Bagian Ngaktipkeun CNC

HM nawiskeun bagian péngkolan CNC khusus pikeun nyumponan sababaraha syarat industri.

Urang bisa ngahasilkeun bagian CNC-ngancik nu fabricated pikeun aerospace, medis, otomotif, éléktronika, sarta leuwih industri.

Kirimkeun kami patarosan anjeun ayeuna!

Cost-éféktif CNC Ngaktipkeun Bagian Solusi

HM ngagunakeun CNC péngkolan pikeun ngahasilkeun bagian béda kayaning CNC ngancik fasteners, screws, kacang, panah panah broadheads, fishing broadheads, fittings, rivets, studs, suku cadang, bagian mesin, bagian mékanis, housings logam, sareng nu sanesna.

Sadaya bagian tos CNC ieu diproduksi nganggo rupa-rupa bahan. Urang make alloy aluminium, stainless steel, kuningan, tambaga, alloy baja, sarta logam lianna.

HM ogé tiasa nyayogikeun bagian péngkolan CNC anu disesuaikan pikeun industri anu béda sapertos militér sareng pertahanan, médis, aeroangkasa, mékanis, otomotif, éléktronika, sareng seueur deui.

Bagian tos CNC kami ogé sayogi dina perawatan permukaan khusus sapertos polishing, anodolasi, brushing, séng-plating, jsb.

Kirimkeun kami patarosan anjeun ayeuna!

Bagian Ngabuburit CNC Kami Ahli

  • Aluminium Ngahurungkeun Bagian
    Aluminium Ngahurungkeun Bagian

    Alumunium robah bagian dipikanyaho pikeun daya tahan, akurasi desain & stabilitas dimensi. Éta dijieun tina stainless steel tangguh pikeun layanan panjang.

  • Kuningan CNC Ngahurungkeun Bagian
    Kuningan CNC Ngahurungkeun Bagian

    Kuningan CNC ngancik bagian dijieun kalawan tingkat kasabaran tinggi na durability. Produk ieu aya dina ukuran anu béda-béda, diménsi, sareng spésifikasi anu sanés. Mibanda finish beresih jeung palapis alam.

  • Kuningan Ngahurungkeun Bagian
    Kuningan Ngahurungkeun Bagian

    Bagian kuningan ngancik dijieun tina sasmita kuningan béda kayaning C36000 (HPb62), C26800 (H68), C37700 (HPb59), C22000 (H90), jsb Urang tiasa ngalakukeun séng plating, powder coating, chrome plating, jsb perlakuan permukaan. mun kuningan robah bagian.

  • Precision Ngaktipkeun Bagian
    Precision Ngaktipkeun Bagian

    Bagian péngkolan precision gaduh desain anu kuat, akurasi dimensi sareng pamasangan anu sederhana. Éta tiasa dipendakan dina téknologi komputer, aplikasi aéroskop militér, alat pangolahan tuangeun sareng inuman, jsb.

  • Stainless Steel CNC Ngaktipkeun Bagian
    Stainless Steel CNC Ngaktipkeun Bagian

    bahan stainless steel anu 100% didaur, sahingga, bagian péngkolan CNC stainless steel dipikawanoh pikeun panyalindungan héjo sarta lingkungan maranéhanana. Produk ieu ngagaduhan sipat résistansi kimiawi sareng résistansi korosi éléktrokimia. Éta ogé nawiskeun fitur fisik sareng mékanis.

  • Baja Ngahurungkeun Bagian
    Baja Ngahurungkeun Bagian

    Baja ngancik bagian bisa dijieun dina rupa-rupa jenis baja kayaning AISI1020, AISI1045, 42CrMo, jsb Urang custom-precision tinggi CNC baja ngancik bagian pikeun sakabéh industri dumasar kana gambar customer urang atawa sampel, akurasi dimensi, sarta permukaan.

  • Swiss Ngahurungkeun komponén
    Swiss Ngahurungkeun komponén

    Custom swiss ngancik bagian kapanggih dina aplikasi kritis kayaning sistem deployment airbag, alat-alat médis implantable, jsb Ieu asalna dina rupa-rupa diaméterna ti 0.3mm (.0118 ") mun 32mm (1.25"). Toleransi kirang ti 10μm (0.0004″).

CNC Ngaktipkeun Bagian Aplikasi

CNC péngkolan nyaéta prosés produksi fléksibel ilahar dipaké dina industri béda kayaning rékayasa, aerospace, médis, otomotif, sareng nu sanesna. Di dieu di HM, kami nganggo péngkolan CNC canggih pikeun ngahasilkeun sababaraha jinis komponén logam sapertos kieu:

komponén aluminium. Kami nawiskeun jasa péngkolan CNC pikeun manufaktur komponén aluminium. HM ilahar dipaké bahan aluminium kusabab sipat kuat sarta lightweight maranéhanana. komponén aluminium anu cocog pikeun aplikasi béda.

Komponén Baja. HM migunakeun CNC péngkolan pikeun produksi komponén baja. Kami nganggo bahan baja kusabab sipat anu kuat sareng ékonomis. CNC ngancik bagian baja anu loba dipaké dina otomotif tur aerospace.

Komponén Kuningan. CNC péngkolan bisa ngahasilkeun béda komponén kuningan pikeun produk komérsial sapertos bagian hardware, kontak listrik, sareng nu sanesna.

CNC Ngaktipkeun Bagian Aplikasi
CNC péngkolan pikeun ngahasilkeun komponén béda

CNC péngkolan pikeun ngahasilkeun komponén béda

Prosés péngkolan CNC ngagunakeun mesin lathe CNC khusus. Éta ngagunakeun blok bahan silinder pikeun ngawangun kana desain bagian anu dipikahoyong. Di dieu di HM, kami sanggup ngahasilkeun sumbu tunggal sareng bagian silinder ngaliwatan péngkolan CNC. Di antara bagian ieu ngawengku:

  • Leungeun baju
  • shafts
  • Disk, sareng seueur deui

Kamampuhan péngkolan HM CNC tiasa dianggo sareng panggilingan CNC pikeun ngahasilkeun bagian anu béda-béda kalayan bentuk anu kompleks.

Precision CNC Ngaktipkeun Bagian Bahan Pamilihan

Sarupa sareng prosés CNC anu sanés, péngkolan CNC ogé cocog pikeun sajumlah bahan. HM lolobana ngagunakeun logam jeung alloy pikeun ngahasilkeun bagian CNC-ngancik. Diantara bahan ieu di antarana:

  • Beusi sténless
  • tambaga
  • waja
  • aluminium
  • perunggu
  • kuningan
  • titanium
  • magnésium

Dijamin yén bahan ieu cukup kuat pikeun nanganan tekanan nalika prosés péngkolan CNC. Urang ogé bisa ngaluyukeun CNC ngarobah bahan bagian dumasar kana sarat Anjeun.

Precision CNC Ngaktipkeun Bagian Bahan Pamilihan
HM Adat Ngaktipkeun Bagian Kamampuh

HM Adat Ngaktipkeun Bagian Kamampuh

HM gaduh pangalaman anu beunghar dina nyayogikeun jasa suku cadang khusus pikeun industri anu béda. Kami well-dilengkepan ku set lengkep CNC balik mesin jeung alat. Kamampuhan pinuh kami kalebet 1-axis, 2-axis, 3-axis, 4-axis, sareng téknologi machining 5-axis. Ku alatan éta, HM pasti bisa ngahasilkeun bagian CNC-ngancik mimitian ti basajan pikeun wangun kompléks.

Salaku tambahan, anjeun ogé tiasa mastikeun yén HM tiasa nyayogikeun bagian anu dibalikkeun CNC kalayan kasabaran anu ketat dugi ka +/- 0.001mm. HM ogé ngajamin suku cadang CNC adat anu béda-béda ketebalan, dimensi, desain, sareng jinis dumasar kana kabutuhan anjeun. Assured yén HM ngahasilkeun custom CNC ngancik bagian kalawan akurasi tinggi. Operasi sekundér sapertos perawatan permukaan ogé sayogi pikeun nyumponan kabutuhan anjeun.

HM CNC Ngaktipkeun Bagian Kauntungannana

HM CNC Ngahurungkeun Bagian
HM CNC Ngaktipkeun Bagian Kauntungannana

Di HM, yakin yén sadaya bagian sareng komponén CNC kami gaduh kualitas luhur.

Kualitas Terjamin

HM dilaksanakeun prosés kontrol kualitas péngkolan CNC. Janten, anjeun tiasa ngajamin yén sadaya bagian sareng komponén CNC didamel kalayan langkung seueur kasalahan sareng cacad. HM CNC ngancik bagian dijamin kalawan kualitas dipercaya.

Mangpaat Rupa-rupa Bahan

HM CNC péngkolan cocog pikeun rupa-rupa bahan. Sadaya bahan kedah diuji sareng matuh sertifikasi sateuacan produksi. Diantara bahan anu kami dianggo kalebet:

  • aluminium
  • waja
  • Beusi sténless
  • kuningan
  • tambaga
  • titanium; sareng seueur deui

Jaminan Kualitas Komprehensif

HM gaduh manajemén kontrol kualitas ahli anu ngalaksanakeun pamariksaan produksi angkatan skala ageung.

Ku kituna, urang bisa mastikeun yén dihasilkeun bagian CNC-ngancik minuhan sarat Anjeun. Salian ti éta, kami ogé disertipikasi ku standar internasional sapertos ISO45001, ISO14001, ISO9001, IATF16949;2016, sareng seueur deui.

Solusi Hiji-Stop

HM nawarkeun hiji-eureun solusi pikeun CNC péngkolan bagian jasa kabutuhan Anjeun. Kami nganggo mesin péngkolan CNC canggih anu ngamungkinkeun urang ngahasilkeun bagian-bagian kalayan potongan anu tepat, akurasi, sareng kinerja anu luhur.

Salian ti éta, kami ogé nawiskeun jasa péngkolan CNC sareng prosés CNC anu sanés sapertos panggilingan, pangeboran, mesin, operasi sekundér, sareng seueur deui.

Custom CNC Ngaktipkeun Bagian

Di HM, kami nyayogikeun bagian péngkolan CNC khusus pikeun nyumponan sadaya kabutuhan anjeun. Tina bahan, desain, ketebalan, dugi ka perawatan permukaan, urang tiasa ngadamel dumasar kana spésifikasi anjeun.

CNC Ngaktipkeun Bagian pikeun Industri Béda

CNC Ngaktipkeun Bagian pikeun Aerospace
CNC Ngaktipkeun Bagian pikeun Aerospace

Seuseueurna bagian aerospace sapertos mesin, awak pesawat, sareng seueur deui biasana diproduksi nganggo péngkolan CNC. HM boga kamampuhan pinuh dina ngahasilkeun rupa-rupa bagian aerospace ngaliwatan 4 jeung 5-sumbu machining téhnologi urang. Urang bisa ngahasilkeun fasteners custom, shafts kerung, panyilidikan, nutupan shafts, sareng nu sanesna.

Bagian Ngaktipkeun CNC pikeun Mobil
Bagian Ngaktipkeun CNC pikeun Mobil

HM nyadiakeun bagian CNC-ngancik pikeun mobil jeung rupa-rupa spésifikasi jeung ukuran. Urang tiasa custom CNC ngancik suku cadang mobil kayaning cangkang logam sensor, perumahan sensor tekanan, perumahan sensor suhu, pipe gabungan, sareng nu sanesna.

CNC Ngaktipkeun Bagian pikeun Electronics
CNC Ngaktipkeun Bagian pikeun Electronics

Prosés péngkolan CNC canggih kami ngajamin kana produksi precision CNC ngancik bagian éléktronik. Bisa ngahasilkeun dimensi béda jeung wangun kompléks pikeun bagian éléktronik. Di HM, urang adat CNC béda ngancik bagian éléktronik kayaning pin kontak, panels, bushes, pin conductive, sareng nu sanesna.

CNC Ngaktipkeun Bagian pikeun Mechanical
CNC Ngaktipkeun Bagian pikeun Mechanical

HM manufactures custom CNC bagian mékanis maké CNC ngarobah kana prosés. Ieu loba dipaké pikeun industri mékanis pikeun fungsi normal. Bagian mékanis CNC custom kami kaasup rivets, bolts, kacang, sambungan konektor, fittings, pipe couplers, sareng nu sanesna.

Manufaktur
Pamariksaan Kualitas
R&D
Naon jinis bagian péngkolan CNC anu sayogi?

CNC péngkolan nyaéta téknik manufaktur kacida adaptable.

Bagian péngkolan CNC anu paling umum nyaéta:

  1. Logam:
  • Dina séktor mobil, bagian péngkolan CNC anu didamel tina logam biasana dianggo.
  • Bahan sapertos logam, kuningan, sareng alumunium tiasa dianggo pikeun ngadamel komponén.
  1. Komponén Dijieun tina Baja:
  • Bagian péngkolan baja CNC duanana ekonomis sareng awét.
  • Aranjeunna paling sering dipendakan dina industri otomotif sareng aeroangkasa.
  1. Komponén Aluminium:
  • Kusabab sipat anu hampang sareng kuat, metode ieu dianggo dina téknologi tinggi.
  • Éta ogé tahan korosi pisan sareng tiasa dianggo pikeun sababaraha tujuan.
  1. Komponén Kuningan
  • Aranjeunna sering dihubungkeun sareng bahan sareng alat konduktif.
  • Ieu pisan basajan pikeun mesin sahingga pisan affordable.
  1. Bagian akrilik:
  • bahan akrilik anu incredibly fléksibel tur bisa dipaké pikeun bagian péngkolan CNC.
  • Aya komponén manufaktur vastly kompléks ka alat micro fluidic.
  1. Komponén éléktronika:
  • CNC péngkolan oge mangpaat dina produksi chip komputer.
  • Éféktivitas éléktronik komponénna kacida luhurna.
  1. Logam dihurungkeun ku CNC
  • Logam sapertos bahan baja, rivets, tambaga, perunggu, sareng titanium tiasa diolah.
  • bagian aluminium kalawan sipat unggulan sarta precision sarta finish permukaan alus teuing dijieun.
  1. Plastik CNC Ngabuburit
  • Nilon, termoplastik, ABS, POM, sareng PP mangrupikeun conto bahan péngkolan CNC.
  • Éta ngahasilkeun bagian anu langkung tepat tibatan percetakan 3D.
Naon Bahan Pangalusna pikeun Bagian Ngabuburit CNC?

Kumisan ti tipena béda lathes, aya ogé kategori béda dumasar kana bahan nu bisa dipaké.

Lathes béda dipaké pikeun kai, logam, jeung kaca sabab masing-masing merlukeun kualitas béda jeung speeds motong.

Kuadrat, buleud, héksagonal, sarta propil bahan séjén anu bisa ditarima.

Mibanda status lian ti babak tiasa mangpaat lamun fase engké teu buleud dina sakabéh bagian.

Ieu di handap conto bahan péngkolan anu cocog:

  • kaca
  • logam
  • plastik
  • Malam
  • kayu
Karakteristik Naon anu Dipimilik ku Bagian Ngabuburit CNC?

Bagian péngkolan CNC ngagaduhan ciri unik ieu dibandingkeun sareng alat mesin standar:

  • Bagian CNCturning ngabogaan gelar luhur bisa ngurangan potency kuli.
  • Reliabiliti panggilingan tinggi jeung konsistensi.
  • Operator kedah nyumponan standar kualitas anu langkung luhur.
  • Ngaronjat tungtutan teknis on tanaga pangropéa.
  • Bagian kalawan pola intricate sarta multi-koordinat linking bisa dipigawé.
  • Alat mesin pisan akurat sareng kaku.
  • Éta gaduh kamampuan pikeun milih jumlah alat mesin anu positip sareng gaduh tingkat produktivitas anu luhur.
  • Bisa ngurangan jumlah waktu diperlukeun pikeun persiapan produksi.
Industri Naon Anu Bagian Ngahurungkeun CNC Biasa Dipaké Di?

Industri di handap ieu nguntungkeun tina bagian péngkolan CNC:

  • Aerospace
  • Éléktronik
  • kimia
  • somah Item
  • Electronics
  • kadaharan
  • Marine
  • militer
  • pelesir
  • telekomunikasi
Naon Mangpaat Anu Ditawarkeun Bagian Ngabuburit CNC?

Kaunggulan tina bagian péngkolan CNC dibéréndélkeun di handap:

  1. Prosés Sadia

Pangeboran, boring, threading, sarta knurling sadayana masih mungkin jeung CNC balik.

  1. Gancang Ngabuburit

Anjeun tiasa janten gumbira kalayan gancangna bagian CNC Turned anjeun dugi ka anjeun kalayan kualitas luhur.

  1. Skalabilitas Tanpa Babandingan

CNC péngkolan mangrupakeun metoda manufaktur populér pikeun achieving scalability gancang di ongkos panghandapna.

  1. Bahan tina Loba Jenis Béda

Bagian péngkolan CNC tiasa didamel tina langkung ti 60 bahan kelas produksi anu béda.

  1. The Finishing Toel

Paling bagian CNC Turned bisa réngsé kalawan prosés kualitas luhur kayaning anodizing jeung sajabana.

  1. Rupa-rupa Industri

Bagian CNC Turned dijieun pikeun rupa-rupa aplikasi mimitian ti industri pesawat jeung sistem robotic pikeun kasehatan jeung bagian otomotif.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur