Control Quality

Prosés Kontrol Kualitas

HM ngalaksanakeun kadali kualitas anu ketat dina sadaya tahapan produksi sareng produk ahir urang. Kami gaduh alat uji canggih sapertos uji semprot uyah, mesin ukur koordinat 3D, proyektor 2.5D, detektor cacad, sareng spéktrométer. Salian ti éta, kami ogé nawiskeun tés sareng verifikasi bahan baku komprehensif pikeun mastikeun kualitas produk. HM ogé disatujuan ku IATF16949: 2016, ISO45001, ISO14001, ISO9001, sarta leuwih standar kualitas internasional. 

Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur