komponén éléktronik ieu didamel nganggo sababaraha mesin, kalebet:

1. Mesin pangeboran CNC

Cai mibanda rupa-rupa turrets atanapi spindles.

Pangganti alat CNC sacara otomatis muterkeun atanapi ngagentos bit alat anu dibungkus dina turrets atanapi spindles.

2. Lathes Jeung Téhnologi CNC

Aranjeunna gaduh kamampuan ngagunakeun sababaraha alat mesin dina waktos anu sami.

Model lathe CNC heubeul gaduh dua sumbu, sedengkeun model anyar gaduh leuwih.

3. Mesin panggilingan nangtung

Ieu ngoperasikeun ku employing bit bor nu gerak vertikal.

Leuwih gampang pikeun megatkeun atawa bor ti hareup, samping, atawa luhur, salami alat gerak vertikal.

4. Mesin panggilingan horizontal

Éta ngagunakeun sumbu horizontal pikeun nahan sareng mindahkeun alat motong.

Éta fungsina sami sareng mesin panggilingan nangtung sabab aranjeunna langkung fleksibel sareng efisien.

5. Mesin motong CNC

Éta ngadamel potongan anu akurat pisan.

mesin CNC bisa ngadalikeun cutters on nepi ka genep sumbu gerak dina waktos anu sareng.

Naon Konfigurasi Desain tina komponén éléktronik CNC?

Industri mertimbangkeun rupa-rupa faktor nalika ngawangun item husus Anjeun di toko mesin CNC maranéhanana.

Ieu kalebet kamampuan bahan anu anjeun peryogikeun, volume produk anu anjeun peryogikeun, sareng ukuran produk.

Pabrikan bakal nangtukeun prosés mana anu dipikabutuh pikeun desain sareng nyiptakeun dumasar kana faktor ieu.

Keramik, alloy logam, sareng kaca ngan ukur sababaraha tina seueur bahan anu sayogi pikeun pabrik mesin CNC.

produk custom bisa gampang dijieun pikeun anjeun ku panyadia ladenan machining CNC.

Naon komponén éléktronik anu tiasa dilakukeun ku Mesin CNC?

Ieu sababaraha conto produk listrik anu diturunkeun tina mesin CNC:

1. Sockets

Sambungkeun sumber listrik kana jalur transmisi listrik nganggo sambungan listrik.

2. Interfaces Antara komponén éléktronik

Pikeun alat éléktronik, urang nyieun interfaces éléktronik saperti stop kontak jeung terminal.

3. Panyambungna DIN

Ieu mangrupakeun panganteur sirkular jeung pin disusun sabudeureun kuriling.

4. Panyambung XLR

Konektor ieu dirarancang pikeun ngirimkeun listrik anu ageung kalayan aman.

5. Parumahan

Komponén éléktronik CNC kalebet perumahan salaku bagian integral.

6. Panyambungna RF kalawan Coax

Ieu dimaksudkeun pikeun beroperasi dina frékuénsi radio multi-megahertz.

7. ST optik Panyambungna

Panyambung optik tip lempeng (ST) dianggo pikeun ngagantelkeun tautan serat optik.

8. Lapisan muka

Ieu dianggo pikeun ngajaga sirkuit terpadu sareng ngadukung struktur éléktronik.

9. Arrays tina pin

Dina wrappers sirkuit éléktronik, klaster pin grid mangrupakeun komponén pasagi ngawangun.

10. Komponén pompa éléktronik

Ieu ngawengku sprinklers, valves, chip komputer, sarta komponén pompa éléktronik lianna.

Naon nu Machining CNC komponén éléktronik tungtutan?

CNC machining komponén éléktronik merlukeun akurasi ekstrim.

Bagian listrik sering leutik sareng canggih dina desain.

Éféktivitas tina panggilingan kedah dipercanten naha dianggo dina sistem éléktronik otomatis industri ageung.

Ieu dimana CNC bagian éléktronik machining asalna kana antrian.

Urang tiasa ngadamel bagian éléktronik CNC kualitas luhur.

Kami nyayogikeun desain komponén éléktronik ogé mesin CNC pikeun rupa-rupa komponén éléktronik.

Kami nawiskeun jasa mesin bagian éléktronik tina prototipe dugi ka produksi skala pinuh.

Kami ngarékoméndasikeun ngadamel daptar aplikasi khusus sapertos kitu sateuacan nyarios sareng calon.

Émut yén kalebet barang sapertos:

  • Volume requests anjeun sarta standar lumaku anjeun
  • Kaayaan kauangan anjeun sareng jadwal
  • Preferensi pikeun pangiriman sareng dukungan saatos pangiriman
Kumaha Beban Bahan pikeun Komponén Elektronik CNC Ditetepkeun?

Bahan pikeun komponén éléktronik CNC kudu dimuat kana mesin ku automakers.

Metodeu loading komponén éléktronik CNC bisa dipigawé atawa dipigawé ku leungeun ku pagawe.

Paling mesin CNC boga kamampuhan fixtured pikeun mantuan ngajaga bahan aman.

Fixturing ngan saukur prosés ngalampirkeun objék atanapi bahan anjeun kana ranjang logam.

Naon Jenis Bahan Anu Dipaké dina Komponén Éléktronik CNC?

Komponén éléktronik CNC tiasa diproduksi nganggo rupa-rupa logam sareng nonlogam.

Barang-barang ieu kalebet:

  • ABS
  • alloy baja
  • aluminium
  • kuningan
  • Paduan Perunggu
  • Derlin / Asétal
  • Garo Lite
  • G-10 nilon
  • PEEK
  • Polycarbonate
  • Poliétilén PTEF
  • Tambaga jeung Stainless Steel
  • Titanium Kelas 2
  • Pamungkas
  • Paduan Séng
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur