Bagian Machining CNC

HM specializes di bagian machining CNC pikeun leuwih 20 taun.

Ngaliwatan set mesin CNC precision kami, urang bisa nyadiakeun desain bagian gancang. Éta ogé ngamungkinkeun urang ngembangkeun produk gancang dina sadaya bagian mesin CNC.

HM ogé tiasa nyayogikeun bagian-bagian mesin CNC khusus pikeun nyumponan detil sareng syarat khusus.

Kirimkeun kami patarosan anjeun ayeuna!

HM, Profésional sareng Pangalaman dina Bagian Mesin CNC

Salaku produsén profésional, kami pinuh dilengkepan leuwih 100 sét mesin CNC-precision tinggi. HM ngajamin anjeun kapasitas mesin CNC in-house anu unggul pikeun mastikeun bagian-bagian anu kualitas luhur.

Di dieu di HM, kami geus Certified fasilitas mesin CNC. Ngaliwatan mesin CNC, urang tiasa nawiskeun prototyping gancang ogé volume produksi low bagian béda. Salaku tambahan, HM nawiskeun jasa bagian-bagian mesin CNC khusus numutkeun kabutuhan anjeun.

Sajaba ti éta, HM nyadiakeun layanan bagian machining CNC pikeun industri béda kayaning médis, minyak sareng gas, aerospace, otomotif, industri, sareng seueur deui.

Kirimkeun kami patarosan anjeun ayeuna!

Bagian Mesin CNC Kami Ahli

  • 5 Axis CNC Machining Bagian
    5 Axis CNC Machining Bagian

    5 sumbu bagian machining CNC anu populér di aerospace nu nyandak machining dina aplikasi béda kayaning otomotif, paeh jeung kapang, jsb.

  • Aluminium CNC Machining Bagian
    Aluminium CNC Machining Bagian

    Bagian aluminium CNC machining anu serbaguna sarta gampang pikeun mesin diaksés dina rupa-rupa jeung sasmita baku pikeun CNC machining.

  • Anodized CNC Machining Bagian
    Anodized CNC Machining Bagian

    Bagian machining CNC anodized gaduh finish alus teuing anu ngahasilkeun pelindung palapis oksida. Mibanda métode post-treatment awét nu ngaronjatkeun penampilan na.

  • Kuningan CNC Machining Bagian
    Kuningan CNC Machining Bagian

    nu kuningan bagian machining CNC gaduh sababaraha kaunggulan. Éta awét sareng hemat biaya kalayan segel anu langkung ketat kalayan panas anu luhur sareng tahan korosi.

  • CNC Complex Machining Bagian
    CNC Complex Machining Bagian

    Bagian mesin kompleks CNC sayogi dina sababaraha sumbu sapertos 3, 4, sareng 5 sumbu. Éta parantos sampurna sayogi dina sababaraha ukuran pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

  • CNC Machining Aerospace Bagian
    CNC Machining Aerospace Bagian

    Bagian aerospace machining CNC penting pisan pikeun karajinan pikeun industri aerospace. Ieu mangrupa rupa-rupa bahan sadia kaasup aluminium, stainless steel, parunggu, jsb.

  • CNC Machining Perunggu Bagian
    CNC Machining Perunggu Bagian

    Bagian parunggu mesin CNC anu tahan korosi dipikabutuh pikeun cai laut. Éta idéal pikeun aplikasi tugas ringan sareng anti gesekan anu saé.

  • Bagian Machining CNC
    Bagian Machining CNC

    Bagian mesin CNC gaduh penampilan anu saé kalayan rupa-rupa palapis sareng palapis. Eta nyadiakeun kinerja tinggi nyaeta awét nu withstands karuksakan nanaon.

  • Bagian mékanis CNC
    Bagian mékanis CNC

    Bagian mékanis CNC gaduh résistansi anu saé tina korosi, panas, sareng seueur deui. Éta nyayogikeun panyalindungan pinuh pikeun umur panjang anu tiasa diaksés ku harga anu langkung handap.

  • Bagian Plastik Mesin
    Bagian Plastik Mesin

    Bagian palastik machined boga komponén sampurna. Éta ngagaduhan biaya anu tiasa ditampi kalayan kinerja kualitas pangluhurna anu aya pilihan anu teu lengkep.

  • Bagian Mesin Metal
    Bagian Mesin Metal

    Anjeun tiasa milih kustomisasi idéal sareng bagian mesin logam. Éta kuat tina karusakan dampak anu unik pikeun industri individu.

  • Bagian Mesin Precision
    Bagian Mesin Precision

    Bagian machining precision lumaku pikeun rupa-rupa arrays of kagunaan jeung aplikasi. Ieu dumasar kana spésifikasi custom Anjeun.

  • Prototipe CNC Machining
    Prototipe CNC Machining

    Prototipe CNC machining boga hasil sampurna nu nyadiakeun hiji penampilan alus teuing. Ieu bisa dijieun tina logam béda nu bagian-kakuatan tinggi.

  • Leutik bets CNC Machining
    Leutik bets CNC Machining

    Angkatan leutik CNC machining sayogi dina sababaraha bahan sapertos aluminium, sadaya jinis plastik, baja, kuningan, jsb.

  • Bagian Mesin Stainless Steel
    Bagian Mesin Stainless Steel

    Bagian mesin stainless steel gaduh kakuatan tensile tinggi sareng tahan korosi. Penampilan pikaresepeun sareng awét pikeun suhu naon waé.

  • Bagian Mesin Baja
    Bagian Mesin Baja

    Bagian machining baja boga kateguhan hébat sarta lalawanan kacapean. Ieu aya dina baja karbon, alloy, jsb Cai mibanda lalawanan palapis tinggi pikeun ngajaga penampilan alus tur kinerja.

Bahan Dipaké pikeun CNC Machining Bagian

HM taliti sourced bahan kualitas luhur pikeun bagian machining CNC pikeun minuhan aplikasi tepat jeung nuntut. HM migunakeun logam béda kaasup:

  • aluminium
  • kuningan
  • tambaga
  • perunggu
  • Paduan baja
  • Beusi sténless
  • Baja karbon rendah hampang, sareng seueur deui
Bahan Dipaké pikeun CNC Machining Bagian
HM CNC Machining Bagian Prosés

HM CNC Machining Bagian Prosés

HM gaduh kamampuan pinuh pikeun nyayogikeun bagian-bagian mesin CNC anu béda-béda sapertos kieu:

  • CNC panggilingan. HM ngagunakeun Panggilingan CNC pikeun produksi suku cadang tungtung-gancang sareng prototipe khusus. Kami dilengkepan prosés panggilingan 3 sumbu sareng 5 sumbu pikeun ngahasilkeun bagian anu béda. panggilingan CNC ieu lolobana dipaké pikeun jigs na fixtures, purwa fungsi, sarta produksi volume low komponén.
  • CNC Ngaktipkeun. HM mangrupikeun ahli dina péngkolan CNC pikeun manufaktur prototipe sareng bagian khusus. Kami nganggo péngkolan CNC pikeun ngahasilkeun bagian anu béda sareng silinder, slot, liang radial, alur, sareng fitur datar.
  • EDM atanapi Kawat EDM. HM nawarkeun jasa EDM pikeun tekanan paeh-casting na suntik molding. jasa HM EDM bisa nyadiakeun tolerances ketat tur finish permukaan punjul kana bagian machined.

HM CNC Machining pikeun Bagian kompléks

Bagian mesin CNC béda-béda dina hal pajeulitna. Sababaraha bagian merlukeun desain basajan pikeun geometries melengkung kompléks.

Di dieu di HM, kami pinuh dilengkepan tipena béda mesin CNC cocog pikeun ngahasilkeun bagian kompléks.

Simkuring boga set lengkep lathes CNC. Ieu mangrupakeun puseur machining 5-sumbu atawa 3-sumbu mesin panggilingan CNC anu dipaké pikeun ngahasilkeun bagian CNC kalawan wangun kompléks.

Kituna, urang assure yén sakabéh bagian machined CNC boga dimensi akurat tur tolerances ketat.

HM CNC Machining pikeun Bagian kompléks
Kaunggulan tina HM CNC Machining Parts

Kaunggulan tina HM CNC Machining Parts

Mesin CNC nawiskeun seueur kaunggulan pikeun béda komponen produksi. Éta idéal pikeun prototyping gancang sareng produksi volume. Ieu sababaraha daptar kaunggulan bagian mesin CNC:

  • Gampang ngaropéa
  • finish permukaan punjul
  • Cocog jeung bahan béda
  • Cocog pikeun ngahasilkeun bagian kompléks
  • Biaya alat sareng persiapan anu rendah
  • Jalanan gancang
  • Bisa diulang, tepat, sareng akurat
  • versatility

Perlakuan Surface Dipaké pikeun CNC Machining Bagian

Perlakuan Surface Dipaké pikeun CNC Machining Bagian
Perlakuan Surface Béda pikeun Bagian Mesin CNC

Bead Blasting

Bead blasting perlakuan permukaan ngaluarkeun sagala imperfection atanapi deposit permukaan dina bagian machined CNC. Ku kituna, nyieun finish lemes jeung seragam. Éta ngagunakeun manik anu ngawangun bal pikeun nyayogikeun matt anu konsisten. A finish kusam atawa satin-kawas finish bisa dihontal maké manik finer.

  • Satin seragam atanapi matte finish
  • Biaya murah

Anodized Finish II (Jelas atanapi Berwarna)

Perlakuan permukaan anodized ngagunakeun palapis tahan maké dina bagian machined CNC. Ku kituna, nyieun bagian machined tahan ka korosi. Biasana, bagian anodized datangna dina kelir béda. Biasana ngagaduhan lapisan ipis sareng transparan.

  • Éstétis-pleasing
  • kontrol dimensi alus teuing
  • Cocog jeung bagian leutik tur cavities internal

Anodized Finish III (Hardcoat)

Perlakuan permukaan ieu ngan sadia pikeun titanium jeung aluminium bagian machined CNC. Eta nyadiakeun panyalindungan leuwih ti hiji anodized II finish. Ogé bisa dyed kalawan kelir béda bari nyadiakeun korosi maksimum sarta lalawanan maké.

bubuk palapis

Perlakuan permukaan ieu ngamungkinkeun hiji lapisan ipis tambahan tina polimér pelindung dina beungeut bagian machined. Éta cocog pikeun kalolobaan bahan logam. Kaunggulan tina powder coating ngawengku:

  • Ngagem lalawanan, résistansi korosi, sarta kuat
  • Résistansi dampak anu langkung luhur
  • Sayogi dina sababaraha warna

Salaku Machined Finish

finish permukaan ieu ngamungkinkeun roughness permukaan kana bagian machined. Kakasaran permukaan bisa ditangtukeun ngagunakeun nilai Ra. The roughness permukaan has tina bagian machined nyaeta Ra 3.2µm.

Kaunggulan tina as-machined finish:

  • Nyadiakeun tolerances dimensi ketat maksimum
  • Taya waragad tambahan

Bagian Mesin CNC pikeun Industri Béda

CNC Machining Bagian pikeun Industri Aerospace
CNC Machining Bagian pikeun Industri Aerospace

Kusabab industri aerospace kakeunaan tekanan ekstrim sareng arus hawa anu gancang, bagian-bagianna kedah diproduksi kalayan presisi. CNC machining bagian aerospace bisa minuhan standar pangluhurna di industri aerospace. HM ngagunakeun bahan kualitas punjul dina CNC machining bagian aerospace kayaning manifolds, bushings, jsb.

Bagian Mesin CNC pikeun Industri Médis
Bagian Mesin CNC pikeun Industri Médis

Mesin CNC nawiskeun kustomisasi gampang kana bagian anu diproduksi. Ku kituna, éta cocog pisan pikeun ngahasilkeun bagian médis. Mesin CNC ogé penting dina industri médis pikeun nyiptakeun prototipe. Rupa-rupa bagian médis CNC machined kaasup alat panalungtikan, implants, sareng nu sanesna.

Bagian Mesin CNC pikeun Industri Kelautan
Bagian Mesin CNC pikeun Industri Kelautan

Mesin CNC ogé seueur dianggo dina industri laut. Komponén mesin CNC nawiskeun ngagem sareng résistansi cimata. Ku kituna, éta idéal pikeun kapal-kapal anu merlukeun lila pikeun repaired di darat. Sababaraha bagian machined CNC pikeun industri laut kaasup bagian kapal, propellers, jsb.

Bagian Mesin CNC pikeun Industri Minyak sareng Gas
Bagian Mesin CNC pikeun Industri Minyak sareng Gas

Bagian machining CNC loba dipaké pikeun industri minyak jeung gas saprak widang ieu kakeunaan kondisi cuaca kasar. Bagian mesin CNC biasa kalebet silinder, rod, bor, piston, sareng seueur deui.

Manufaktur
Pamariksaan Kualitas
R&D
Naha Anjeun Kudu Pilih Bagian Mesin CNC?

Anjeun tiasa kéngingkeun langkung seueur tibatan sajumlah barang presisi nalika anjeun damel sareng kami.

Di handap ieu mangrupakeun alesan naha anjeun kedah milih bagian machining CNC:

1. Ieu meets ROHS, ngahontal, ASTM, ISO, sarta standar internasional lianna.

2. Ngaliwatan runtuyan prosés pikeun mastikeun yén éta bisa nolak pamakéan ulang.

3. Résistansi korosi. Éta tiasa nolak korosi dina kaayaan cuaca anu ekstrim

4. Kos rendah. Ngajadikeun mesin akurat bari nyimpen loba duit mun anjeun gawé bareng kami.

5. Merlukeun kirang kakuatan pikeun mesin sarta bisa motong swiftly tur basajan.

6. Ieu mangrupa bahan ramah lingkungan sarta avoids runtah.

7. Bisa minuhan ngaronjatna produksi bari ogé nyimpen sumberdaya.

8. Ieu AIDS industri otomotif dina produksi bagian ngaropéa.

9. Awét. Bagian machining CNC dijieun pikeun mesen tur mangrupakeun pilihan lila-langgeng.

10. Speed ​​Produksi Gancang. Nyadiakeun waktos produksi gancang sarta optimizes waktos ngajalankeun mesin urang.

Naon Mangpaat Industri Bagian Mesin CNC?

Bagian mesin CNC tiasa aya mangpaatna pikeun perusahaan naon waé anu peryogi bentuk anu akurat, konsisten, sareng kompleks pikeun bagian logam.

Aplikasi bagian machining CNC kapanggih dina rupa-rupa industri sapertos:

1. Aero Mesin jeung Protection

Pesawat jangjang tetep, helikopter, komponén kaamanan maskapai, sareng seueur deui bagian anu ngagantian.

2. Tatanén

Rupa-rupa bagian, sapertos pikeun mesin pertanian sareng kendaraan pertanian.

3. Suku Cadang Mobil

A rupa-rupa suku cadang mobil jeung motor, kitu ogé asesoris patali, alat-alat beurat masif, jeung item nu sejen, dipaké dina konstruksi.

4. éléktronika

A rupa-rupa komponén, kaasup housings éléktronik jeung enclosures ogé komponén semikonduktor.

5. Penerbitan

A-rupa parabot percetakan jeung mesin sadia. kitu ogé loba batur.

6. Dahareun jeung Farmasi

Alat-alat dina ngolah pangan sareng di industri médis didamel ku mesin CNC.

7. Listrik

Kusabab konduktivitas listrik anu luhur, bagian mesin CNC paling sering dianggo salaku komponén listrik dina barang listrik.

Naon Standar sareng Sarat pikeun Bagian Mesin CNC?

Bagian mesin CNC tunduk kana prosés kadali kualitas anu dilaksanakeun di laboratorium panalungtikan di tempat.

Laboratorium pamariksaan dilengkepan ku alat métrologi canggih sareng alat anu diperyogikeun pikeun mariksa.

Tungtunan syarat kualitas kedah dipastikeun sareng kedah gaduh traceability lengkep.

Lamun dipénta, sasuai jeung SPC, PPAP, sarta DFARs.

Fasilitas diaudit sareng disertipikasi sacara rutin ku kami, klien kami, sareng otoritas.

Éta kedah disertipikasi pinuh ku ISO 9001, TS 16949, ANSI, ASME, DIN ASTM, IFI RoHS, sareng standar REACH.

Naon Prosés pikeun Pabrikan Bagian Mesin CNC?

Ieu mangrupikeun prosés anu paling sering dianggo pikeun ngahasilkeun bagian-bagian mesin CNC:

1. CNC panggilingan

  • Ieu métode pikeun persis machining komponén.
  • Ieu merlukeun pamakéan cutter panggilingan puteran pikeun ngahasilkeun bentuk nu dipikahoyong.
  • Éta ngagunakeun sababaraha téknik fabrikasi sapertos panggilingan murni sareng panggilingan serong.

2. CNC Ngabuburit

  • Ieu utamana dipaké pikeun produksi komponén simetris atawa cylindrical.
  • Alat motong ngoperasikeun linier, sarta workpiece dijieun ngaliwatan CNC.
  • Mesin precision ieu tiasa dianggo sareng sababaraha bahan.

3. CNC Swiss Machining

  • Téhnik manufaktur CNC canggih.
  • Éta sanggup nungkulan bagian-bagian anu alit kalayan akurasi anu ekstrim.
  • Ladenan micromachining Swiss seueur dianggo dina sagala rupa industri.

4. Angkatan leutik CNC Machining

  • Biasana diperlukeun pikeun ngamimitian hiji garis produk atawa nalungtik item.
  • Bahan anu dianggo nyaéta alumunium, kuningan, waja, plastik, waja, sareng stainless steel.

5. Prototipe CNC Machining

  • Kadang-kadang dilakukeun sacara manual atanapi diproduksi nganggo printer 3D digital low-end.
  • Éta nawiskeun standar éstétika anu luhur sareng dianggo pikeun nyiptakeun produk énggal.

6. Precision Machining Bagian

  • Éta sering peryogi struktur anu kompleks sareng peryogi spésifikasi anu lengkep.
  • Biasana dianggo pikeun ngadamel bagian logam anu peryogi presisi pikeun fungsina leres.

7. 5 Axis CNC Machining Bagian

  • Biasana dianggo pikeun bagian mesin anu sénsitip sareng rumit.
  • Ieu nawiskeun speed endah tur kalenturan unparalleled.

8. Anodized CNC Machining Bagian

  • Éta nawiskeun cara anu dipercaya sareng murah pikeun ngadamel bagian anu tahan ngagem.
  • Éta ngajadikeun produk tahan ka korosi, kuat, sareng ringan.
Sabaraha Harga Bagian Mesin CNC?

Biayana ditangtukeun utamina ku pajeulitna struktur produk sareng syarat kasabaran.

A bagian machining CNC custom leuwih kompleks merlukeun precision gede jeung harga nu leuwih luhur.

Hasilna, paménta luhur pikeun produk hartina harga handap.

Naon Perlakuan Permukaan Anu Mungkin sareng Bagian Mesin CNC?

Bahan keramik pikeun bagian mesin CNC kalebet:

  • Anodizing
  • napel
  • Polishing jeung Bead Blasting
  • Blackening na Plating
  • Grinding jeung Broaching
  • Thread motong sarta Rolling
  • Pangeboran sarta Deburring
  • Tumbling jeung bubuk palapis
  • Tumbling sareng Waxing
  • Ngabakar
  • Téhnik séjén

Tapi, perlakuan permukaan unggal bahan diwatesan.

Bagian aluminium mesin CNC, contona, paling cocog pikeun anodizing.

Di sisi anu sanés, bagian baja langkung cocog pikeun ngagosok atanapi perlakuan termal.

Naon Jenis Bagian Mesin CNC?

Bagian machining CNC diwangun ku sababaraha bahan sareng asalna dina sababaraha jinis sapertos kieu:

1. Bagian palastik machined

Éta hadir kalayan diménsi anu béda dina géométri rumit sareng gaduh kasabaran anu saé. Éta ngajaga kualitas luhur permukaan.

2. Metal Machining Bagian

Ngamangpaatkeun mesin panggilingan, bor presses, sarta lathes pikeun ngahasilkeun sababaraha inohong jeung ukuran ngagunakeun rupa logam.

3. Baja Machining Bagian

Hal ieu lolobana dipaké dina CNC Ngaktipkeun jeung CNC Swiss Machining. Cai mibanda kakuatan alus teuing, kalenturan, durability, sarta formability.

4. Bagian Mesin Stainless Steel

Ieu mangrupakeun alloy baja nu ngandung kromium. Ieu nawiskeun hiji finish permukaan alus teuing jeung lalawanan ekstrim ka korosi. Éta ogé gaduh kakuatan anu luhur sareng ngajaga diri.

5. Aluminium CNC Machining Bagian

Jenis bahan ieu nawiskeun machinability alus teuing, versatility sakabéh, sarta karasa. Éta ogé tiasa nolak panas sareng korosi. Éta béaya rendah sareng beuratna rendah.

6. Kuningan CNC Machining Bagian

Ieu mangrupakeun alloy logam anu diwangun ku séng jeung tambaga digabungkeun. Éta ngagaduhan kalenturan anu luhur sareng mangrupikeun salah sahiji bahan anu paling sering dianggo di dunya.

7. CNC Machining Perunggu Bagian

Ieu mangrupakeun bahan utamana diwangun ku tambaga jeung timah. Cai mibanda kakuatan tinggi na workability. Éta henteu magnét sareng gaduh gesekan anu rendah.

Naon Toleransi pikeun Bagian Mesin CNC?

Toleransi dina bagian machining CNC mangrupakeun rentang ditarima tina simpangan workpiece tina bentuk dimaksudkeun na.

Bagian mesin CNC anu dipikahoyong diproduksi kalayan kasabaran anu ketat sareng akurasi ekstrim.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur