CNC Médis Bagian Produsén

HM mangrupikeun salah sahiji produsén anu pangsaéna sareng supplier bagian médis CNC di Cina. Sadaya bagian médis CNC kami dijamin dijieun tina bahan kualitas luhur.

Urang ngawula rébuan konsumén ti sakuliah dunya. Naha pikeun proyék anjeun atanapi bisnis, HM tiasa nyayogikeun anjeun bagian médis CNC khusus pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

Kirimkeun kami patarosan anjeun ayeuna!

Dipercaya CNC Médis Bagian Produsén jeung Supplier

Ngahasilkeun bagian médis merlukeun saeutik kasempetan kasalahan. Ku alatan éta, prosés machining HM CNC ngahasilkeun bagian médis kalayan ukuran precision tinggi na tolerances ketat. Kami dilengkepan sét mesin precision CNC pikeun mastikeun kualitas.

Sadaya bagian médis CNC kami diproduksi dumasar kana IATF16949:2016, Standar ISO45001, ISO14001, sareng ISO9001. Urang mastikeun in-imah CNC machining pikeun ngajamin béaya rendah jeung ongkos-éféktif bagian médis CNC.

Di dieu di HM, urang ngahasilkeun bagian médis ngagunakeun bahan kualitas pangluhurna. A rupa-rupa bahan kayaning aluminium, stainless steel, sarta leuwih taliti sourced nyieun bagian médis CNC kualitas pangalusna.

Kirimkeun kami patarosan anjeun ayeuna!

Bagian Médis CNC Kami Ahli

  • Bagian Médis Aluminium Custom
    Bagian Médis Aluminium Custom

    bagian ieu awét sarta boga coatings corrosive-tahan. HM custom rupa-rupa bagian médis aluminium pikeun alat-alat panalungtikan, parabot kamar rumah sakit, tabung aluminium pikeun alat bedah disposable, parabot diagnostik, jsb.

  • Ngaropea CNC Machining Equipment Spare Médis Bagian
    Ngaropea CNC Machining Equipment Spare Médis Bagian

    Produk ieu dirarancang kalayan tingkat kabersihan anu luhur, presisi anu luhur, sareng kakuatan anu luhur. Di dieu di HM, anjeun tiasa kéngingkeun suku cadang médis anu tingkat luhur, produktif, sareng épisién kalayan harga anu murah pisan.

  • Ngaropéa CNC panggilingan Alat Médis Bagian
    Ngaropéa CNC panggilingan Alat Médis Bagian

    Bagian médis panggilingan CNC adat ieu diwangun tina logam anu kuat, ku kituna nawiskeun daya tahan bentang panjang sareng tiasa ngadamel sagala jinis gangguan atanapi ngagem tanpa badé kompromi kana kinerja sareng estetika.

  • Ngaropea Precision Steel Plastik Bagian Médis
    Ngaropea Precision Steel Plastik Bagian Médis

    HM mangrupa ahli dina ngahasilkeun ngaropéa prosés prototyping médis sarta sagala rupa-kritis precision baja palastik bagian médis kinerja-kritis. Urang custom produk Anjeun nurutkeun sarat Anjeun.

  • Metal Machining Kuantitas Leutik Bagian Médis
    Metal Machining Kuantitas Leutik Bagian Médis

    Mesin logam akurasi tinggi bahkan dina jumlah leutik bagian médis didamel tina bahan anu ramah lingkungan sareng awét anu nyumponan kabutuhan khusus alat médis. Ieu ditawarkeun dina solusi produksi pribadi-éféktif ongkos-éféktif.

Standar pikeun Ngahasilkeun Bagian Médis CNC

Beda sareng bagian logam anu sanés, bagian médis kedah nyumponan standar industri anu luhur. Bagian médis CNC kedah nyumponan standar ieu:

  • ISO13485. Standar ieu mangrupikeun kualifikasi khusus pikeun industri médis. Éta ngalegaan rinci standar ISO9001 anu nekenkeun pangaturan prosés produksi. Leuwih gampang pikeun mawa bagian médis CNC ka pasar internasional lamun complied kalawan standar ieu.
  • ISO9001. Standar ieu mangrupikeun kualifikasi umum pikeun manajemén produksi kontrol kualitas.
  • ISO14001. Kualifikasi ieu nekenkeun kelestarian énergi dina ngahasilkeun bagian médis CNC.
  • ISO5001. Standar ieu nekenkeun manajemén énergi dina produksi bagian médis CNC. Pabrikan tiasa nurunkeun biaya produksi bari ngagunakeun énergi anu efisien.
Standar pikeun Ngahasilkeun Bagian Médis CNC
CNC Médis Bagian Sarat Produksi

CNC Médis Bagian Sarat Produksi

Salian ti nyumponan sertipikasi sareng standar, ngahasilkeun bagian médis CNC kalebet syarat dasar sapertos:

  • Toleransi anu ketat. Sababaraha bagian médis CNC merlukeun kasabaran ketat 0.0001 inci. Kusabab ukuranana leutik, loba bagian médis bisa merlukeun kasabaran tambahan ketat.
  • 4- jeung 5-sumbu machining. Prosés produksi ieu dipaké pikeun ngahasilkeun bagian médis CNC kalawan géométri kompléks. Éta ngahontal maneuverability tambahan-motong sareng kalenturan pikeun ngahasilkeun bagian médis kalayan bentuk anu kompleks.
  • Kabersihan tingkat luhur. Kusabab bagian médis dianggo pikeun awak manusa, tingkat kabersihan ultra luhur kedah dijaga salami produksi.
  • Pilihan bahan anu lega sapertos plastik kelas médis sareng stainless steel.
  • finish permukaan punjul

CNC Machining pikeun Industri Médis

HM nawarkeun dipercaya CNC machining pikeun ngahasilkeun bagian médis béda kayaning parabot bedah, alat ligation, graspers, catheters, sareng nu sanesna. Kami nawiskeun kamampuan mesin khusus anu béda sapertos:

  • Micromachining
  • 5-sumbu CNC machining
  • Sinker EDM
  • Kawat EDM
  • Lather / Ngahurungkeun
  • Deburring
  • Operasi sekundér
CNC Machining pikeun Industri Médis
Naha HM CNC Médis Bagian

Naha HM CNC Médis Bagian

HM nawarkeun bagian médis nu CNC machined ka precision pangluhurna. Janten, nyumponan sadaya syarat aplikasi. Urang fabricate CNC machined bagian médis ngagunakeun bahan médis-grade kayaning stainless steel, titanium, Invar, Kovar, Inconel, sareng nu sanesna.

Di HM, kami ogé gaduh machinists sareng insinyur CNC anu berpengalaman. Kituna, anjeun bisa assure yén sakabéh bagian médis anu dijieun kalawan precision hébat sarta tolerances ketat. Salian ti éta, kami nganggo téknologi canggih pikeun mastikeun kinerja anu luhur. Sadaya bagian médis CNC nyumponan sadaya standar, syarat, sareng kualifikasi. Di dieu di HM, anjeun tiasa ngajamin kualitas luhur bagian CNC.

CNC Machining Médis Bagian Fitur

CNC Machined Médis Bagian
CNC Machining di Industri Médis

Toleransi ketat

Kusabab mesin CNC canggih kami, HM tiasa ngadamel bagian médis CNC kalayan kasabaran anu ketat. Ku kituna, éta dijamin cocog tujuanana. Sajaba ti éta, sakabéh bagian ieu dihasilkeun ku finish permukaan unggul.

Taya Watesan Volume

Anjeun tiasa ngaropea bagian médis CNC ku ngirim kami file CAD Anjeun. Ku ngagunakeun program coding CAD, urang tiasa ngadamel bagian anu béda dina volume naon waé. Ku alatan éta, anjeun tiasa ngajamin yén sadaya bagian ieu diproduksi dumasar kana spésifikasi anjeun.

portability

Mesin panggilingan tabletop loba dipaké pikeun ngahasilkeun jigs, fixtures, sarta bagian médis tepat diperlukeun pikeun komponén bedah. Éta nawiskeun konsumsi kakuatan anu rendah sareng struktur kompak pikeun ngahasilkeun bagian médis pikeun padesaan terasing atanapi kaayaan darurat médis.

Seamless jeung Produksi Gancang

CNC machining file CAD digital pikeun ngahasilkeun komponén médis kalayan wangun kompléks atanapi geometries. Ku kituna, ngahasilkeun dina Pace gancang sarta lead time. Ieu nawiskeun manufaktur dipercaya bagian médis.

OEM & ODM CNC Machined Médis Bagian

CNC Machined Instrumén Bedah
Implants Médis

Ku ngagunakeun prosés machining CNC, machinists bisa ngagunakeun parabot sababaraha kali. Ku kituna, ngamungkinkeun pikeun ngahasilkeun implants médis dina jumlah leutik. HM ngahasilkeun implants médis sapertos ngagantian hip sareng implan dengkul. implants ieu ilaharna dijieun maké titanium, plastik, stainless steel, sarta leuwih bahan médis-grade.

CNC Machined Instrumén Bedah
CNC Machined Instrumén Bedah

instrumen bedah ogé bisa dijieun ngaliwatan mesin CNC. Alat bedah mesin CNC seueur dianggo ku praktisi médis salami operasi. Conto alat-alat bedah CNC machined kaasup benders plat, forceps, handles sabeulah, gunting bedah, clamps, saws, cutters, spacers, sareng nu sanesna.

CNC Machined Bagian pikeun Equipment Médis éléktronik
CNC Machined Bagian pikeun Equipment Médis éléktronik

Prosés machining CNC bisa ngahasilkeun rupa-rupa bagian pakakas médis éléktronik kayaning mesin X-ray, scanner MRI, monitor denyut jantung, sareng nu sanesna. Bagian machined pikeun alat ieu ngawengku saklar, housings monitor, tombol, levers, sareng nu sanesna.

Alat Médis Micromachined

Prosés micromachining dipaké pikeun ngahasilkeun bagian médis leutik. Bagian ieu biasana dianggo pikeun alat bedah éksplorasi, alat implan, sareng seueur deui. Alat médis Micromachined ngawengku:

  • Stén
  • Paranti ophthalmic
  • Kateter
  • komponén Pacemaker
  • screws miniatur pikeun implants; sareng seueur deui
Manufaktur
Pamariksaan Kualitas
R&D
Naon Bagian Médis Mesin CNC?

Bagian médis dicirikeun ku bahan anu tangguh, rumit, sareng pamrosesan anu sesah.

Mesin CNC mangrupikeun téknik idéal pikeun ngolah bagian médis.

Panggilingan CNC jeung balikkeun gaduh kinerja alus teuing dina industri manufaktur médis, nu utamana dipaké pikeun fabricate handap:

  • Implants ortopedi (pelat tulang, kait vertebral, bola acetabular, screws tulang, jsb)
  • Implants dental (model gigitiruan, abutments implant, jsb.

Kusabab ngembangkeun bedah modern, téhnologi CNC nyumbangkeun struktur pajeulit, precision tinggi, volume tinggi, sarta kakuatan tinggi instrumen bedah:

  • Bagian pacemaker jantung
  • Bagian hemodialyzer
Naon Kauntungannana Produksi Bagian Médis CNC?
  • Harga Mampuh

bagian médis CNC salawasna nyadiakeun Anjeun sareng solusi produksi ngaropéa paling ongkos-éféktif.

  • Bahan Kualitas

bahan awét sarta héjo ngaleuwihan sarat husus alat médis.

  • Desain custom

Ngahasilkeun sareng ngadesain bagian médis CNC kompléks numutkeun conto sareng gambar palanggan.

  • akurasi tinggi

Tim produksi jeung desain alus teuing dijamin akurasi tinggi sakumaha per CNC machined bagian médis.

  • Kapasitas Kuat

Ratusan mesin CNC canggih pikeun bagian médis bisa nolak produksi masal.

  • Produksi gancang

Nyadiakeun solusi manufaktur gancang jeung gancang, prototyping médis dipercaya.

Naon Dupi Bahan Sadia pikeun Bagian Médis CNC?

Aya sajumlah ageung bahan pikeun ngadamel bagian médis CNC, sapertos:

  • Logam (Aluminium, Stainless Steel, Steel, Kuningan, Titanium, Séng, Tambaga, Magnésium, jsb)
  • Plastik (PEEK, Nilon, PVC, jsb.)
  • Busa
Naon Dupi Surface Finish Sadia pikeun Bagian Médis CNC?

Bagian médis CNC tiasa sayogi dina permukaan permukaan ieu:

  • Sandblasting
  • ukiran laser
  • Plating
  • Ditémbak tembakan
  • Brushed
  • Polishing
  • Anodizing
  • oksidasi
  • Éléktroforésis
  • Kromat
  • palapis bubuk
  • gambaran
Naon Dupi Prosés Machining pikeun Bagian Médis CNC?

Bagian médis CNC dijieun ngaliwatan prosés machining handap:

  • panggilingan CNC
  • CNC Ngaktipkeun
  • CNC Pangeboran
  • CNC Threading
  • Surface grinding
Naon Bagian Médis CNC Dipaké pikeun?

Bagian médis CNC seueur dianggo dina aplikasi ieu:

  • alat-alat handheld
  • Modél anatomis
  • Alat bantu pangajaran
  • Parabot éléktronik
  • Parabot ultrasonik
  • Alat-alat fisioterapi
  • alat-alat MRI
  • Peralatan X-Ray
  • Instrumén analitik klinis
  • parabot perawatan
  • Gorobag médis
  • Alat diagnosis
  • Alat monitor
  • Paranti pengobatan
  • Méja jeung panels
Naon Kualifikasi pikeun Ngadamel Bagian Médis CNC?

Dina industri médis, machining bagian médis teu kawas nyieun bagian pikeun widang lianna.

Paling bagian biasa tina bahan logam kudu ngaleuwihan sarat tina ISO9001 manajemén kualitas.

Bagian médis CNC kedah ngaleuwihan standar salajengna.

Organisasi Standar Internasional (ISO) nyatakeun yén perusahaan kedah nunjukkeun kamampuanna, khususna perusahaan anu kalibet dina:

  • pangwangunan
  • rarancang
  • panyimpenan
  • produksi
  • sebaran
  • Palayanan
  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake

Aranjeunna kedah nunjukkeun kamampuan pikeun nyayogikeun bagian médis sareng jasa anu aya hubunganana anu ngaleuwihan sarat pangaturan anu berlaku.

Pikeun kéngingkeun bagian médis CNC anu diidinan dianggo, perusahaan kedah lulus standar kualifikasi ieu:

  • ISO13485: Kualifikasi ieu mangrupikeun standar khusus industri médis. Éta ngagedékeun detil kualitas standar ISO9001 dina industri médis. Éta ogé nekenkeun pangaturan prosés produksi. Standar ISO13485 ngatur léngkah produksi sapertos manajemén résiko, validasi prosés, sareng kontrol kualitas. Bagian médis CNC sasuai jeung standar ieu mantuan pausahaan pikeun mawa ka pasar internasional leuwih gampang.

Kualifikasi tambahan

Standar kualitas tambahan pikeun nangtoskeun kualitas bagian médis kalebet ieu:

  • ISO9001: Ieu standar umum pikeun manajemén manufaktur kontrol kualitas. Tapi éta henteu ditangtukeun pikeun industri naon waé. Hartina, standar ISO9001 ngatur sakumaha per prosés produksi. Éta ngaminimalkeun biaya, ngagampangkeun kamekaran perusahaan bari nunjukkeun patuh kana standar anu diatur.
  • ISO5001: Standar ieu ngan ukur dumasar kana manajemén énergi. Éta nyayogikeun pedoman anu tiasa dianggo ku produsén bagian médis pikeun ningkatkeun kompeténsina dina pamakean énergi. Ku cara éta, aranjeunna tiasa ngirangan biaya produksi.
  • ISO14001: Éta sami sareng standar ISO5001 tapi gaduh standar kualitas anu langkung lega. Standar ieu nekenkeun kelestarian énergi dina ngahiji sareng ISO5001. Produsén bagian médis CNC tiasa ngirangan produksi runtah sareng konsumsi énergi. Patuh perusahaan sareng standar ISO14001 bakal kalebet ISO50001 kana operasina.
Naon Sarat pikeun Bagian Médis CNC?

Di sagigireun meunangkeun sertipikasi sareng standar nyumponan, perusahaan mesin CNC kedah nyandak tahapan sanés dina machining bagian médis.

Ieu mangrupikeun syarat dasar pikeun bagian médis CNC:

  • Toleransi ketat dina mesin precision (0.0001 inci): Seuseueurna bagian médis peryogi kasabaran anu langkung ketat kusabab ukuranana anu dimaksudkeun leutik. Ieu lumaku utamana pikeun intrusion kana awak manusa. Ukuran leutikna ngabantosan pasien nyageurkeun langkung gancang sareng ngamungkinkeun pikeun ngaleutikan intrusi. Ku alatan éta, bagian médis CNC kudu nampung tolerances ketat.

  • 5-sumbu jeung 4-sumbu machining pikeun geometries kompléks: bagian médis CNC butuh geometries kompléks jeung wangun. Ku alatan éta, mesin kalenturan motong tambahan bisa ngalakukeun eta. Mesin CNC anu sampurna pikeun ngahontal maneuverability motong tambahan nyaéta 5 sumbu sareng 4 sumbu.
  • Tingkat Kabersihan anu luhur pikeun produsén susuk: Loba bahan nu kudu asup kana awak manusa. Ku alatan éta, para machinists merlukeun pikeun ngajaga ultra-tingkat kabersihan dina produksi.
  • Pilihan anu lega bahan kalebet stainless steel, PEEK, sareng plastik kelas médis sanés: Manufaktur bagian médis CNC ngawengku ngagunakeun rupa-rupa bahan baku, ti logam ka plastik. Salila produksi, mesin CNC tiasa motong bahan ieu.
  • Kamampuhan pagawean permukaan
Naon Conto Bagian Médis CNC?

Di industri, aya rupa-rupa sarat anu dipikabutuh pikeun kasaluyuan. Kaseueuran machinists aya hubunganana sareng mesin médis CNC dina produksi bagian médis sapertos:

1. Implants Médis

Pamakéan utama bagian médis mesin nyaéta produksi implan awak. Ieu ngawengku ngagantian hip jeung implants dengkul.

Kalolobaan waktu, praktisi médis merlukeun ukur implants kuantitas leutik. Hartina, metode suntik molding henteu ekonomis dianggo.

Éta sabab produksi kapang ningkatkeun biaya produksi sacara teu penting.

Tapi kalayan mesin CNC, para machinists tiasa ngagunakeun alat anu dianggo sababaraha kali.

Ku cara éta, biaya produksi moal kapangaruhan.

Susuk ieu didamel tina bahan anu béda tina logam dugi ka plastik.

Ayeuna damel CNC machining téknik machining praktis ngagunakeun sabab cocog sareng bahan béda.

Implants Machined umum

  • Implants Hip
  • Tulang tonggong Implants
  • implan tuur

Bahan umum pikeun Implants Machined

  • Titanium Alloy (Ti6AI4V)
  • Galunggung Kobalt-Chrome (CoCr28Mo6)
  • Beusi sténless
  • Poléter Éter Keton

2. Instrumén Bedah Machined

Mesin CNC tiasa ngahasilkeun alat-alat bedah sajaba ti implan awak.

Alat bedah machined ieu loba dipaké ku paling professional médis di operasi.

Instrumén bedah machined kaasup gunting bedah, handles sabeulah, tabung biopsy, Panyekel susuk, saws, spacers, jeung loba deui.

Alat sareng alat bedah mesin CNC didamel kalayan presisi sareng perawatan.

Aranjeunna tunduk kana syarat kaamanan sapertos betah sterilisasi.

Kaseueuran produsén alat médis langkung milih mesin CNC pikeun paménta precision tinggi.

Sababaraha alat sareng alat tiasa didamel dina produksi leutik.

Anu sanésna diproduksi pikeun pasien individu.

Sanajan kitu, CNC machining nyaéta prosés idéal pikeun ngahasilkeun alat-alat bedah machined.

alat bedah machined

Pikeun mastikeun permukaan anu henteu aya cacad pikeun alat-alat bedah anu dimesin, éta kedah dirawat di permukaan.

Jinis Instrumén Bedah Machined

  • Cutters
  • handles
  • Spacers
  • Clamps
  • Panyekel
  • Forceps
  • Ragaji

Bahan pikeun Instrumén Bedah Machined

  • Stee Stainless (AISI, 316L)
  • alloy titanium

3. Bagian Equipment Médis éléktronik

Alat basajan sapertos alat bedah sering ngagaduhan hiji atanapi dua bagian.

Sanajan kitu, mesin CNC bisa ngahasilkeun bagian pikeun parabot kompléks kayaning scanner MRI, monitor denyut jantung, sarta mesin X-Ray.

Éta tiasa mahal pisan anu tiasa ngandung rébuan bagian individu.

Kalolobaan bagian ieu dijieun ku mesin CNC.

Bagian alat médis éléktronik kalebet komponén leutik sapertos tombol, saklar, sareng tuas.

Éta ogé kalebet barang ageung sapertos perumahan monitor.

Bagian Parabot Médis éléktronik

Komponén standar anu luhur tiasa ngaleungitkeun kagagalan mesin sabab alat-alat médis diroda rutin di rumah sakit ti kamar ka kamar.

Beda sareng alat bedah sareng implan, alat médis éléktronik henteu diperyogikeun janten bio-aman atanapi biokompatibel.

Éta sabab komponén-komponén ieu henteu ngalakukeun kontak langsung sareng pasien.

Bagian Machined umum Equipment Médis éléktronik

  • Panyeken MRI
  • Alat-alat Téhnologi
  • CT Scanners
  • monitor
  • cahaya
  • Alat Diagnostik

4. Micromachining

Sakumaha ngaranna sorangan, micromachining ngalibatkeun produksi bagian médis tambahan leutik.

Micromachining praktis dina ngahasilkeun alat bedah éksplorasi, alat implantable, téknologi pangiriman ubar, sareng seueur deui.

Komponén ieu biasana gaduh kecanggihan anu luhur anu dibungkus dina ukuran anu alit.

Sanajan kitu, produksi komponén ieu merlukeun tingkat tinggi kaahlian.

Éta sababna prosés machining CNC cocog sareng produksi micromachining.

CNC machining médis accommodates tingkat precision tinggi.

Ukuran komponén ieu sahandapeun 50 microns.

Micromachining

Conto Alat Médis Micromachined

  • Tabung
  • Screws
  • Sistem pangiriman narkoba
  • Bagian pacemaker
  • Kateter
  • Stén

 

Naon Faktor anu Pertimbangkeun Nalika Milih Bagian Médis CNC Pangsaéna?

Pikeun milih bagian médis CNC anu pangsaéna, penting pikeun milih produsén anu nyumponan sadaya standar kualitas anu diperyogikeun sapertos ISO9001 sareng ISO13485.

Salian ti sertifikasi sareng standar, éta ogé penting yén produsén bagian médis CNC anjeun gaduh kamampuan mesin 5-sumbu sareng 4-sumbu.

Hal ieu ngamungkinkeun produsén ngahasilkeun géométri kompléks nu lolobana kapanggih dina bagian médis.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur