Custom maot Casting Bagian Produsén

HM mangrupakeun supplier reputable of custom paeh casting bagian ti Cina.

Urang bisa ngahasilkeun sagala jinis bagian casting paeh dipaké dina industri médis, otomotif, parabot kakuatan, jeung industri lianna. Pesen kami ayeuna!

HM, Produsén Bagian Die Casting Pamimpin Anjeun

HM boga pangalaman euyeub di jasa casting paeh. Die casting mangrupakeun metoda ngabentuk bagian logam padet pikeun rupa-rupa industri. Bagian casting maot anu hargana pikeun detil precision maranéhanana, durability, jeung kelas konsisten.

Kalawan 20 taun pangalaman, HM geus dihasilkeun rébuan custom paeh casting bagian pikeun klien di sakuliah dunya. Diaksés dina sagala jinis sareng desain, bagian casting paeh kami diproduksi kalayan umur panjang sareng nilai estetika. Éta tiasa nolak kaayaan ekstrim sareng ngagem jangka panjang.

HM museurkeun kana ngaminimalkeun panolakan, maksimalkeun produktivitas, sareng manjangkeun umur produk urang. Anjeun pasti tiasa ngagedekeun bisnis anjeun sareng HM!

Custom maot Casting Bagian Series

  • Otomatis maot casting bagian
    Otomatis maot casting bagian

    Bagian casting maot otomatis mangrupikeun komponén anu biasa dianggo pikeun industri otomotif sareng hardware. Conto produk rengse na gears na konci.

  • Sweeper Robot Asesoris Aluminium maot Casting Bagian
    Sweeper Robot Asesoris Aluminium maot Casting Bagian

    Bagian-bagian ieu aya dina ukuran, desain, sareng ketebalan khusus. Hal ieu mindeng dipaké dina ngahasilkeun item kecerdasan jieunan. Éta ngalayanan industri médis, listrik, mesin, mobil, jsb.

  • Vakum Aluminium maot Casting Bagian
    Vakum Aluminium maot Casting Bagian

    vakum aluminium paeh casting bagian ieu dipaké dina sagala rupa bagian mesin. Éta nyayogikeun bérés anu luar biasa sareng ngirangan biaya produksi bagian anjeun.

  • Aluminium Ngahurungkeun bagian casting paeh
    Aluminium Ngaktipkeun maot Casting Bagian

    Aluminium péngkolan bagian casting paeh boga standar 0.2mm-8mm ketebalan. Ieu populér pikeun ngabogaan résistansi korosi alus teuing jeung kakuatan ekstrim.

  • Anodic Oksidasi Aluminium maot Casting Bagian
    Anodic Oksidasi Aluminium maot Casting Bagian
    Ieu komponén dijieun tina alloy aluminium A360 A380. Tambih Deui, éta ogé ningkatkeun karasa permukaan, panyalindungan abrasive, sareng résistansi ngagem.
  • gravitasi aluminium paeh casting bagian
    Gravitasi Aluminium maot Casting Bagian
    Ieu bagian dijieunna tina bahan weld kawas-suhu lemah sareng alloy aluminium. Bagian anu réngsé seueur dianggo dina aplikasi industri, sapertos dina séktor énergi sareng médis.

     

  • High Precision tekanan Aluminium maot Casting Bagian
    High Precision tekanan Aluminium maot Casting Bagian
    Ieu mangrupikeun bagian anu résistansi korosi anu saé, karasa luhur, konduktivitas listrik anu luhur, sareng konduktivitas termal anu luhur. Ogé boga fitur pagawean hébat.
  • Tekanan tinggi maot Casting Bagian Aluminium Alloy
    Tekanan tinggi maot Casting Bagian Aluminium Alloy

    bagian ieu ongkos-éféktif sarta pohara efisien. Hal ieu mindeng dipaké pikeun casings gearbox, blok mesin, engine mounts, sarta sumps minyak. Sanajan kitu, eta boga finish luar biasa tur tahan lila.

  • Precision Steel CNC paeh casting bagian
    Precision Steel CNC maot Casting Bagian

    Precision baja CNC paeh casting bagian anu komponén dijieun maké prosés casting paeh precision. Ieu ngamungkinkeun unggal komponén gaduh akurasi sareng réplika anu luhur.

Custom maot Casting Bagian Desain jeung Bahan

HM bisa ngahasilkeun sagala jinis bagian casting paeh kayaning faucets tilelep, kipas cooling engine, handles pompa gas, mesin gumball, komponén AC, valves hawa, housings kaméra, jsb Urang ngagunakeun bahan-grade luhur dina nyieun kualitas luhur casting paeh. bagian. Ieu ngawengku:

  • aluminium
  • waja
  • seng
  • magnésium
  • tambaga

Anjeun oge milih perlakuan permukaan, warna, jeung finish bagian casting paeh custom Anjeun. Bagian casting maot bisa ditémbak blasted, powder coated, deburred, atawa sanded.

Custom maot Casting Bagian Desain
Custom maot Casting Bagian Fabrikasi

Custom maot Casting Bagian Produksi

HM ngahasilkeun bagian casting paeh-precision pangluhurna kalawan canggih CAD / software Cam, canggih-tekanan tinggi chamber tiis maot mesin casting, sarta mesin chamber panas. Mesin ieu dibasajankeun 80 ton dugi ka 1600 ton kapasitasna.

Kami ogé ngalaksanakeun operasi sekundér sapertos péngkolan, bor ngetok, sareng mesin pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Kalawan prosedur QC well-ngadegkeun, parabot kualitas luhur, sarta pagawe terampil, HM bisa mawa produk kualitas unggul dina harga pisan pangalusna.

Urang bisa nyadiakeun custom paeh casting bagian dina kuantitas naon jeung bisa shipped éfisién.

Custom maot Casting Bagian Aplikasi

HM boga kamampuhan manufaktur lega pikeun nyadiakeun precision bagian aluminium paeh-tuang pikeun sagala rupa industri. Kami ngahasilkeun bagian luhur-tungtung pikeun industri hidrolik, industri industri, industri otomotif, industri listrik, jati, industri pencahayaan, industri telekomunikasi, jsb.

Mitra sareng HM tiasa ngabantosan anjeun ngahontal bagian presisi anu anjeun pikahoyong! Pesen kami pikeun ngabahas syarat bagian casting maot khusus anjeun.

Custom maot Casting Bagian Aplikasi
Naha HM Custom maot Casting Bagian

Naha HM Custom maot Casting Bagian

HM mastikeun bagian casting paeh kacida tepat pikeun proyék-proyék Anjeun. Kami solusi hiji-eureun-warung anjeun pikeun tipena béda bagian jeung paeh. Kalayan 20 taun pangalaman, kami yakin pikeun minuhan tungtutan klien kami.

Upami anjeun gaduh desain bagian anu kompleks, tina desain alat dugi ka pagawean, HM tiasa ngabantosan anjeun dina unggal léngkah prosésna. HM gaduh pangaweruh téknis anu kuat, prakték manufaktur canggih, sareng jasa R&D anu unik.

Perusahaan kami saluyu sareng sababaraha sertifikasi sapertos ISO45001, ISO9001, ISO14001, sareng  IATF16949: 2016. Urang nyadiakeun kualitas pangluhurna bagian paeh-tuang handap prosedur kadali kualitas ketat tur pamariksaan.

Pilih HM pikeun ngaropea produk anjeun ayeuna!

HM Custom maot Casting Fitur Bagian

Spacers Aluminium Custom Cocog jeung Sababaraha Aplikasi
Spacers Aluminium Custom Cocog jeung Sababaraha Aplikasi

Idéal pikeun produksi gancang jeung masal

Custom paeh casting bagian bisa dijieun akurat tur tepat. Alatan molds casting, rébuan castings bisa dihasilkeun sababaraha kali kalawan desain idéntik jeung jéntré.

bagian awét sarta stabil

Bagian casting paeh anu serbaguna kalayan spésifikasi lengkep, sarta kualitas seragam. Éta ogé tahan panas sareng stabil sacara dimensi. Éta tiasa ngadukung suntikan tekanan tinggi sareng ngajaga kasabaran anu caket.

Rupa-rupa Aplikasi

HM ngahasilkeun bagian casting paeh pikeun industri anu béda kaasup pembina industri hardware, industri telekomunikasi, olahraga, industri mesin listrik jeung industri alat listrik, otomotif, produk industri, produk hidrolik, jsb.

Perawatan Permukaan

Anjeun tiasa milih coatings permukaan sanggeus dying bagian casting. Lapisan ieu ngamungkinkeun pikeun daya tahan sareng penampilan produk anu langkung saé, kalebet:

  • Anodizing
  • gambaran
  • Plating emas
  • Syuting kimiawi
  • E-palapis
  • Casting impregnation
  • Pasif aluminium

Lapisan permukaan nawiskeun panyalindungan tina korosi kanggo waktos anu lami, ngaionisasi bagian-bagian, kinerja permukaan anu efisien, sareng pikeun nyumponan standar éstétika komponén casting paeh.

Manufaktur
Pamariksaan Kualitas
R&D
Naon Anu Persis Die Casting?

Maot Bagian Casting

Maot Bagian Casting

Die casting nyaéta prosés casting logam. It uses tekanan tinggi di speed tinggi maksa alloy nonferrous molten kana paeh baja. Prosés manufaktur ieu bisa gancang nyieun produk dijieun nu solidified pikeun ngabentuk wangun final.

Die casting mangrupikeun metode anu populer anu dianggo ayeuna. Proses ieu tiasa nyiptakeun bagian anu awét sareng kualitas luhur pikeun sababaraha aplikasi. Prosés casting paeh dipaké pikeun ngembangkeun komponén leutik pikeun industri otomotif, hardware hiasan, jsb.

Bahan Naon Anu Dipaké pikeun Prosés Bagian Die Casting?

Sababaraha bahan di handap ieu dipaké dina ngahasilkeun bagian casting paeh:

Aluminium maot-casting 

Aluminium maot Casting Bagian

Aluminium maot Casting Bagian

Métode logam-casting pikeun manufaktur komponén aluminium kompléks. Éta ngagunakeun suhu anu luhur pisan pikeun molten ingot aluminium. Aluminium bagian casting paeh anu awét sarta tahan suhu operasi tinggi.

Aluminium mangrupikeun bahan anu saé kalayan sababaraha kaunggulan sapertos:

  • Bahan hampang
  • Rintangan korosi anu saé
  • Sipat mékanis anu saé
  • Stabilitas diménsi tinggi
  • Konduktivitas termal sareng listrik anu luhur
  • Kakuatan anu luhur dina suhu anu luhur
  • sipat shielding

Aluminium maot-casting Bagian Aplikasi

Bagian dijieun tina aluminium paeh casting anu garapan dina industri béda, éta ngawengku;

  • Bagian otomotif - bagian tuang tuang aluminium pikeun ningkatkeun efisiensi bahan bakar mobil. Éta nyumbang kana ngahemat sarat beurat.
  • Infrastruktur sareng alat jaringan
  • Industri komunikasi sareng telekomunikasi
  • Alatan cahaya
  • Bagian tatanén
  • Bahan militér sareng pesawat
  • Heatsinks jeung kurung
  • alat-alat handheld

Séng Maot Casting

Séng maot Casting Bagian

Séng maot Casting Bagian

Prosés sampurna pikeun ngahasilkeun rentang éksténsif komponén séng kompléks. Sababaraha kaunggulan bagian dijieun tina séng maot prosés casting:

  • stabilitas diménsi beredar jeung akurasi
  • Kamampuhan témbok ipis sampurna
  • Tekstur lemes
  • kakuatan tensile alus teuing jeung karasa
  • Daur ulang
  • konduktivitas listrik hébat
  • Konduktivitas termal anu luhur
  • Bahan baku ekonomis
  • kakuatan luar biasa

Séng maot Casting Bagian Aplikasi

Bagian dijieun tina séng paeh casting dipaké dina sagala rupa aplikasi, éta ngawengku;

  • Bagian struktural mesin listrik
  • Kandaraan motor
  • Alatan cahaya
  • Mesin kantor
  • Aplikasi rumah tangga
  • hardware Pangwangun urang
  • Kurung jeung heatsink
  • Kakuatan jeung parabot leungeun
  • Bagéan pesawat
  • Komponén télékomunikasi

 Magnésium Maot Casting

Magnésium maot Casting Bagian

Magnésium maot Casting Bagian

Hiji métode manufaktur forcing magnésium molten kana kapang nu. Magnésium mangrupakeun alloy gampang pikeun mesin. Éta bahan anu kuat sareng hampang.

Prosés Magnesium Die Casting tiasa ngadamel bagian magnésium diménsi anu akurat. Bagian ngagaduhan hasil anu mulus sareng sampurna. Sababaraha kaunggulan handap magnesium die casting:

  • Jieun bagian Long lasting
  • Babandingan beurat-ka-kakuatan hébat
  • Mesinna gampang
  • Tret finish cocog
  • Nyadiakeun shielding RFI cocog
  • Bagian anu tiasa didaur ulang
  • kamampuan luar biasa pikeun tembok ipis
  • stabilitas tinggi
  • Akurasi diménsi luhur
  • Nanganan suhu operasional anu kacida luhurna
  • konduktivitas termal tinggi
  • ciri mékanis cocog

Magnésium maot Casting Bagian

Sababaraha industri ngagunakeun magnesium die casting sapertos:

  • Setir
  • Kolom setir
  • Panto kotak sarung
  • Perumahan konci konci
  • Riser korsi
  • Konsol bracket,
  • Spare ban pamawa
  • Kurung pedal
  • Kurung eunteung
  • Cekelan panto
  • lids filler suluh
  • Konsentrator oksigén
  • Adaptor saringan oli
  • Perumahan motor listrik, jsb.

Tambaga maot Casting Bagian

Tambaga maot Casting Bagian

Tambaga maot Casting Bagian

Tambaga bagian casting paeh anu tahan ka korosi. Bagian ieu gaduh résistansi ngagem anu saé, sipat mékanis anu luhur, sareng stabilitas diménsi anu saé.

Tambaga Die Casting Bagian Ngawengku:

  • Pemutus sirkuit amperage tinggi
  • pelat éléktroda pikeun mesin industri prosés
  • Panyekel éléktroda
  • Die-cast rotors dina motor efisiensi tinggi
  • Terminal lugs
  • éléktroda las titik
  • Die-cast terminal batré
  • Saklar listrik
Téhnik mana anu tiasa dianggo dina bagian casting maot?

Sababaraha téhnik handap dipaké dina bagian casting paeh;

Hot Chamber Die Casting - suhu mékanisme dianggo pikeun suntikan. Hot Kamar Maot Casting logam molten ku forcing eta ngaliwatan rongga tina hiji kapang pre-ngawangun ngamangpaatkeun tekanan. Dina prosés ieu, logam dipanaskeun di jero mesin casting.

Hot chamber maot casting ongkos produksi anu luhur dibandingkeun jeung tiis chamber paeh casting. Ieu alatan logam teu perlu dipindahkeun kana mékanisme pikeun suntik. Sababaraha logam idéal pikeun casting paeh chamber panas kaasup alloy magnésium, timah, séng, sarta titanium.

Kamar Tiis Die Casting - dina prosés ieu, logam condong dilebur ngagunakeun hiji tungku éksternal. Saatos éta, éta dialihkeun kana mékanisme suntikan dimana mesin parantos siap ngalaksanakeun tuang.

Kamar tiis maot casting laju produksi leuwih handap chamber panas maot casting. Sababaraha cita logam pikeun casting paeh chamber tiis ngawengku aluminium, magnésium, alloy séng.

Kumaha Kontrol Kualitas Salila Prosés Bagian Die Casting Adat?

Penting pisan pikeun ngajamin kadali kualitas anu ketat salami prosés manufaktur bagian casting paeh. Sababaraha titik di handap ieu pikeun ngontrol kualitas nalika prosés bagian diecasting:

  • Kontrol Diménsi - éta kontrol penting saméméh produksi masal bagian casting paeh pikeun minuhan dimensi diperlukeun ku nasabah. Éta peryogi réngsé kadali kualitas ku FA, APQP, sareng SPC. Bagian-bagianna kedah dipariksa unggal 2 jam pikeun mastikeun teu aya kamungkinan ngarobih spésifikasi.
  • Inspeksi Kosmétik - Pamariksaan kosmétik mastikeun pikeun ngaleungitkeun sagala cacad produk. Pamariksaan ieu ngajamin bagian casting paeh kualitas luhur.
  • Majelis sareng Uji Fungsi - Saatos produksi sareng pamariksaan komprehensif, produsén kedah ngalaksanakeun tés fungsional produk. Kontrol ieu ngonpigurasikeun kaayaan pamakean nyata bagian casting. Éta ngaleungitkeun instansi cacad.
Naha Bagian Die Casting Ramah Lingkungan?

Muhun kantenan.

Bagian casting maot tiasa dianggo deui sareng henteu ngabahayakeun lingkungan. Éta hampang, sahingga nguntungkeun pikeun ngirangan konsumsi bahan bakar dina aplikasi otomotif. Prosés casting paeh nawarkeun hirup bagian panjang, bagian akurasi tinggi.

Naon Bagian Adat Anu Bisa Didamel Salila Prosés Die Casting?

Industri Automotive

Bagian casting maot di wewengkon ieu ngawengku:

  • Pad stripper
  • Pistons, gears
  • Ngagambar pads
  • Pad tekanan
  • Rem akselerator
  • panto kotak sarung, jsb.
  • Perumahan radio
  • Blok mesin
  • Riser korsi
  • Alarm pedal marake, jsb.

Industri Hardware Pangwangun urang

Bagian casting maot dina industri hardware pembina di antarana:

  • Alat pipah
  • Bagian konci
  • Panyambung perumahan
  • Bushings
  • parabot kakuatan
  • valves
  • ngompa
  • Toys
  • Bagian tina keran tilelep, jsb.

Industri Telekomunikasi

Bagian casting maot dina industri telekomunikasi ngawengku:

Industri Olahraga

Bagian casting maot dina industri olahraga ngawengku:

  • Bagian awak pikeun sapédah
  • Pigura sapédah
  • Alat olahraga

Industri Mesin Listrik

Die casting bagian industri mesin listrik ngawengku:

  • Sirkuit terpadu
  • Kipas listrik
  • telepisi
  • transistor
  • sirkuit dicitak
  • Beusi listrik
  • panyambungna
  • mesin cuci

Industri militér

  • Parabot senjata api
  • Kandaraan militér
  • tanghi
  • Silinder
  • Aci leungeun baju
  • Kandaraan angkutan husus
  • Bushings lempeng
  • Bushings flange
  • Bushings saendeng
  • Gear blanks jeung gear cacing blanks
  • cingcinJeung sajabana
Naon Kaunggulan tina Custom Die Casting Bagian?

Sababaraha kaunggulan bagian custom paeh casting nyaéta:

  • Idéal pikeun produksi gancang jeung masal - bagian casting paeh bisa custom-dijieun akurat nurutkeun wangun kompléks anjeun, ukuran, atawa sarat nanaon.
  • Awét sarta stabil - bagian ieu cukup awét sahingga mungkin pikeun nanganan injections-tekanan tinggi. bagian casting paeh anu tahan panas sarta ngajaga tolerances nutup.
  • Ringan sareng kuat
  • Prosés casting paeh nyadiakeun finish flawless dina beungeut bagian casting paeh.
  • akurasi dimensi alus.
  • Prosés casting paeh ngamungkinkeun pikeun ngembangkeun bagian leutik casting paeh.
  • Bagian casting maot mibanda sipat mékanis tinggi jeung tékstur lemes.
  • Die casting bisa ngahasilkeun ratusan bagian casting paeh nu geus ditangtukeun tolerances
  • Hiji prosés ekonomis nu bisa booming Anjeun bisnis
Naon Mangpaat Bagian Custom Die Casting pikeun Usaha Anjeun?
  • Promosikeun merek atanapi bisnis anjeun sacara efektif
  • Anjeun bakal tiasa kéngingkeun produktivitas anu luhur.
  • Metoda casting paeh pisan ongkos-éféktif, utamana dina Productions-volume tinggi.
Naon Watesan Bagian Die Casting?

Kadang-kadang, bagian casting paeh condong mibanda saeutik pisan watesan. Ieu ngawengku:

  • Rawan ka generasi liang hawa
  • Produksi bagian casting paéh kerung condong hésé
  • Logam ferrous sareng tambaga gaduh umur anu langkung pondok
  • Manufaktur bagian casting paeh anu biaya tinggi
  • Teu cocog pikeun nyieun bagian dina skala leutik
Naon Cacad Umum Nalika Prosés Bagian Die Casting?
  • Porositas Gas
  • Porositas nyusut
  • Laps tiis
  • molotok
  • Retakan
  • Laminasi
  • Bintik-bintik berwarna
Jasa Finishing Die Casting Mana Anu Bisa Dilarapkeun pikeun Bagian Die Casting?

Bagian casting maot teu merlukeun jasa pagawean tambahan. Nanging, upami anjeun hoyong permukaan anu réngsé pikeun bagian tuang maot anjeun, kami daptar sababaraha jinis jasa pagawean di handap ieu anu anjeun tiasa nerapkeun saatos bagian tuang maot:

  • Anodizing
  • Ditémbak tembakan
  • Pasif aluminium
  • Finishing geter
  • Casting impregnation
  • Plating
  • E-palapis
  • gambaran
  • Syuting kimiawi
  • Etching asam
  • Plating emas
  • palapis bubuk
  • Warna solusi Patinas
Naha Ngalarapkeun Permukaan Permukaan kana Bagian Die Casting Adat?

Alesan utama pikeun pilihan pagawean permukaan ieu pikeun bagian casting paeh khusus nyaéta kieu:

  • Ngajagi bagian tina korosi
  • Ionize bagian casting paeh
  • bantuan Sealing
  • Permukaan permukaan bagian casting paeh nyumponan standar éstétika atanapi syarat bagian-bagian éta
  • Nyadiakeun paeh casting bagian permukaan kinerja efisien
Naha Pilih HM pikeun Ngaropea Bagian Die Casting Anjeun?

HM mangrupakeun produsén bagian casting paeh reputable di Cina. Salila mangtaun-taun di industri ieu, aranjeunna nganteurkeun produk sareng jasa adat kualitas unggul. Pausahaan maranéhanana ngamekarkeun gawé babarengan jangka panjang jeung usaha badag di sakuliah dunya. Sababaraha alesan sanésna milih aranjeunna pikeun ngaropea produk anjeun:

  • Nganteurkeun solusi custom gancang dina ongkos pisan ongkos-éféktif
  • Turutan manajemén kualitas anu ketat sareng prosés
  • Mastikeun yén bagian anjeun nyumponan standar industri anjeun
  • Nyadiakeun anjeun solusi casting paeh canggih pikeun kaperluan aplikasi langsung Anjeun
  • Nyadiakeun jasa produksi sagala-buleud
  • Tim terampil sareng berpengalaman anu damel sareng anjeun pikeun nyiptakeun bagian anu langkung éfisién
  • Puluhan taun pangalaman manufaktur

Hubungi HM kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal prosés sareng aplikasi bagian casting adat anjeun.

Kirim Pertanyaan anjeun Dinten
Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur