Bagian Baja CNC

HM mangrupikeun produsén bagian baja CNC profésional langkung ti 20 taun.

Simkuring gaduh leuwih ti 100 sét mesin CNC kalawan precision tinggi pikeun minuhan sakabeh kaperluan bagian baja CNC Anjeun.

HM tiasa nyayogikeun bagian baja CNC khusus pikeun industri anu béda sapertos otomotif, arsitéktur, sareng seueur deui.

Dipercanten Anjeun CNC Steel Bagian Produsén jeung Supplier

bagian baja CNC anu loba dipaké pikeun industri béda kayaning motorsports, otomotif, medis, éléktronika, jsb Lamun Anjeun keur pilari a dipercaya produsén bagian baja CNC sarta supplier, HM mangrupa pilihan pangalusna anjeun.

Urang nawarkeun Pilihan lega bagian baja CNC. Éta hadir sareng fitur, ukuran, sareng desain anu béda. HM ogé tiasa nawiskeun perlakuan permukaan anu béda sapertos palapis bubuk, anodolasi, polishing, plating Chrome, sareng nu sanesna. Kami nganggo bahan baja kualitas luhur anu béda sareng sertifikasi pinuh pikeun ngahasilkeun bagian baja CNC.

Salian ti éta, HM ngalaksanakeun kadali kualitas anu ketat dina sadaya bagian baja CNC nganggo alat uji téknologi tinggi urang. Kalayan pangalaman langkung ti 20 taun, yakin yén HM tiasa nyugemakeun sadaya kabutuhan anjeun.

Bagian Aluminium CNC Kami Ahli

  • Kasus Hardened aci
    Kasus Hardened aci

    The case hardened shaft mangrupikeun produk anu dilakukeun ngaliwatan prosés hardening case. Sakabeh proses ngajadikeun produk ahir tearproof sarta ngagem-tahan. Ogé, éta produk logam awét.

  • Custom Driveshaft
    Custom Driveshaft

    The driveshaft custom disaluyukeun dina sagala rupa panjangna, bentuk, jeung tingkat kakuatan. Éta gaduh desain anu ditingkatkeun sareng nawiskeun umur jasa anu langkung panjang pikeun seueur kagunaan.

  • Mérés mékanis
    Mérés mékanis

    Segel mékanis dianggo pikeun tujuan anu béda-béda ti kapal, mobil, alat pabrik industri, sareng alat rokét. Bisa mantuan mesin ulah bocor cairan.

  • Baja Ball Knob
    Baja Ball Knob
    Kenop bola baja dipaké pikeun ngabéréskeun sapotong jati. Tina nami sorangan, éta tindakan minangka cekelan atanapi gagang. Biasana aya finish oksida hideung.
  • Aci baja
    Aci baja

    Aci baja mangrupa bagian alat puteran penting. Ieu utamana dipaké pikeun mindahkeun kakuatan ti hiji tempat ka tempat sejen. Éta awét sareng awét.

  • Baja V Beubeur Pulley
    Baja V Beubeur Pulley

    The stainless V sabuk katrol dihasilkeun pikeun aplikasi nu peryogi lalawanan korosi sarta fitur dahareun-grade. Biasana dianggo dina industri médis.

CNC Steel Bagian Fabrikasi

Mesin CNC mangrupikeun salah sahiji metode anu paling gancang sareng paling efektif pikeun manufaktur bagian baja anu fungsional sareng awét. Pilihan machining anu paling sering dianggo pikeun ngahasilkeun bagian baja CNC nyaéta Panggilingan CNC jeung Balikkeun CNC. Penggilingan CNC ngamungkinkeun produksi bagian baja CNC kalayan bentuk 3D sareng kasabaran anu ketat. Di sisi anu sanésna, péngkolan CNC utamina dianggo pikeun ngahasilkeun bagian baja silinder sareng tepat.

HM gaduh tim insinyur sareng desainer pikeun ngaoptimalkeun manufaktur bagian baja CNC mimitian ti desain, pilihan bahan, prototipe, dugi ka produksi. Kami dilengkepan mesin CNC canggih kalawan kasabaran kedap tur precision tinggi.

HM CNC bagian baja dihasilkeun dina rupa-rupa wangun jeung ukuran. Urang ogé bisa fabricate bagian baja CNC custom kalawan rupa-rupa perlakuan permukaan pikeun minuhan sarat industri béda

CNC Steel Bagian Fabrikasi
Pamilihan Bahan Bagian Baja CNC

Pamilihan Bahan Bagian Baja CNC

Baja mangrupikeun bahan anu seueur dianggo pikeun ngahasilkeun bagian-bagian CNC anu béda. Bahan ieu ngagaduhan konduktivitas termal anu unggul, kalenturan, keuletan, sareng résistansi korosi. Nangtukeun baja pangalusna pikeun bagian CNC anjeun pohara penting. Ieu mangrupikeun bahan baja anu paling populér anu seueur dianggo pikeun produksi.

  • Baja 12L14. Ieu nawiskeun penampilan permukaan punjul sareng machinability pangsaéna. Biasana dianggo pikeun ngahasilkeun bagian baja CNC sapertos katrol, tungtung selang marake, sareng seueur deui.
  • baja 1440. Éta gaduh résistansi dampak anu saé, résistansi abrasion, sareng résistansi kacapean anu saé. Éta tiasa dirawat panas sareng mesin dina kaayaan annealed. Steel 1440 dipaké pikeun nyieun as, crankshafts, jsb.
  • baja 4130. bahan ieu lolobana boga ciri sarupa jeung baja 1440. Sanajan kitu, eta nawarkeun formability hadé tur weldability. Biasana dianggo pikeun ngadamel bagian militér.

Kumisan ti bahan baja disebutkeun di luhur, HM nawarkeun rupa-rupa pilihan bahan baja pikeun minuhan kabutuhan Anjeun.

CNC Steel Bagian Aplikasi

HM manufactures bagian baja CNC béda kaasup komponén paling kompléks. bagian ieu loba dipaké pikeun industri béda. Precision bagian baja machined pisan krusial pikeun tiap industri pikeun beroperasi.

Di dieu di HM, urang tiasa custom rupa-rupa bagian baja CNC pikeun industri béda kayaning:

  • Aerospace
  • mobil
  • Electronics
  • mesin
  • medis
  • militer
  • Parabot konstruksi
  • Alatan mesin
  • Crankshafts
CNC Steel Bagian Aplikasi
Lega Range of CNC Steel Bagian

Lega Range of CNC Steel Bagian

Janten produsén anu paling dipercaya, HM ngahasilkeun rupa-rupa bagian baja CNC. Sadaya bagian ieu sayogi dina rupa-rupa bentuk, ukuran, desain, sareng fitur. Kami ogé ngahasilkeun bagian baja CNC kalayan rupa-rupa perawatan permukaan sapertos anodizing, polishing, jsb.

rentang lega kami bagian baja CNC ngawengku:

  • Aci mesin
  • Panutup aci
  • panyilidikan
  • Fasteners
  • Pipa gabungan
  • Alat tés
  • Coupler
  • Screws
  • Sambungan panyambung

HM CNC bagian baja nu customizable dumasar kana sarat konsumén '.

Perlakuan permukaan baja

Hot Dipped Steel Bagian
CNC Steel Bagian Surface Treatment

Bagian baja CNC dirawat permukaan pikeun ngajagi aranjeunna tina korosi, goresan, cuaca ekstrim, sareng peeling. Upami dirawat kalayan leres, éta tiasa ningkatkeun integritas estetika sareng strukturna.

Séng Semprot Metallizing

Perlakuan permukaan ieu pohara efektif dina ngajaga bagian tina korosi sarta bisa nyadiakeun finish lemes. Séng semprot metalizing mangrupakeun prosés tiis. Ku kituna, bahan baja teu menyimpang.

Séng Fosfat Priming

Pikeun ningkatkeun résistansi korosi, bahan baja dicét ku primer anu dirumuskeun khusus. Priming baja ogé bisa nyadiakeun banding visual ningkat. Séng fosfat perlakuan priming loba dipaké pikeun nyieun bagian baja CNC pikeun industri otomotif.

Panas Dipping

Hot dipping bisa dipaké salaku perlakuan permukaan pikeun sakabéh bagian baja CNC kalawan wangun jeung ukuran béda. Ngagunakeun séng molten dina suhu 450-derajat nu baja ieu immersed kana mandi. Kalayan perlakuan permukaan dipping panas, bagian baja CNC ditangtayungan tina korosi jeung kondisi cuaca ekstrim.

Lapisan Kimia

Lapisan kimiawi mangrupikeun perlakuan permukaan anu ngagunakeun hawa dikomprés atanapi éléktrostatik pikeun nerapkeun bahan bubuk anu dirumuskeun khusus. Bagian baja CNC coated kimiawi ditangtayungan tina cracking, peeling, karuksakan UV, sarta korosi.

OEM & ODM Steel CNC Bagian pikeun Industri Béda

CNC Steel Aerospace Bagian
CNC Steel Aerospace Bagian

Bagian aerospace baja CNC nawiskeun durability maksimum pikeun mastikeun kasalametan pasti jeung kinerja alus teuing. Bagian baja CNC pikeun industri aerospace diolah ngaliwatan mesin CNC canggih pikeun nyugemakeun sarat pasar penerbangan.

Bagian aerospace baja CNC kaasup fasteners, sambungan konektor, screws, shafts, shafts kerung saendeng, pin, sareng nu sanesna.

Komponén Industri CNC
Komponén Industri CNC

Bagian baja mesin CNC penting pisan dina dunya industri kusabab résistansi korosi anu luhur. Ku kituna, éta bisa lepas pikeun periode panjang. Bahan baja paling umum anu dianggo pikeun tujuan mesin kalebet stainless steel.

Kusabab sipat optimal anak, CNC machined bagian baja pisan desirable salaku komponén industri. Éta tiasa masihan pangaruh maksimal pikeun aplikasi industri anu béda.

Bagian éléktronik CNC Steel
Bagian éléktronik CNC Steel

Bahan baja mesin CNC seueur dianggo pikeun ngadamel perumahan earphone, alat uji, pin conductive, usik, pin kontak, bushes, pintle pangsi, sareng komponén éléktronik anu sanés sareng asesoris.

Bagian éléktronik baja CNC nyayogikeun kasabaran anu ketat sareng proyék hardware éléktronik anu rumit. bagian baja machined precision ieu sadia dina ukuran béda jeung wangun pikeun minuhan sarat konsumén '.

CNC Steel Auto Parts
CNC Steel Auto Parts

Bahan baja mesin CNC seueur dianggo pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis suku cadang mobil. Ngolah CNC pikeun nyieun suku cadang mobil baja kaasup panggilingan CNC, lathe péngkolan, CNC péngkolan, puseur machining CNC, sareng nu sanesna.

Ku alatan éta, anjeun bisa assure a sturdy, résistansi karat, finish seamless, jeung kakuatan tinggi CNC baja bagian otomatis.

 

Manufaktur
Pamariksaan Kualitas
R&D
Kumaha Bagian Baja Dihasilkeun Ngaliwatan Mesin CNC?

Bagian baja diproduksi ngaliwatan mesin CNC kalayan prosés anu béda sapertos péngkolan pabrik, pangeboran, sareng seueur deui.

Mesin CNC mangrupikeun prosés manufaktur komputerisasi anu ngatur rentang coét, mesin bubut, sareng seueur deui pikeun nyiptakeun potongan sareng bentuk baja anu idéal.

Ieu mangrupikeun alat éléktro-mékanis kalayan standar pangluhurna tina sababaraha jinis pamrosésan.

Unggal prosés CNC diprogram nurutkeun spésifikasi idéal.

Bahan baja cocog pikeun mesin CNC. Ieu sampurna pikeun tipena béda bagian.

Industri Mana Anu Nganggo Mesin CNC pikeun Bagian Baja?

Aya seueur aplikasi sareng industri anu nganggo bagian baja mesin CNC. Industri anu nganggo mesin CNC kalebet:

  • Aeroangkasa sareng pertahanan

Bagian baja Aerospace awét, nampilkeun tahan cuaca. Ringan kalayan umur hirup anu langkung panjang.

  • Automotive

Cai mibanda kakuatan alus teuing jeung durability pikeun industri otomotif. bagian baja CNC boga weldability alus teuing jeung kateguhan, nu minuhan aplikasi otomotif.

  • Robotics

Leuwih gampang pikeun ngarang dina ukuran anu béda pikeun tujuan robotika - bagian baja anu serbaguna sareng fleksibel.

  • medis

Bagian baja CNC sampurna pikeun aplikasi médis. Éta gaduh fitur sareng ciri anu saé anu ngadukung alat médis anu béda-béda sareng panggunaan bagian-bagian sanés.

  • Éléktronik, jsb.

bagian baja CNC oge sampurna pikeun éléktronika. Cai mibanda desain sampurna, rengse, sarta versatility pikeun sagala rupa aplikasi éléktronik.

Naon Mangpaat Mesin CNC pikeun Bagian Baja?

Bagian baja mesin CNC ngagaduhan seueur kauntungan, khususna pikeun industri anu béda. Éta ngabantuan pikeun ngahasilkeun prosés anu langkung lugas sareng gancang.

Prosés béda jeung alat programmable nyieun motong idéal, wangun, jeung dimensi.

Bahan baja cocog pikeun mesin CNC. Éta sampurna pikeun sababaraha bagian sareng aplikasi kusabab akurasi ningkat sareng laju produksina.

Éta ningkatkeun kasalametan sareng efisiensi, anu nyayogikeun kauntungan anu saé sapertos kieu:

  • Ieu ensures kualitas produk

Éta gaduh kamampuan mesin anu tepat sareng tiasa ngulang prosésna sababaraha kali dina cara anu sami.

  • Ningkatkeun kagancangan produksi sareng efisiensi

Ieu mangrupikeun alat komputer anu tiasa ngontrol mesin kalayan produksi gancang sareng kualitas luhur.

  • Kasalametan CNC machining

Éta langkung aman sareng langkung éfisién tibatan mesin manual. Ieu otomatis dioperasikeun sabab teu ngalakukeun di tukangeun penjaga.

  • Biaya-épéktip

Éta sagemblengna ongkos-éféktif sabab teu merlukeun operator pikeun unggal prosés jeung mesin ngajaga. Mesin CNC ngabutuhkeun pangsaeutikna operator pikeun mariksa unggal alat sakaligus. Éta mangrupikeun mesin anu akurat pikeun bagian baja anu ngirangan kasalahan sareng ngaleungitkeun runtah anu teu perlu.

Mesin CNC sampurna pikeun kustomisasi bagian baja. Éta gaduh kamampuan anu luar biasa pikeun diaméter anu béda-béda dumasar kana aplikasi sareng industri.

Hal ieu ngamungkinkeun tungtutan husus sarta meets spésifikasi idéal.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur