material

Témbongkeun Bahan Baku

HM ngagunakeun rupa-rupa bahan pikeun prosés CNC jeung Productions komponén. Urang taliti sumber bahan logam kualitas unggul kayaning tambaga, aluminium (Al 6063, Al7075, Al 6068, Al 6062, sarta leuwih), stainless steel (SS303, SS3014, SS316, jsb), baja karbon, baja, alloy séng (Zamak). 3, Zamak 5, jsb), jeung kuningan (kuningan 59-1 jeung kuningan bébas-cut 360).

Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur