Banner Urang Sunda

R&D

HM boga tim R & D kuat kalawan pangalaman euyeub dina prosés machining CNC, molding, paeh-casting, sarta operasi sekundér. Kami ngagaduhan langkung ti 20 insinyur R&D sareng langkung ti 200 karyawan pabrik. Kalayan tim R&D ahli kami, kami komitmen pikeun nyayogikeun Bagian CNC jeung komponén kalawan precision tinggi na kasabaran ketat. Urang tiasa ngadamel langkung ti 5 juta bagian unggal taun sareng ngirimkeun 50,000 proyék. Tambih Deui, urang bisa ngamekarkeun leuwih ti 100 molds unggal bulan.

Apdet preferensi cookies
Ngagulung ka luhur