Manufaktur

Prosés Manufaktur

HM boga leuwih ti 20 taun nyadiakeun solusi pikeun prosés machining CNC béda. Urang ogé nawiskeun di-imah paeh-casting, perlakuan permukaan, molding, sarta operasi sekundér leuwih. Kami dilengkepan ogé 100 sét mesin CNC precision tinggi. HM ngadukung manufaktur volume-rendah sareng analisa manufaktur gratis pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Urang nawiskeun 24/7 rojongan online tur hiji poé cutatan instan.

Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur