CNC panggilingan komponén

HM nawarkeun hiji panggilingan CNC dipercaya pikeun ngahasilkeun komponén kalawan wangun basajan tur kompléks.

Urang nanganan panggilingan CNC kalawan kami di-imah CNC machining jeung alat canggih.

Custom CNC bagian panggilingan oge sadia pikeun minuhan sarat industri béda.

Kirimkeun kami patarosan anjeun ayeuna!

Hiji-eureun CNC panggilingan komponén Solusi

Ngaliwatan 3-, 4-, jeung 5-sumbu puseur panggilingan CNC urang jeung kamampuhan machining CNC pinuh, HM pasti bisa ngahasilkeun bagian CNC kualitas luhur.

Sadaya bagian anu diproduksi ku panggilingan CNC seueur dianggo pikeun otomotif, alat-alat bumi, éléktronika, sareng seueur deui.

Kalayan kamampuan panggilingan CNC canggih urang, urang tiasa ngadamel bagian-bagian kalayan bentuk anu béda-béda nganggo bahan sapertos aluminium, baja, stainless steel, tambaga, perunggu, sareng seueur deui.

HM nawiskeun solusi khusus sareng biaya-éféktif pikeun kabutuhan anjeun.

HM tiasa ngadamel produksi pinuh, prototipe, atanapi produksi bagian tunggal. Anjeun tiasa ngahubungan kami pikeun solusi ngaropéa.

Komponén panggilingan CNC Kami Ahli

  • CNC panggilingan Aluminium Bagian
    CNC panggilingan Aluminium Bagian

    kualitas luhur panggilingan CNC bagian aluminium gaduh permukaan anu digosok sareng akurasi anu sampurna. Éta diproduksi kalayan akurasi pamrosésan anu tiasa ngahontal +-0.02 - 0.05mm. bagian ieu cocog pikeun otomotif, industri aeroangkasa, sapédah, sareng seueur deui.

  • CNC panggilingan Babak Bagian
    CNC panggilingan Babak Bagian

    CNC panggilingan bagian babak anu giling naha tina stainless steel, baja karbon, aluminium, bahan kuningan, jsb Urang tiasa custom CNC panggilingan babak bagian pikeun industri kaséhatan, éléktronika, aplikasi otomotif, jsb.

  • Bagéan Metal giling
    Bagéan Metal giling

    bagian logam giling anu dijieun maké bahan mantap kayaning aluminium, kuningan, stainless steel, baja husus, jsb HM tiasa custom-giling bagian logam ti leutik nepi ka sedeng-ukuran jeung htolerances diménsi igh jeung srengat rengse.

  • Bagian panggilingan stainless steel
    Bagian panggilingan stainless steel

    Bagian panggilingan stainless steel dijieun tina serbaguna 303, 304, atawa 316 stainless steel. Cai mibanda lalawanan panas alus, résistansi korosi, sarta mibanda weldability alus. HM custom produk ieu nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.

CNC Panggilingan Bahan komponén

Bagian panggilingan CNC ilaharna dipaké pikeun rupa-rupa bahan anu bisa nahan bentukna nalika giling. Biasana, HM ngagunakeun bahan logam sapertos:

  • aluminium
  • Paduan baja/baja
  • Kuningan/perunggu
  • seng
  • tambaga
  • plastik
CNC Panggilingan Bahan komponén
Kaunggulan tina CNC panggilingan

Kaunggulan tina CNC panggilingan

bagian panggilingan CNC hadir kalawan loba kaunggulan kayaning:

  • Cocog jeung bagian wangun kompléks. Mesin panggilingan CNC tiasa dianggo sareng sudut anu béda. Ku kituna, ngamungkinkeun pikeun motong sarta nyieun bagian CNC kalawan géométri kompléks. CNC panggilingan oge idéal pikeun nyieun Bagian CNC kalawan wangun henteu teratur.
  • Éfisién Biaya. panggilingan CNC ngagunakeun parabot motong husus anu ngamungkinkeun produksi bagian CNC dina ngan sababaraha menit. CNC panggilingan nawarkeun hiji setelan otomatis sahingga cocog pikeun produksi masal.
  • Rupa-rupa pilihan sareng pilihan bahan. Penggilingan CNC tiasa dianggo pikeun sajumlah bahan sapertos aluminium, baja, stainless steel, sareng seueur deui. Éta ogé tiasa nyayogikeun permukaan anu béda-béda sapertos anodized, palapis bubuk, sareng seueur deui pikeun ningkatkeun penampilan sareng kinerja.

Bagian panggilingan CNC pikeun Aplikasi Béda

panggilingan CNC loba dipaké pikeun nyieun-volume tinggi bagian CNC jeung purwa. Bagian panggilingan HM CNC pasti tiasa nyocogkeun kana proyék sareng aplikasi anu béda. HM nawiskeun bagian giling CNC sapertos:

  • bagian médis CNC
  • Adaptor giling CNC
  • bagian otomotif CNC
  • klep logam
  • komponén kapang
  • Komponén mesin
  • CNC giling bagian éléktronik
  • Prototipe otomotif; sareng seueur deui
Bagian panggilingan CNC pikeun Aplikasi Béda
Kamampuh panggilingan HM CNC

Kamampuh panggilingan HM CNC

HM tiasa nyayogikeun sadaya syarat bagian giling CNC khusus anjeun. Insinyur ahli kami ngajamin nyayogikeun kasabaran anu ketat sareng permukaan panggilingan anu saé. Di dieu di HM, kami dilengkepan ku sababaraha jinis alat panggilingan CNC sapertos:

  • 3-sumbu CNC gilinding . Spindle tina pabrik CNC bisa ngahontal X, Y, jeung Z-sumbu kusabab 3 sumbu na.
  • 4-sumbu CNC gilinding . Hal ieu ngamungkinkeun pangabisa alus teuing jeung kalenturan gede pikeun nyieun bagian CNC leuwih-kompléks.
  • 5-sumbu. HM ieu dilengkepan paling canggih 5-sumbu CNC ngagiling. Teu ngabutuhkeun seueur pangaturan sabab ngamungkinkeun bagian CNC dimanipulasi dina posisi anu béda.

Sajaba ti éta, HM nawarkeun bagian custom CNC maké prosés panggilingan CNC canggih urang. Di sagigireun panggilingan CNC, HM ogé nawarkeun jasa CNC lianna kayaning kawat EDM, balikkeun, Sareng nu sanesna.

CNC panggilingan komponén Surface Treatment

Hm CNC Panggilingan komponén Surface Kamampuhan
CNC panggilingan komponén Surface Treatment

HM nawarkeun rupa-rupa perlakuan permukaan ka sadaya komponén giling CNC. Di dieu perlakuan permukaan sadia pikeun panggilingan CNC.

Bubuk-dilapis

Prosés perlakuan permukaan ieu ngagunakeun cet polimér dilarapkeun dina panas sarta electrostatically. Éta nyayogikeun komponén CNC kalayan kakuatan, résistansi korosi, sareng résistansi ngagem.

Bead Blasted

Salila perlakuan blasting bead, manik kaca tekanan tinggi dipaké pikeun nyoplokkeun tanda alat komponén. Bisa nyadiakeun matte atanapi satin finish.

Anodized Tipe II

Type II anodized finish sadia dina kelir béda. Éta nyayogikeun langkung résistansi ngagem sareng résistansi korosi kana komponén mesin CNC.

Anodized Hardcoat (Tipe III)

Ieu sadia dina warna atawa finish jelas. Éta ngagunakeun lapisan oksida anodik anu langkung kandel tibatan jinis anodisasi II. Ogé ditingkatkeun maké komponén mesin CNC sarta lalawanan korosi.

Salaku-Mesin

Saatos mesin, komponén moal ngalaman pagawean salajengna. Ku kituna, hasilna permukaan kasar.

Salian ti éta, HM ogé nawiskeun perawatan permukaan sanés sapertos brushed, smooth, electroplating, sareng seueur deui. Kami nawiskeun perawatan permukaan khusus dumasar kana kabutuhan anjeun.

Manufaktur
Pamariksaan Kualitas
R&D
Bahan Naon Anu Kedah Didamel Komponén Penggilingan CNC?

Téknologi panggilingan CNC ngamungkinkeun prosedur pikeun nyiptakeun bagian-bagian anu didamel tina sababaraha bahan, kalebet:

  • keramik
  • Komposit
  • Elastomer
  • kaca
  • alloy
  • Polimér sareng térmosét

Sababaraha aspék kedah dipertimbangkeun nalika milih bahan pikeun aplikasi panggilingan, kalebet:

  • Teu karasa jeung efisiensi dina fungsi.
  • Kateguhan sareng ciri kakuatan mangrupikeun pertimbangan penting.
  • Résistansi kana bahan kimia sareng panas.
  • Kamampuhan bahan pikeun dimesin ku béaya rendah.
  • Sturdiness sarta kasaluyuan.
Naon Jenis Sadia komponén panggilingan CNC?

Di sakuliah dunya, aya leuwih ti sajuta komponén panggilingan CNC kualitas luhur sadia, kaasup handap:

 

  1. CNC Milled Bagian pikeun Equipment Médis

Implants médis-grade nu geus CNC giling.

Kit ieu ngandung piring narekahan tulang ogé komponén bedah anu sanés.

  1. CNC Milled komponén pikeun molding

panggilingan CNC penting pisan dina produksi kapang.

Panggilingan bisa dipaké pikeun nyieun fillings kapang, unit kapang, sliders, lifters, sarta komponén kapang lianna.

  1. CNC Milled Valves dijieunna tina palastik atawa logam

Bagian merlukeun géométri kompléks jeung kasabaran nutup, kayaning valves jeung imah mesin.

5 sumbu CNC panggilingan bisa dipaké pikeun nyieun bagian ieu.

  1. CNC Milled Modél Mobil

Komponén mékanis sapertos bumi mesin logam sareng panutup, ogé aci baja, mangrupikeun conto.

Manual lampu jeung kaca spion ogé kaasup salaku fitur minor.

Naon ari Aplikasi Industri Komponén Penggilingan CNC?

Komponén panggilingan CNC kapanggih dina ampir unggal industri manufaktur.

Komponén panggilingan CNC dianggo dina industri ieu:

  • Sektor Mobil
  • Industri Mesin Ngagunakeun Éléktroda Discharge
  • Industri Metalworking
  • Metal-Panyabutan Usaha
  • Pabrikan Produk Kayu

Pamakéan komponén panggilingan CNC ieu jadi leuwih populér.

Naon Mangpaat Anu Ditawarkeun Komponén Penggilingan CNC?

Diantara kauntungan komponén panggilingan CNC nyaéta kieu:

  • Pikeun produksi masal, komponén panggilingan CNC pisan ongkos-éféktif.
  • Éta gaduh katepatan sareng akurasi maksimal sareng tiasa dianggo 24 jam sadinten.
  • Ieu ngahasilkeun bagian kalawan tingkat precision sarua.
  • Parobihan sareng perbaikan tiasa dilakukeun gancang ku operator, ngirangan waktos reureuh.
  • Bisa ngahasilkeun struktur intricate kalawan precision tinggi.
  • Kusabab hiji CNC merlukeun pagawe pangsaeutikna, éta ngaheéat duit dina kuli.
  • Béda jinis sareng spésifikasi palastik sayogi, ogé blok logam pikeun ngagiling.
  • Pilihan pagawean permukaan pikeun bagian panggilingan CNC oge sadia.
  • Mesin panggilingan tiasa ngahontal permukaan tina sababaraha sudut pandang.
  • Komponén panggilingan CNC kalawan leuwih sumbu bisa dijieun pikeun ngahasilkeun bentuk intricate.
Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur