CNC Hardware Bagian Produsén

HM nawarkeun solusi hiji-eureun pikeun kaperluan bagian hardware CNC Anjeun.

Urang rancang ukuran baku, ketebalan, sarta fitur sejenna tina bagian ieu.

Najan kitu, urang ogé bisa nyadiakeun custom bagian hardware CNC nu fabricated nurutkeun spésifikasi Anjeun.

Kirimkeun kami patarosan anjeun ayeuna!

Profésional CNC Hardware Bagian Produsén jeung Supplier

HM nawarkeun rupa-rupa bagian hardware CNC kayaning spacers standoff, ningkatna set, pin, screws, bolts nyambungkeun, nyekel panto, sareng nu sanesna. Sadaya bagian ieu seueur dianggo pikeun aplikasi industri, komérsial, sareng padumukan.

Kami ngadamel bagian hardware CNC nganggo set mesin CNC precision kami. HM ngagunakeun pilihan lega bahan kayaning aluminium, stainless steel, perunggu, tambaga, kuningan, jeung saterusna. bahan ieu datangna dina sasmita béda pikeun mastikeun kualitas produk.

HM ogé bisa custom bagian hardware CNC dumasar kana spésifikasi lengkep Anjeun. Ku kituna, nyumponan syarat proyék atanapi bisnis anjeun.

Kirimkeun kami patarosan anjeun ayeuna!

Bagian Hardware CNC Kami Ahli

  • Bagian Hardware Aluminium Mchining
    Bagian Hardware Mesin Aluminium

    Bagian ieu dipikanyaho pikeun konduktivitas listrik anu luhur, versatility ad desain akurat. Éta dijieun maké aluminium unggul-grade kalawan +/- 0.05mm tolerances.

  • Bagian Hardware Mesin Cadang Otomatis
    Bagian Hardware Mesin Cadang Otomatis

    Sababaraha bagian hardware mesin cadang otomatis sadia pikeun anjeun. Ieu bisa dijieun tina aluminium, kuningan, perunggu, alloy baja, jsb produk ieu ongkos-éféktif, mnt +/- 0.03 tolerances, Ra 0.4-3.2 roughness permukaan.

  • Custom éléktroda Nozzle Hardware Bagian
    Custom éléktroda Nozzle Hardware Bagian

    Produk ieu dirarancang kalayan konduktivitas anu luhur, kakuatan anu luhur, sareng kinerja anu stabil. Éta tahan ngagem sareng résistansi suhu luhur. Éta sayogi dina 1.1mm 1.3mm 1.6mm 1.8mm, atanapi ukuran khusus.

  • Bagian Otomotif Hardware
    Bagian Otomotif Hardware

    Sajumlah ageung suku cadang otomotif hardware anu kuat mimitian ti mesin béngsin dugi ka korsi, bagian rem, panto, gagang, sareng sistem listrik sayogi pikeun anjeun. Kami ngadukung kustomisasi pinuh dumasar kana kabutuhan anjeun.

  • Bagian Hardware Stainless Steel
    Bagian Hardware Stainless Steel

    Bagian hardware stainless steel kualitas luhur, cocog pikeun proyék-proyék leutik ogé aplikasi tugas beurat. Bagian-bagian ieu gaduh ciri tahan korosi, gaduh kakuatan tegangan anu luhur, sareng awét pisan.

  • Ngaktipkeun Bagian Aci Hardware
    Ngaktipkeun Bagian Aci Hardware

    produk ieu dijieunna tina precision tinggi, kalawan kasabaran tiasa kirang ti 0.001mm. Rupa-rupa ukuran sareng warna sayogi pikeun ngarobih kustomisasi bagian aci hardware.

CNC Hardware Bagian Bahan

Di dieu di HM, kami nganggo rupa-rupa bahan pikeun ngahasilkeun bagian hardware CNC custom. bahan machined umum ngawengku:

  • Beusi sténless
  • perunggu
  • kuningan
  • aluminium
  • titanium
  • Baja; sareng seueur deui

Sadaya bahan ieu diolah pikeun ngahasilkeun bagian hardware CNC nganggo mesin CNC tepat kami.

CNC Hardware Bagian Bahan
Custom CNC Hardware Bagian Desain

Custom CNC Hardware Bagian Desain

HM nawarkeun rupa-rupa bagian hardware CNC custom dumasar kana sasuai ka nu Anjeun. Urang tiasa custom bagian hardware CNC béda kayaning:

  • Fasteners
  • Sendi Heim sareng spacer
  • roda
  • Rod Threaded
  • Gerbang lagu
  • las tab
  • Engsel; sareng seueur deui

bagian ieu sadia dina finish permukaan custom. Éta ogé asalna dina ukuran, ketebalan, jinis, sareng bahan khusus.

HM CNC Machining Hardware Bagian Kamampuh

HM boga kamampuhan pinuh dina CNC machining bagian hardware. Urang dipaké prosés machining CNC béda gumantung kana bahan dipaké pikeun produksi. HM ahli dina:

Kami dilengkepan ku mesin CNC canggih pikeun mastikeun bagian hardware CNC anu akurat sareng tepat. Sajaba ti éta, HM ogé nawarkeun operasi sekundér kayaning perlakuan permukaan, sawing, planing, shaping, sareng nu sanesna. Assured yén HM boga kapasitas maksimum pikeun pabrik bagian nurutkeun pamundut anjeun.

HM CNC Machining Hardware Bagian Kamampuh
Naha HM CNC Hardware Bagian

Naha HM CNC Hardware Bagian

HM nawarkeun bagian teuas kualitas pangluhurna kalawan rupa-rupa desain, jenis, jeung ukuran. Sadaya bagian ieu diproduksi nganggo prosés machining CNC canggih.

Kami nganggo panggilingan CNC, péngkolan CNC, pangeboran CNC, sareng operasi sekundér pikeun ngahasilkeun bagian hardware CNC anu dipercaya.

Salaku tambahan, HM ngajamin bagian hardware CNC kalayan stabilitas diménsi anu saé, kasabaran anu ketat, presisi, sareng akurasi anu luhur. HM tiasa custom bagian hardware CNC pikeun minuhan sarat husus Anjeun.

Kirimkeun patarosan anjeun ayeuna!

Perlakuan permukaan pikeun Bagian Hardware CNC

Bagian Hardware CNC kalawan perlakuan permukaan béda
Operasi Machining sekundér dina Bagian Hardware CNC

Perawatan permukaan ngabantosan ningkatkeun fungsi, tékstur, sareng penampilan bagian-bagian hardware mesin CNC. HM nawiskeun perawatan permukaan anu béda sapertos:

Anodizing

Perlakuan permukaan ieu lolobana dipaké pikeun bagian hardware machined CNC dijieunna tina alloy aluminium. Éta nyayogikeun bagian kalayan lapisan keras pelindung dina permukaan. Éta ogé tiasa nyayogikeun unggal bagian kalayan warna pikeun ningkatkeun penampilan na.

HM bisa nyadiakeun kelir taya sahiji bagian hardware CNC maké perlakuan permukaan anodized.

Éléktroplasi

Ngagunakeun perlakuan permukaan electroplating ngaronjatkeun konduktivitas bagian hardware CNC ogé tahan maké. Éta ogé ngamungkinkeun bagian éta ngagaduhan résistansi korosi sareng éstétika anu pikaresepeun.

Sandblasting

Perlakuan permukaan sandblasting nyadiakeun bagian hardware mesin CNC kalawan finish ngagurilap atanapi matte. Hal ieu lolobana dipaké dina alloy aluminium. Nanging, éta ogé tiasa dianggo pikeun bahan anu béda sapertos stainless steel.

Brushing

Perlakuan permukaan brushing ngamungkinkeun bagian machined boga pola garis dina beungeut cai maranéhanana. Méré éfék hiasan kana bagian hardware machined CNC. Tékstur matte ogé tiasa dihontal nganggo perawatan permukaan sikat.

Polishing

Polishing mangrupikeun perlakuan permukaan anu dianggo pikeun ngaminimalkeun kasarna permukaan bagian-bagian mesin. Ku kituna, achieving datar, pikaresepeun, sarta permukaan caang. finish permukaan ieu lolobana dipaké dina bagian dijieunna tina bahan stainless steel.

Lian ti perawatan permukaan disebutkeun, HM boga kamampuhan pinuh dina nyadiakeun leuwih permukaan finish kayaning nyemprot, plating emas, plating pérak, sareng nu sanesna.

Urang bakal nerapkeun perlakuan permukaan kana bagian hardware machined CNC dumasar kana pamundut anjeun.

Manufaktur
Pamariksaan Kualitas
R&D
Bahan Naon Anu Dipaké dina Nyieun Bagian Hardware CNC?

Bahan Naon Anu Dipaké dina Nyieun Bagian Hardware CNC?

Bagian hardware CNC cocog pikeun rupa-rupa bahan industri, diantarana:

1. Stainless Steel. Sapertos aluminium, kuningan, stainless steel, baja alloy, jsb.

2. Plastik. Sapertos PEEK, PTFE, nilon, jsb.

3. PVC. Éta hampang sareng béaya rendah.

4. nilon. Kamampuhan mesin anu saé sareng tiasa nolak gesekan anu luhur.

5. Berlin. Lolobana sarupa jeung nilon lamun datang ka machinability.

6. PTFE. Bisa nolak dampak anu luhur sareng gaduh daya tahan anu saé.

7. Kai

8. Komposit busa

Bahan anu pangsaéna pikeun dianggo dina Bagian Hardware CNC dipangaruhan ku sipat sareng syaratna.

Kaseueuran bahan tiasa dimesin upami aranjeunna gaduh kakuatan komprési sareng tiasa tahan kana prosés machining.

Naon Kaunggulan Bagian Hardware CNC?

Dina taun anyar, bagian hardware CNC pikeun industri otomotif geus tumuwuh dina popularitas.

Sababaraha kauntungan tina bagian hardware CNC nyaéta kieu:

1. Bagian akurasi:

template digital CNC sarta parabot mesin bebas ampir ngaleungitkeun kasalahan manusa, achieving hiji akurasi bagian hardware.

2. Daya tahan:

mesin CNC beroperasi 24 jam beurang, tujuh poe saminggu, kaasup libur. Éta ngan datang ka halt a, lamun diperlukeun, pangropéa atawa perbaikan diperlukeun.

3. Produksi High sareng Expandability:

Sakali spésifikasi di handap ieu ngagabung kana mesin CNC, eta terus executes kuantitas masif tur ngamungkinkeun pikeun scalability fléksibel sahiji bagian hardware.

4. Kamampuhan Leuwih:

Mesin ieu sanggup ngahasilkeun ukuran, bentuk, atanapi tékstur bagian hardware anu diperyogikeun.

5. Buruh Minimal:

Mesin CNC ngabutuhkeun panggunaan sakedik jalma pikeun ngalaksanakeun tugas produksi. Nyimpen duit tenaga kerja bisa dibikeun ka konsumén, mere Anjeun kaunggulan kalapa.

6. Biaya handap:

Kombinasi laju hébat, éféktivitas, Spésialisasi, precision, sarta, paling importantly, kirang jam kuli ngakibatkeun hasil ahir ningkat pikeun anjeun bisnis.

7. Langgeng

Bagian hardware CNC dijieun pikeun mesen tur mangrupakeun pilihan lila-langgeng. Terus di pikiran sabaraha lila rék mesin jeung suku cadang bakal lepas.

Sabaraha biaya Bagian Hardware CNC?

A mesin panggilingan CNC atawa ongkos metalwork puseur urang variasina greatly.

Gumantung kana rupa-rupa komponén sareng pajeulitna unit

Ieu pisan dipangaruhan ku faktor di handap ieu:

  • Naon standar atawa aplikasi do bagian hardware CNC ngarojong?
  • mesin bakal boga sabaraha sumbu?
  • Sabaraha ageung bagian hardware CNC anjeun peryogi?
  • Anjeun peryogi pallet changer otomatis atanapi manual?
  • Kumaha tepatna anjeun kedah janten?
  • Bahan naon anu bakal dianggo dina prosés machining?
  • Naon ukuran sistem CTS, kitu ogé sistem kontrol CNC, diperlukeun?
  • Dupi produksi masal diperlukeun, atawa bakal husus nyieun manufaktur diperlukeun?
Naon Mangpaat Bagian Hardware CNC di Industri?

Aplikasi bagian hardware CNC dianggo dina sababaraha industri sapertos kieu:

1. Dirgantara:

  • Utamana kritis dina bagian perjalanan pesawat, sapertos mesin turbin pesawat.
  • Perjalanan hawa pikeun jalma sareng barang bakal teu tiasa dipercaya sareng teu aman tanpa bagian-bagian ieu.
  • Eta nyadiakeun machining CNC diperlukeun pikeun digawe sareng bahan hésé-to-cut.

2. Tatanén:

  • Éta cocog sareng standar ti pabrik tatanén ka lahan pertanian sareng kebon.
  • Operasi tatanén ngabutuhkeun produksi anu luhur sareng diandelkeun.
  • Ieu ngeusi kabutuhan pikeun bagian badag sarta leutik nu tetep garis produksi pindah.

3. Pangwangunan:

  • Bahan anu dianggo pikeun ngadamel barang konstruksi peryogi mesin CNC sacara alami.
  • Ieu bagian tina mayoritas prosés wangunan.
  • Éta mangrupikeun solusi pikeun gaya arsitektur anu dipikaresep, sapertos patung pamulihan.

4. Gigi:

  • Implants merlukeun machining pikeun mastikeun yén maranéhna téh persis bentukna bener.
  • Éta nyiptakeun titik, sudut, atanapi deformasi anu sampurna dina tungtung bisnis alat.

5. Desktop:

  • Éta ngandung seueur bagian alit anu kedah beroperasi sacara konsisten sareng dipercaya unggal waktos.
  • Cai mibanda lapisan kawat leutik, angka engraved, sarta detil sejenna nu peryogi CNC machining.

6. Listrik:

  • Awak tukang listrik mendakan puluhan barang anu peryogi mesin CNC.
  • Ieu mimitian ti coils cut na panels breaker mun fixtures lampu jeung barang hiasan.

7. Senjata api:

  • Sakur jinis pakarang, tapi khususna senjata api, panginten peryogi mesin CNC.
  • Ieu ngahasilkeun kawat, bagian engraved, silinder, cadar, sarta komponén firearm séjén.
Naon Alat sareng Komponén Anu Dipaké Pikeun Nyiptakeun Bagian Hardware CNC?

Ieu sababaraha potongan utama mesin anu dianggo dina manufaktur Bagian Hardware CNC:

  • Printer 3D
  • grinders cylindrical
  • Mesin bordir
  • Pemotong busa
  • Pemotong kaca
  • Pamotongan laser
  • Pukulan menara
  • Mesin kawat-bending
  • routers kai
Naon Karakteristik Bagian Hardware CNC?

Bagian hardware CNC boga dénsitas lemah sareng gaduh ductility alus.

Éta tiasa diproduksi nganggo metode komprési ngolah sapertos ékstrusi sareng manjang.

Éta leres-leres fléksibel sareng tiasa ditingkatkeun kalayan bantosan prosés anodisasi.

Éta ngagaduhan perawatan permukaan anu langkung saé anu ningkatkeun atanapi ningkatkeun sipat permukaan bagian hardware CNC.

Éta memang kuat sareng stabil dina tindakan sareng parantos seueur dianggo dina dispensasi produk hardware.

Naon Perlakuan Permukaan Anu Digunakeun dina Bagian Hardware CNC?

Perlakuan permukaan handap geus dipaké pikeun nyieun bagian otomatis CNC:

1. Ngamodél

Éta prosés oksidasi éléktrokimia tina bahan anu béda.

Hal ieu paling loba dipaké salaku bagian indispensable tina bagian hardware CNC 'perlakuan permukaan.

2. Polesan

Éta mangrupikeun prosés ngagunakeun aksi éléktrokimia pikeun ngirangan irregularity permukaan.

Tujuanana nyaéta pikeun ngarawat permukaan anu datar sareng terang.

3. High Gloss motong

Éta ngagunakeun mesin prasasti sareng péso inten.

Kacaangan motong highlights gumantung solely on speed pangeboran.

4. Sandblasting

Éta mangrupikeun prosés ngumbah sareng nguatkeun permukaan bagian-bagian hardware CNC.

Ngamangpaatkeun dampak aliran keusik-speed tinggi.

5. Anoda Dua Warna

Ieu prosés anodizing bagian hardware CNC sarta nempatkeun rupa nuansa di wewengkon béda.

Warna anu dihasilkeun pisan ngagambarkeun penampilan anu saé tina bahan.

6. Ngagambar

Éta mangrupikeun prosés manufaktur dimana lambaranana dikerok sababaraha kali nganggo sandpaper.

Éta tiasa janten gambar lempeng, acak, spiral, atanapi benang.

Naha Bagian Hardware CNC Sadia pikeun Kustomisasi?

Bagian hardware CNC gaduh seueur pilihan kustomisasi anu mangpaat pikeun sajumlah industri di dunya.

Kami kolaborasi sareng anu pangsaéna dina industri anu nawiskeun suku cadang hardware CNC kualitas luhur anu bakal salami hirupna.

Pangembang ahli kami gaduh pangalaman anu ageung sareng alat sareng komponén anu khusus.

Bagian hardware CNC dirarancang dumasar kana sarat sareng didamel ku téknologi modéren di industri.

Naon Rupa-rupa Bagian Hardware CNC Sadia?

Salian ti seueur aplikasina, mesin CNC ogé ngabantosan dina produksi sababaraha bagian hardware.

Diantara ieu nyaéta:

  • Axles pikeun nyetir
  • Nyertakeun timing na Retainers pikeun klep
  • Gearboxes jeung Silinder Huluna
  • Unsur Individual
  • Motor pikeun Mimitian na Panels jero
  • Bagian tina gantung jeung Bagian tina knalpot
  • Rel pikeun ngangkut bahan bakar sareng Pin pikeun dowel
  • Sistem bushings sarta Komponén tina hiji sistem émisi
  • Komponén sistem cairan sareng Bagian tina rem
Naon Jenis-jenis Mesin CNC Anu Dipaké pikeun Bagian Hardware?

Mesin CNC anu paling sering dianggo pikeun bagian hardware kalebet ieu:

  • CNC Mills
  • Mesin ngurangan listrik
  • Lathes
  • Plasma cutters
  • Cai Jet Cutters
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur